Natasha! Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Celo Selo Smrce Belo, Puce Guma, Skakac, Moja Draga Vijagra, Svidjam Se I Momku Tvom, Vanzemaljci, Barutana, Odigro Sam Keca Na Juventus, Bez Tebe Ko Bez Adrese, Papagaj 2. Wow! Ovo obecava Tipujem na Celo selo šmrče belo, Vijagru, Keca na Juve Papagaj je već dobro poznat hit tako da ne sumnjam da će pt.2 biti isto tako extra Armani mi je i dalje njegov najveći hit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 (edited) PUŠI MALA PUŠI - DJ KRMAK Niz kicmu mi prolazi neka cudna struja napolju se sprema kisa i oluja ajde mala zapalimo vatru ja i ti nebil se malo zaigrali mi Ref.: Pusi, pusi mala pusi mala ti nedozvoli vatri da se ugasi Napolju je minus deset hladnoca i zima zagrlo mo se mala moja pokraj mog kamina Nocas ce mo biti sami samo ti i ja zato budi prava cigra sve od sebe daj EDIT: idite na galeriju. ono je kult!!! >>>KLIK<<< Edited May 31, 2006 by Natasha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 (edited) CECA 2006 - Lepi Grome Moj - Idealno Losa - Koza Pamti - Viski - Rekom Bez Vode - Pile - Cudo - Ponudjen K'o Pocascen - Culo Bola - Manta Manta Edited May 31, 2006 by The Watchtower Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 (edited) Kakve pesme!!! Imam neke delove ovih pesama: Idealno Losa, Viski, Pile, Culo Bola. Viski i Culo Bola OBECAVAJU! Znaci, odoh da zovem ovaj broj da preslusam 'bum! Narucio sam sve pesme u MP3 verziji, al' mi ne radi net na mobu!! Sad cu zvati Mobtel, da mi nameste!! Meni ce ovo biti 'BUM GODINE, sigurno!! Edited May 31, 2006 by The Watchtower Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Jebote, 50 dinara 1 min. da preslusas Cecine nove pesme!! I jos nisu cele!! Ali svejedno evo slusam vec 2 minuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 (edited) CECA 2006 - Koza Pamti - Manta Manta Kuku majko ,sta je ovo Tucakovicki nestalo viskija,izem joj imena. Meni je lepi grome moj super Edited May 31, 2006 by Livia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Sad videh novog DJ Krmka. Obratite paznju na nazive pesama. Celo Selo Smrce Belo, Puce Guma, Skakac, Moja Draga Vijagra, Svidjam Se I Momku Tvom, Vanzemaljci, Barutana, Odigro Sam Keca Na Juventus, Bez Tebe Ko Bez Adrese, Papagaj 2. Uh, iako nisam neki fan DJ Krmka, ovi nazivi me prosto teraju da ga odslusam. Kvlt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mjaua Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 posto vidim da ste diplomirali na narodnjacima molim za odgovor - kako se zove ona sto peva onu lezbejsku pesmu - I mada gorim dok me skidas vrelim pogledom i mada znam da bi se nje zbog mene odrek'o i mada slutim da zbog toga nisam normalna, bas mi se svidja tvoja devojka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 SEKA ALEKSIĆ!!!!!!! to mora da se zna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Turcizam, nemam tolerancije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zegi Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Jebote, 50 dinara 1 min. da preslusas Cecine nove pesme!! I jos nisu cele!! Ali svejedno evo slusam vec 2 minuta. Jadni ti roditelji kad te imaju,idi skoci sa mosta!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Ti nisi iskren. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 smarac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted June 1, 2006 Author Report Share Posted June 1, 2006 SEKA ALEKSIĆ!!!!!!! to mora da se zna! Недопустиво је да се не зна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Big_Rasha Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Недопустиво је да се не зна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Evo ni ja ne znam. Pa sta? Nije smak sveta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 (edited) Ekskluzivno: Ceca kao Catwoman Sa snimanja spota za pesmu "Lepi Grome Moj" U najnovijem broju magazina "Svet" dočekaće vas pravi bum. Ekskluzivne fotografije sa snimanja novog Cecinog spota "Grome moj", koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ceca je u vrlo specifičnom izdanju, tačnije crnom trikou i korsetu sa kapuljačom na glavi u stilu catwoman u kome Ceca izgleda naprosto zadivljujuće. Sudeći po fotografijama koje možete premijerno videti u "Svetu", reč je o visokobudžetnom spotu u koji je uloženo puno truda i u kreiranje same ideje i realizacije, s obzirom da ima scena u kojima se pojavljuju i konj i orao... Drago nam je da se Ceca polako vraća u formu i da će nas, sudeći po ovome, u sklopu promocije novog albuma, obradovati sa nekoliko ovakvih spotova. Inače "Svet" ima i to ekskluzivno pravo da objavi pet tekstova novih pesama, tako da na stranicama ove reportaže, možete pročitati i tekstove pesama sa novog albuma "Lepi grome moj", "Idealno loša", "Koža pamti", "Pile" i "Ponuđen ko počašćen". Odlomak iz "Sveta": U poslednjim scenama spota Ceca je u dugoj zelenoj haljini šetala tamnim hodnikom, a poslednji kadar spota snimljen je u dva sata posle ponoći. Priznaje da je pomalo izašla iz forme jer već duže vreme nije bila na snimanju koje je trajalo duže od dvanaest sati, ali je uz dobru ekipu i profesionalan pristup poslu sve bilo zanimljivije nego obično, i sada očekuje presudnu reč - ocenu publike. Edited June 1, 2006 by The Watchtower Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Ima pusacka usta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Novi album se ceka!! Prica se da je procureo na netu, al' je to LAZ. 14. 06. ce u Bravo Show-u odpevati nekoliko novih pesama!! Kao i neke stare KVLTove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Ima pusacka usta. Ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Ima pusacka usta. Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted June 2, 2006 Author Report Share Posted June 2, 2006 Само што сам чуо на БН-у ДиЏеј Крмка и песму Играо сам кеца на Јувентус... "Oдигро сам кеца на Јувентус своје живце ја искидах тада само папци изгубе код куће а могли су дати пет комата..." Драго ми је што је Јуве изгубио , хехе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 (edited) E a fazon je da su Cecini bilbordi samo u blizini osnovnih i srednjih skola! Edited June 2, 2006 by gavrosaurus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 posto vidim da ste diplomirali na narodnjacima molim za odgovor - kako se zove ona sto peva onu lezbejsku pesmu - I mada gorim dok me skidas vrelim pogledom i mada znam da bi se nje zbog mene odrek'o i mada slutim da zbog toga nisam normalna, bas mi se svidja tvoja devojka. Crrrrrrrrrrrrrrrna Majo...... Moram da ti narezem Seku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mjaua Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Crrrrrrrrrrrrrrrna Majo...... Moram da ti narezem Seku pogresi co'ek narezatjes mi vidim ja, nema druge a sto se cece tice, sad se tek dobro vidi da ganci poreklom bljaxi bljaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts