Rüzgar /değişik/ Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Видиш да не касним. Има да ти натрљам нос због овог безобразлука кад се будемо видели. Kasnis, kasnis, a i on sa tobom. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 koga zanima pasivna borba protiv granda nek se pridruzi mojoj anti grand grupi na spejsu koja ima oko 1800 clanova... http://groups.myspace.com/antigrand Uzdravlje!!! Quote
ΣΟΚΙ Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 joj custe li i vidjestel onu sandru pesma afrika horor! смањиш тон и све је готивно. Quote
^Suicide_Pony^ Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 ta riba je pre 2 godine pusila jednom mom ortaku iz grocke jer je vozio kuci u bmw-u. ..a spot je do jaja. Quote
enclave Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 смањиш тон и све је готивно. ta riba je pre 2 godine pusila jednom mom ortaku iz grocke jer je vozio kuci u bmw-u. ..a spot je do jaja. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Miroslav Ilic-Koncert Dvd rip 01.Božanstvena ženo 02.Ova noc 03.Smej se, smej 04.Šumadija 05.Srbija je naše blago 06.Vino tocim, a vino ne pijem 07.Rastanka se našeg seæam 08.Joj Rado, joj Radmila 09.Lažu da vreme leèi sve 10.Moravsko predvecerje 11.Sreli smo se u aprilu 12.Nije život jedna žena 13.Bili smo drugovi 14.Tebi 15.Jesen sedamdeset i neke 16.Otvori mi vrata raja 17.Polomicu caše od kristala 18.Devojka iz grada 19.Pozdravi je pozdravi 20.Uvek si mi falila 21.Dajem rec 22.Luckasta si ti 23.Of Jano, Jano http://4storing.com/fgls/Miroslav+Ilic+DVD-Rip.avi.html Uzivajte!!! Quote
El Karnisero Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Dakle i ja da se ukljucim.Narodnjaci su nepresusan izvor gluposti,primitivizma,idiotizma i svih ostalih odvratnih pojava zemlje Srbije,treba ih zakonom zabraniti zajedno sa Pinkom,Radikalima,upravom fudbalskih klubova i ostalim glupostima koje vode ovu zemlju u ponor(najdublji). Od svih debila me najvise fascinira Mitar Miric i pesme Suzama sam lepio tapete,Ne moze nam niko nista... Najbolja stvar koju mozete uraditi jeste da upalite Pink,iskljucite ton i gledate Grand sou. Zabava zagarantovana bar muskom delu publike. Quote
enclave Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Dakle i ja da se ukljucim.Narodnjaci su nepresusan izvor gluposti,primitivizma,idiotizma i svih ostalih odvratnih pojava zemlje Srbije,treba ih zakonom zabraniti zajedno sa Pinkom,Radikalima,upravom fudbalskih klubova i ostalim glupostima koje vode ovu zemlju u ponor(najdublji). Od svih debila me najvise fascinira Mitar Miric i pesme Suzama sam lepio tapete,Ne moze nam niko nista... Najbolja stvar koju mozete uraditi jeste da upalite Pink,iskljucite ton i gledate Grand sou. Zabava zagarantovana bar muskom delu publike. Tako je smekere. Reci nama glupima. Prosvetli nas. Volim te. Quote
oʞɾoƃ Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Dakle i ja da se ukljucim.Narodnjaci su nepresusan izvor gluposti,primitivizma,idiotizma i svih ostalih odvratnih pojava zemlje Srbije,treba ih zakonom zabraniti zajedno sa Pinkom,Radikalima,upravom fudbalskih klubova i ostalim glupostima koje vode ovu zemlju u ponor(najdublji). To su Hrvati uradili, pa ništa. Quote
El Karnisero Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 @gojko 88 Onda smo najebali. @enclave Volim i ja vas... Quote
kuruz Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 'Ајде зајеби са овом темом! Учланио се пре два месеца и одма' кења по најквлтнијој теми на форуму... Quote
El Karnisero Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Jesam nov na forumu,ali kakve to ima veze? Jel vi stvarno slusate narodnjake il se zajebavate? Quote
NećuDisplejNejm Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Kraj Morave vetar duuuva Stari ribar tajnu chuvaaa Niko za nas ne moraa da znaaaaaa! Quote
Grobodan Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Ala je vrh ona od Ljube Alicica "Placite sa mnom jesenje kise". Quote
kuruz Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 (edited) Почео сам да преслушавам опус Баје Малог Книнџе. Говорио мени тата Ман' се сине апарата Пратила ме није срећа Место мање увек већа МОЈ ЈЕ ТАТА ЗЛОЧИНАЦ ИЗ РАТА!!! Edited February 11, 2008 by Куруз Quote
enclave Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Jesam nov na forumu,ali kakve to ima veze? Jel vi stvarno slusate narodnjake il se zajebavate? A zasto da ne? Slusa dosta ljudi na ovom forumu narodnjake. Mali broj slusa turbo-folk. Kraj Morave vetar duuuva Stari ribar tajnu chuvaaa Niko za nas ne moraa da znaaaaaa! Ala je vrh ona od Ljube Alicica "Placite sa mnom jesenje kise". Ljudi, umro Toma Čolović!!! Cuo sam juce. Quote
El Karnisero Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Ono sto sam pisao,pisao sam za turbo-folk. Quote
kuruz Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Tурбо - фолк је врх целог тог правца, као што је nu врхунац метала. Quote
Recommended Posts