The Watchtower Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 ANA KOKIĆ 2007 I odjednom evo me na pragu tvom I odjednom tvoji prsti ponovo Svud po meni plove kao nekada Opet sam se lako predala I odjednom si me opet izdao I odjednom mi je taksi stigao I odjednom sam se tebe odrekla Jednom djubre - djubre doveka!!! Quote
Sandman Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 pa nismo baš toliko tr00 Kako nisi? Eh razocharala si me. Quote
enclave Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 ANA KOKIĆ 2007 I odjednom evo me na pragu tvom I odjednom tvoji prsti ponovo Svud po meni plove kao nekada Opet sam se lako predala I odjednom si me opet izdao I odjednom mi je taksi stigao I odjednom sam se tebe odrekla Jednom djubre - djubre doveka!!! koja picketina..... Quote
vudun Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Voleo bih je ... Srbijo potreban ti je jedan Andrej Čikatilo ... i to estradni Čikatilo Quote
Cosmic Sailor Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 (edited) vidjeh Slavicu Cukteras kako plese u onoj emisiji. Veoma bih joj rado promijenio ulje. Edited November 20, 2007 by Cosmic Sailor Quote
enclave Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Ma pola tih Grand pevacica mi se stvarno gade ali bate ima i onih koje su toliko jebozovne da je zlo.... Quote
ZheX Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 potpuno se slazem sa prethodnim postom.. Quote
Natasha! Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Tina Ivanović je isto izdala novi album. Za divno čudo obukla se Ko nije video reklamu žao mi je jebiga, al ne mogu nigde da nadjem nove slike. Quote
The Watchtower Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 (edited) Tina više "nema" sponzorske pesme. Od sad su polu-balade. Novi album se zove "Miris Ljubavi", a na njemu će se pored pesme po kojoj je nazvan album naći i pesme "Normalno" i "Crno Mače Pokislo". Edited November 21, 2007 by The Watchtower Quote
enclave Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Bas sam preslusavao Milanceta Radosavljevica, jbt koji dasa.... "Jos pamtim svoje detinjstvo rano, bezbrizne dane prepune srece, davno sam za njima prestao da zalim al tebe srce prezaliti nece...." BEZ POZDRAVA SRECEMO SE TAKO DANAS TAKO SUTRA A BILA SI NEKAD DUSO SUNCE MOGA PLAVOG JUTRA!!! nisam ga slusao ima jedno 3,4 godine i slucajno sad pustim.... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 U sto manje rechi: SVE ZENSKO U GRANDU JEBAO BIH JA ! Quote
Álvaro Recoba Posted November 21, 2007 Author Report Posted November 21, 2007 Колега ми је нарезао диск са све најјачим хитовима Јужног ветра осамдесетих. Страшно ћу да се трујем! Шемса, Кемал, Миле, Драгана, Синан, Луис, Ипче, Срећко Сушић... Него, ја Гранд више не пратим... Обратио сам пажњу на новог Булата, који је андерграунд тренутно. Једино Не певај о њој Синане је добра песма... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 U sto manje rechi: SVE ZENSKO U GRANDU JEBAO BIH JA ! I indiru???? Nemoj se brukas kolega:) Quote
The Watchtower Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 'Ej, šareni leptiru mog sivila Ne idu ni nevini sa krivima! Šta ću i ja među živima? To što me ne voliš, To je tvoje pravo, Moja sudbina, Ceo život pogrešne sam ljubila. Što bi izuzetak bio ti? To što me ne voliš, Zauvek je srušilo moj svet! Sada letim poslednji svoj let, Sklopljenim krilima! Quote
MALICE Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 jadni su,ali mlate pare,jadniji su oni zahvljujuci onima kojim se bogate i sticu slavu. njihovi slusaoci-naravno-treba ih...prevaspitati,jednim usijanim u bulju! Quote
(-1) Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 ma koga bole kurac... i treba da postoje ti sto slusaju to... da znam da ih izbegavam i bolje sto se isticu cobanlukom... to mi pomaze da ne zalutam medj bludnike Quote
vudun Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Tina više "nema" sponzorske pesme. Od sad su polu-balade. Pa verovatno ima stabilnu vezu sa nekim sponzorom...al' i taj dripac kad je jednog dana šutne vratiće se korenima. Ištancovaće ona garant ''Cabrio Porsche II'' ili recimo ''Na Haubi Tvog Bentleya''... matora drolja droljava Колега ми је нарезао диск са све најјачим хитовима Јужног ветра осамдесетих. Страшно ћу да се трујем! Шемса, Кемал, Миле, Драгана, Синан, Луис, Ипче, Срећко Сушић... Quote
Lakšmi Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Čuh zanimljivu stvar, jedan od boljih bisera: Ja sam svoje odsvirao i u duru i molu, pustite me da na miru uživam u alkoholu! Još kad bih znala ko je izvođač!?! Quote
Feniks . Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Ja sam svoje odsvirao i u duru i molu, pustite me da na miru uživam u alkoholu! Quote
super_serb_superstar Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 jadni su,ali mlate pare,jadniji su oni zahvljujuci onima kojim se bogate i sticu slavu. njihovi slusaoci-naravno-treba ih...prevaspitati,jednim usijanim u bulju! da tacno....ali bitan je deo ALI MLATE PARE! narod to voli i treba postovati zelju....100 ljudi 100 cudi. a sve dok oni tako zaradjuju a narod ih slusa mozete samo govoriti i pretiti. Quote
kuruz Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Следеће недеље идем с другаром у Бард клуб на Марка Булата! :rocdkevil: Quote
Recommended Posts