Теша Тешановић Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Jel' neko slušao Bokija Maradonu, ima hit ''šteta što smo ljubavnici samo'', izdao je jedan album 1987. u duhu Sinanovih ranih radova Ne semnjam da ga je Teša već slušao. jesam jesam I jedan biser: Mile Kitić je nedavno bio u americi i izigravao žigola jednoj bakuti koja plaća likovima za snošaj circa 1000$, ali Mile tuki ju je toliko oduševio svojim umećem da mu je dala sat u vrednosti od 8000$, a Mile kao dobrocinitelj, isti je prodao ciganima upola cene, kad se vratio u Srbiju. Navodno, nije mu stalo do love, već eto što se pokazao. A i neki matori mu je nedavno nudio oko 1000eura da mu ćerku razveće pojasa nevinosti, dok je Marta Savić za to vreme bila na havajima gde su je dva crnca hladila palminima listovima i cedili joj sok od banane. Bilo je objavljeno u jednim domaćim novinama. hehe nisi normalni sa tim tracevima,obozavam ih Quote
Álvaro Recoba Posted June 24, 2008 Author Report Posted June 24, 2008 (edited) Овако, од Синана нема већи цар! Наравно, Синана са Јужним ветром. Ја сам скинуо дискографију и одушевљен сам. Удара на емоцију... Узгред, пошто знам да овде људи врло цене Кемала, обрадоваће их то да ће у блиској будућности Кемо снимити албум са Милетом Басом, тј. Јужним ветром. Ја то остварење једва чекам, али да има живу хармонику... Edited June 24, 2008 by Álvaro Recoba Quote
Теша Тешановић Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Овако, од Синана нема већи цар! Наравно, Синана са Јужним ветром. Ја сам скинуо дискографију и одушевљен сам. Удара на емоцију... Узгред, пошто знам да овде људи врло цене Кемала, обрадоваће их то да ће у блиској будућности Кемо снимити албум са Милетом Басом, тј. Јужним ветром. Ја то остварење једва чекам, али да има живу хармонику... da sinan je car stvarno.a u vezi kemala pa drago mi je sto cujem to.i naravno da bude ovoga puta zive harmonike,a ne kao u tek tek Quote
Descender Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Miroslav Ilic, Cune, Karovic... kao i pojedina djela Juznog Vetra zaista imaju odredjenu tezinu i meni nikad nije bio problem da to priznam... Prije neki dan sam cak na TV odgledao sat vremena snimka sa koncerta Miroslava ilica u Areni i sve bilo stvarno vrhunski i profesionalno, i sam nastup i kvalitet izvodjenja,produkcija, ma sve... Mnogi rok bendovi bi imali stosta da nauce gledajuci ove snimke... Samo sto se ta muzika uopste ne treba svrstavati u istu temu sa ovim dronfuljama i klosarima s Pinka koji su smeće od muzike za smeće od naroda, potražnja i ponuda, tržišna logika. Quote
Теша Тешановић Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Miroslav Ilic, Cune, Karovic... kao i pojedina djela Juznog Vetra zaista imaju odredjenu tezinu i meni nikad nije bio problem da to priznam... Prije neki dan sam cak na TV odgledao sat vremena snimka sa koncerta Miroslava ilica u Areni i sve bilo stvarno vrhunski i profesionalno, i sam nastup i kvalitet izvodjenja,produkcija, ma sve... Mnogi rok bendovi bi imali stosta da nauce gledajuci ove snimke... Samo sto se ta muzika uopste ne treba svrstavati u istu temu sa ovim dronfuljama i klosarima s Pinka koji su uh da zaboravio sam na karovica.lik je legenda i muzika mu stvarno ima tezinu. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Satane gledaj ovo Brate to je kultna pesma.Sta joj fali? Quote
WoI Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 ma ljudi bre jer nabavio neko novi brenin album??????????????? Quote
lemmy sixx Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Узгред, пошто знам да овде људи врло цене Кемала, обрадоваће их то да ће у блиској будућности Кемо снимити албум са Милетом Басом, тј. Јужним ветром. Ја то остварење једва чекам, али да има живу хармонику... Ne seri!Sjajno!To ce biti pravi povratak starom dobrom zvuku. Quote
kuruz Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Нека ми неко баци на мејл Вики - Кока кола, Марлборо, Сузуки Quote
José Luis Chilavert Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 karovic , sinan , cune , toma zdravkovic, miroslav ilic , mile kitic , juzni vetar , ... o ovima ne sme nista lose da se kaze ! ko bre moze da ne voli kraljicu , janicara , kafanu , ... Quote
darkonet Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 ovako-------treba mi pomoc ako je neko gledao koncert u Zetri 1991 gde pevaju uzivo Seki,Ceca,Rizo,Keba,Haris,Vesna Zmijanac,,Enes Begovic,Esad Plavi,Biljana Jeftic,Ana Bekuta, na kraju na scenu izlaze Saban i Miroslav i Saban je otpevao jednu pesmu kojoj tekst ide ovako: ko mi nocas korak prati ko mi nocas senku gazi to je druze ona to je druze ona to je druze ona prva ljubav moja ako neko zna kako se zove ova pesma????? tnx Quote
Cosmic Antagonist Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 (edited) Pesma se zove Moja prva ljubav... Ali tesko da ces je naci, jer nikada nije objavljena zvanicno... Edited July 5, 2008 by Cosmic Antagonist Quote
vudun Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=J5nUs_JElcQ Овај је изворни металац. Quote
José Luis Chilavert Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=J5nUs_JElcQ Овај је изворни металац. To i : ,, Danju spava , nocu ludujem , s' djavolom se kockam , dusom trgujem !'' su stihovi moje mladosti . Quote
Guest Lukas Ацовић Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=BTzBMshZl0A http://www.youtube.com/watch?v=WCI0bjfJyPI Quote
Теша Тешановић Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 jer slusa neko ovde radeta kosmajca? Quote
Guest Тина Porsche Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=BTzBMshZl0A oduvek sam drugaricama tvrdila da si puko pa ti nemas ni za viski vec samo za kiselu vodu! eto vidite sta droga ucini od coveka,kako ce sad nekoj otmenoj i zgodnoj dami da plati pice? em si uz to mator a kulojarima kruze price da si i poprilike perzverzan. nijedna te bre vise nece! Quote
José Luis Chilavert Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 Evo je plejlista ( bila bi dosta veca da sam trenutno u Bajinoj Basti ) : Asim Brkan - Jednom sam i ja voleo Cune - Janicar Dobrivoje Topalovic - Crno vino Ferid Avdic - Dijana Haris Dzinovic - Odlazi od mene Luis - Kletva Marinko Rokvic - I kad me svi zaborave Marinko Rokvic - Zanela me svetla velikoga grada Miki Jevremovic - Pijem Miroslav Ilic - Lazu da vreme leci sve Miroslav Ilic - Tebi Nedeljko Bilkic - Krcma u planini Toma Zdravkovic - Pesme moje Tozovac - Ljubavi moja tugo Roki - Zena Slavko Banjac - Daleko negde , ko zna gde Toma Zdravkovic - Naviko sam ja na nocni zivot Toma Zdravkovic - Tuzno Leto Tozovac - Prazna casa na mom stolu Tozovac - Ti si me cekala Posebno izdvajam : Janicara , Kletvu , Svetla velikoga grada , Pesme moje , Tuzno leto Quote
vudun Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=xkrBvcmJKQE Tehnički gledano - spot na zavidnom nivou u ono vreme. A Željko beše ''baby face fucker'' tada, sve devojčice iz mog odeljenja su se ložile na njega. ... solaža je baš ono .... heavy! Quote
Теша Тешановић Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 ja bas sada slusam boru spuzica kvaku Quote
metalheart Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Neverovatno je koliko ima upliva orijenta u nasim narodnjacima! Da ne spominjem sve nase obrade, pre svega, turskih pesama. Ipak, koliko god se opirali, mi imamo puno dodirnih tacaka s Turcima, valjda je moralo nesto ostati iza njihove vladavine... Btw, cesto na nastupima igramo upravo uz originalne pesme (koje su nasi pevaci obradili- kao npr. Viki, Cola itd), pa ljudi misle da plesemo uz narodnjake. Cak nas je jedan clan prvih Zvezda Granda (necu da navodim ime) na nekom humanitarnom nastupu zvao da mu se pridruzimo, ali smo se mi zahvalile na ponudi i odbile na fin nacin, rekavsi da nemamo obicaj da plesemo uz takvu muziku. Ipak, ko smo mi da menjamo tudje obicaje, kulturu...? Sto se tice Granda, zaista nemam reci... Ajd sto to slusaju babe i dede, nego mladi mi ne idu u glavu??? Quote
Теша Тешановић Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Neverovatno je koliko ima upliva orijenta u nasim narodnjacima! Da ne spominjem sve nase obrade, pre svega, turskih pesama. Ipak, koliko god se opirali, mi imamo puno dodirnih tacaka s Turcima, valjda je moralo nesto ostati iza njihove vladavine... Btw, cesto na nastupima igramo upravo uz originalne pesme (koje su nasi pevaci obradili- kao npr. Viki, Cola itd), pa ljudi misle da plesemo uz narodnjake. Cak nas je jedan clan prvih Zvezda Granda (necu da navodim ime) na nekom humanitarnom nastupu zvao da mu se pridruzimo, ali smo se mi zahvalile na ponudi i odbile na fin nacin, rekavsi da nemamo obicaj da plesemo uz takvu muziku. Ipak, ko smo mi da menjamo tudje obicaje, kulturu...? Sto se tice Granda, zaista nemam reci... Ajd sto to slusaju babe i dede, nego mladi mi ne idu u glavu??? pa ni orjentu stvari nisu nista bolje,i tamo sada izumire izvorna orjentalna muzika a slusa se kojakav turbo folk. Quote
Теша Тешановић Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 sta je bre ovo niko ovde ne prica o narodnjacima. Quote
vudun Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Нисам знао где да метнем, па рекох ајд' овде: http://uk.youtube.com/watch?v=jV9Oufu1A3A ипак се спомиње Кеба, па има неке аналогије. Значи лудило, колико сам се ја ваљао од овог спота као клиња ... нисам га видео цирка 10 година. Quote
Recommended Posts