vudun Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Sudeći po nicku, ovoj je izgleda Seka Aleksić ''udarila u glavu''... ...a ja velim: Ko ne sluša Seku, nije prc'o svoga deku! BTW. Enklavo imaš carski avatar, htedoh ja takav isti da postavim pre neki dan...a možda ću i sada ( ali u koloru) Sinan Sakić - Bogate Devojke, Siromašni Momci Quote
WoI Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=mzIO86EK52Y ste gledali novi kvlt? Quote
enclave Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Jebo Jelenu ovo je kult! http://www.youtube.com/watch?v=YZh0BVXyPoI Quote
Cosmic Sailor Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Ne bi je skidao sa kurca koliko je dobra picka. uze mi rijec iz usta http://www.youtube.com/watch?v=9ghSqDZtC5U Quote
kuruz Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Хармоника је један од наших најлепших инструмената и нема везе са овим гадоситима које се емитују на Пинку, БН - у, ДМ Сат -у итд. Једно су Мирослав Илић, Тома Здравковић и остали великани, а друго Сека, Мина и компанија. Quote
Лударајко Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Spijuni su medju nama - Mitar Miric Himna... Quote
enclave Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Ako je ta pesma himna pored toliko dobrih onda izvini.... Quote
Guest Brain Salad Guuuz Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 pa valjda je jača mitrova - ne može nam niko ništa Quote
Hudini Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nam puše oni što nas ne vole... Quote
Лударајко Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Posto vidim da me ovde ljudi ozbiljno shvataju, moracu da budem potpuno jednosmislen - mislim da su novokomponovani narodnjaci u globalu tesko sranje, narocito oni koji se upinju da budu ozbiljni i "pametni" (Keba i kompanija), tako da me jedino uspevaju zasmejati pesme koje su bas, ali BAS tesko sranje, onaj najgori trash - jedna od njih je i Mitrova spijuni su medju nama. Ja takve stvari zovem "himne" sto je mozda i glup zargon, ali Boze moj, sta da radim, previse sam mator da se menjam. Ne moze nam niko nista jeste bolja pesma od spijuna, ali bas zato sto je postala mainstream ne moze ni da prismrdi jednom takvom underground trash biseru kakav je Spijuni su medju nama... Quote
Hudini Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Najveći treš biser Mitra Mirića je "Kraljice, kraljice, ljulja ti se presto..." Quote
Лударајко Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Nazalost, nisam cuo, ali ime pesme sugerise da si verovatno u pravu... Quote
Hudini Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Datira negde sa kraja devedesetih, dok je još nosio Rothmans Williams kombinezon. Quote
Guest Brain Salad Guuuz Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Posto vidim da me ovde ljudi ozbiljno shvataju, moracu da budem potpuno jednosmislen - mislim da su novokomponovani narodnjaci u globalu tesko sranje, narocito oni koji se upinju da budu ozbiljni i "pametni" (Keba i kompanija), tako da me jedino uspevaju zasmejati pesme koje su bas, ali BAS tesko sranje, onaj najgori trash - jedna od njih je i Mitrova spijuni su medju nama. Ja takve stvari zovem "himne" sto je mozda i glup zargon, ali Boze moj, sta da radim, previse sam mator da se menjam. Ne moze nam niko nista jeste bolja pesma od spijuna, ali bas zato sto je postala mainstream ne moze ni da prismrdi jednom takvom underground trash biseru kakav je Spijuni su medju nama... jednog dana će to verovatno biti klasika, kult, andergraund, bokte!!! Quote
Shaki Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Bez ikakve uvrede ali da li si ti svestan koliko je ovo glupo sto si napisao? Nema logike. Ne nisam svestan...a jesi ti svestan sta sam ja komentarisao...koji ce kurac trance na yumetal forumu? eto to sam komentarisao, i rugao sam se pomenutoj temi "psyuchodelic trance" koja je postavljena kao vazna tema na "ostala ne metal muzika"!!! I rugao sam se onioma koji izmisljaju ovakve glupave podzanrove!!! Jel ti sad jasno???? Quote
Srle8 Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Stoja je zakon. Podseca malo na Semsu ali sta da se radi. Quote
AGGRESSOR55 Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 playlista za mesec februar: kemal malovcic - rekla si mi da ne volis zimu kemal malovcic - dosao sam samo da te vidim muharem serbezovski - za vjencanim stolom sinan sakic - hej evo me sinan sakic - ja poklanjam zlatnu burmu sinan sakic - na baklanu sinan sakic - ne trazi je sine sinan sakic - vetre prijatelju saban saulic - devojcice moja saban saulic - dodji da ostarimo zajedno saban saulic - dodji nam sine u goste saban saulic - kocijas saban saulic - s namerom dodjoh u veliki grad saban saulic - sam za stolom jedan covek sedi saban saulic - vidjas li mi staru ljubav 1 Quote
The Watchtower Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 (edited) 05.02.2008 REVOLUTION IS HERE!!! Edited February 4, 2008 by The Watchtower Quote
Лударајко Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Poznajuci narodnjacki smisao za metaforu, ovo "tihi ubica" verovatno podrazumeva prdez... Quote
kuruz Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Да ли сте гледали клип на којем Карлеуша показује своје "фантастичне гласовне могућности"? Quote
Лударајко Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Ja nisam. O cemu se radi, neka "duboko grlo" varijanta sa Tosketom? Quote
kuruz Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Kasnis druze. Видиш да не касним. Има да ти натрљам нос због овог безобразлука кад се будемо видели. Ja nisam. O cemu se radi, neka "duboko grlo" varijanta sa Tosketom? Иди на YouTube и нађи снимак са студијске пробе песме Тихи убица, па ће ти све бити јасно. Quote
Recommended Posts