Теша Тешановић Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Hriste boze mi smo tvoji ljudi pobozni uzmi nam gospode grand i vrati nam vetar juzni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Malo viski malo koka kola, dobre žene oko moga stola svi gledaju i svi mi se dive šta im mogu, ne znaju da žive u, pesma je kult. Slusao sam i gledao neke turke kako je izvode, sa nekim ludim klavijaturistom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted September 4, 2008 Author Report Share Posted September 4, 2008 Нису Турци него Ерђан и цигани, ваљда из Бујановца, пише негде.. Него, само да се Миле опамети и нађе неког хармоникаша и ЈуВе ће поново бити стари.. И да нађе клавијатуристу и поново засвира бас, такође... А Фазлија је врх!!! Крајњи.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 (edited) Fazlija je za VIP izdao. Grand je krš. Novi Aca Lukas me razočarao. Čivas samo valja i Pao sam na dno. Malo viski, malo Koka Kola Ref. Malo viski, malo Koka Kola dobre zene oko moga stola svi gledaju i svi mi se dive sta im mogu neznaju da zive Nikom nije kao sto je meni zivim zivot brigu na veselje ovako bih do kraja zivota tako mi je svake nedjelje (2x) Toooooooooo careeeeeeeeeee Pored Fazlije, svi su smešni Edited September 4, 2008 by Natasha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted September 4, 2008 Author Report Share Posted September 4, 2008 Па ВИП је бољи од Гранда, хехе. Није неки квалитет, али има легенду попут Фазлија! И Синан је у ВИПу што не ваља, али добро.. Је л био неко на чуду од концерта 29. августа? Ја гледао снимке на јутјубу.. Само Синан Србију... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Naj kult Mile "The thrasher" Ignjatovic: "Miris mladih tela i miris parfema Mesali se svu noc s muzikom DO BOLA Saptala si meni u toj igri ludoj Da li zelis nocas da ja budem tvoja? Sve se to dogodilo na putu za ludilo Srce mi se opasno u tebe zaljubilo!" Ili ona gastarbajterska sto je dosla posle nje: "Ti ne znas kolko Nemacka je blizu za usnama tvojim kad osetim krizu"! A spot samo on peva i igra a iza beo zid i prolaze reci iza njega: Nemacka,Svajcarska,Austrija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Što ne valja što je Sinan u VIPu? Mada ovo novije ne volim, samo dok je za Južni vetar radio. I novi Šaban nije nešto... Nema novih kvaliteta, sve što slušamo je ovo staro... Sem Fazlije. On je otkriće! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 (edited) Naj kult Mile "The thrasher" Ignjatovic: "Miris mladih tela i miris parfema Mesali se svu noc s muzikom DO BOLA Saptala si meni u toj igri ludoj Da li zelis nocas da ja budem tvoja? Sve se to dogodilo na putu za ludilo Srce mi se opasno u tebe zaljubilo!" Ili ona gastarbajterska sto je dosla posle nje: "Ti ne znas kolko Nemacka je blizu za usnama tvojim kad osetim krizu"! A spot samo on peva i igra a iza beo zid i prolaze reci iza njega: Nemacka,Svajcarska,Austrija... Dobar je Mile. Hej druze sto prodajes ruze..heh, e kult. covek snimio jedan album i nestao. Edited September 4, 2008 by Egil Skallagrimsson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Da da, ta pesma je poznata baš. Sećam se spota. On nešto šeta po šumi... Sve se to dogodilo na putu za ludilo srce mi se opasno u tebe zaljubilo Hard core Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 A i smeker je sa onim repicem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Dobar je Mile. Hej druze sto prodajes ruze..heh, e kult. covek snimio jedan album i nestao. Bio pre mesec dana kod nas,gostovao u emisiji Svet zabave na Palmi plus (vrhunac seljacizma,kica i sunda) zajedno sa njim bila neka Sanja cokolada,novo otkrice,ultra seljacka faca u helankama i onim staromodnim sandalama sa stiklom(samo fale bele carape i budak). Mile siromah precutao celu emisiju,samo se smeskao... U sledecu emisiju hteli da dovedu Betovena i Sopena ali jos uvek smo mnogo mali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 A i smeker je sa onim repicem Jes. Mile je prvi furao mjetal look Inače, ima na Kopernikus Tvu emisija Zorice Marković, neki talk show. Zove se "Lepeza". Ako ono nije underground ne znam šta jeste A ima i neka Zaharova emisija gde mu je uvek gošća po neka nova mlada zvezda. Kult isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 A ima i neka Zaharova emisija gde mu je uvek gošća po neka nova mlada zvezda. Kult isto To su kao neke inicijacije tj. audicije..prodju test kod cika Zahara, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 pa da, kapiram da ih hefta a ono, treba pogledati emisiju. ribe su glupe ko dupe imate i emisiju borisa bizetića "u svom stilu". tu se tek filozofske mudrosti prosipaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Ух, што сам закачио олд скул на БН-у шетајући канале: Шеки Турковић, Хасан Дудић, Тарми Рићми, Нада Обрић, Шабан... још пре него вече прозуја и Раде Јоровић... само у још фалили Љуба Лукић и Срећко Шушић да се комплетира колекција. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Ma kakav Fazlija ... Srećko Sušić je tatko na mafiju. Evo šta iskopah, ispraćaj neki od pre 10 godina il' šta već: Još samo da je i Srećko bio tu, sa njima ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Haha Rade Jorović.... Kolko nisam čula za tog lika... Svi se sećamo onog hedonističkog spota: "Selo moje lepše od Pariza, lepo iz daleka, još lepše iz bliza" Ili dobra mu je ona pesma "Pituju putuju kočije bele" Inače malo njih zna da je ona pesma: "Ti si zena mog zivota nasu pjesmu nocas sviraju a ja krijem svoje suze ja ih krijem one padaju " zapravo njegova pesma Btw, Fazlija je pripadnik novog vala. Ne možemo ga porediti sa starim zvezdama, ali ternutno on je jedini koji neguje tu iskrenu muziku, i hail to that Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Kad smo već kod Radeta Jorovića: Kad obučem uniformu, zagleda me svaka žena, šta da radim brate mili, stoji mi k'o salivena. Kad me vide oči šire, žene vole oficire. Idem putem oka bistra, važniji sam od ministra. Nije luda moja mala, što je mene izabrala. Za mene se žene lepe, potomak sam slavnog Stepe, u venama mojim ima, krvi Mišić Živojina. Kad me vidi žena stane, "Dobro jutro kapetane"! U stranu se malo sklonim, skinem kapu i poklonim. Razvućem u osmeh lice, "Živa bila lepotice." Kad me vide oči šire, žene vole oficire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Sećam se, sećam se... To je muzika moje mladosti Šteta što sada nema takvih kvaliteta već je sve kratkog daha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 А, не, овога пута је била: Неће ватра крај сламе, а да слама не плане неће риба крај воде да у воду не оде А ја нећу покрај лепе жене А да усне не пољубим њене Узгред, један од мојих омиљених стихова истога певача: Још устао нисам, а моје сељаче замирише кућу мирисом погаче Синоћ су ми прсти њеном косом прошли бујају јој беле груди к'о потоци надошли А сетимо се и влтра квлта од спота за песму 'Кренуло је, кренуло'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 А, не, овога пута је била: Неће ватра крај сламе, а да слама не плане неће риба крај воде да у воду не оде А ја нећу покрај лепе жене А да усне не пољубим њене Узгред, један од мојих омиљених стихова истога певача: Још устао нисам, а моје сељаче замирише кућу мирисом погаче Синоћ су ми прсти њеном косом прошли бујају јој беле груди к'о потоци надошли To vec ima dusu,steta sto se takve pesme ne prave vise.Potopili ih ovi turbo Teheran naslednici. Kupio sam pre par godina DVD Soder listu,reizdanje ondasnje video kasete.Kakvih hitova tek tamo ima i kako ih Ruzmarin jos onda zajebavao...Ljuba Alicic iz mladjih dana u ljubicastom sakou u nekoj sumi a zenska stize jugicem a njemu repovi do pola ledja.Ili onaj baja sto rostilja pljeskavice i krmenadle u dvoristu i peva.Takve spotove niko vise ne pravi.Fazlija je malo dete za njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 (edited) kad sam bio malo hteo sam da budem ljuba alicic, ali mi nije islo...rece "sabacki kanarinac" dragoljub, gitarista logopeda. Edited September 5, 2008 by Grob Bez Dna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Kupio sam pre par godina DVD Soder listu,reizdanje ondasnje video kasete. Где си то нашао??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Где си то нашао??? Samo ja mogu da naletim na tako nesto.Neka trafika na periferiji grada,po obicaju zveram po svim mogucim izlozima a krenuo kod drugara u naselje peske.Samo vidim Ruzmarina na naslovnoj strani za onim stolom prepunim pisama i skrabotina koje su mu slali gledaoci,posle toliko godina,nisam mogao da verujem svojim ocima.Originalan DVD,izdavac Acrobat film,evo drzim ga u rukama (s oprostenjem). Ako hoces da ti prekopiram posalji mi svoju adresu na PM i poslacu ti samo pazi da te posle ne zezaju ovi true thrasheri kako si presao u narodnjake. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Пиле Лебо из шеритре жибе у керифол ... ха ха! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts