KazimKazim Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 To je pesma Brace Bajic, posle je pevao ko je stigao, pa i Tozovac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 od cuneta mi je omiljena pesam janicar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 ja od cuneta volim "kafu mi drgaga ispeci", a i "janičar" je dobra. ne volim nešto mnogo cunetove pesme, više volim njegovu interpretaciju drugih pesama ali ubedljivo nabolja pesma mi je "blaguno dejče" u interpretaciji esme i cuneta. to je jedna stara izvorna makedonska pesma, i mogu slobodno da kažem, najbolja pesma koju sam čula ikada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 nisam nikada cuo blagujno devojce u verziji cuneta i esma mada moram da cujem.za pesmu znam od kultur shocka koji su je lepo odradili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Saban Saulic i Snezana Djurisic - Blagujno Dejce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 ja od cuneta volim "kafu mi drgaga ispeci", a i "janičar" je dobra. Uh, janičar je kult nad kultovima. A ovu prvu sam više puta zapevao, kad svratim kod devojke ... mislim refren, ko će celu pesmu da peva zarad jedne šolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 nisam nikada cuo blagujno devojce u verziji cuneta i esma mada moram da cujem.za pesmu znam od kultur shocka koji su je lepo odradili poslaću ti preko msn-a. moraš da je čuješ! pesma je...... a na you tube-u ima verzija šabana i sneže, nije loše odradjena, ali cunetova je bolja hahahahahha koja ispala tešo, ja sam mislila da si ti jedan drugi momak s yuma koga imam na msn-u i bila sam ubedjena da je primenio nik u teša. lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Gy8owr8JKq4...feature=related Se secate ovog lika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 (edited) btw nikad nisam videla ovaj spot ovaj gale je iz nekog benda.... ne mogu da se setim kog, na vrh mi jezika.... Edited September 11, 2008 by Natasha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Taj lik je imao hit, ako se secate 'Miro, Miro, nebo plavo, sa mnom se ti ne igraj...' Bas je bilo u vreme prelaska iz ZAM-a u Grand A za grupu, nem pojma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 (edited) poslaću ti preko msn-a. moraš da je čuješ! pesma je...... a na you tube-u ima verzija šabana i sneže, nije loše odradjena, ali cunetova je bolja hahahahahha koja ispala tešo, ja sam mislila da si ti jedan drugi momak s yuma koga imam na msn-u i bila sam ubedjena da je primenio nik u teša. lol hehe ma nema veze evo ako nekome treba link za download verzije kultur shocka te iste pesme .naravno idete desni klik i save as http://freedownloads.last.fm/download/7813...yo%2BDenche.mp3 Edited September 11, 2008 by Теша Тешановић Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 evo i ja sam stavila cunetovu i esmninu verziju na rapidshare Esma i Cune - Blaguno dejce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Gy8owr8JKq4...feature=related Se secate ovog lika? Нешто га се не сећам. http://www.youtube.com/watch?v=SdFnDahR7Xc...feature=related ... а ево какве је некада спотове правила. Хејт на данашње нашминкане гламур спотове, у ма којој музици! Тешо, хвала за песму - добра је верзија, а и никад брже се није скинула ( 25 секунди ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 (edited) hahahahahahhahahahaahahha kult, ovo nisam 100 god videla kakva je bila smešna "ja sam ga prva srela što si baš njega htela duša ti izgorela" Edited September 11, 2008 by Natasha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 evo i ja sam stavila cunetovu i esmninu verziju na rapidshare Esma i Cune - Blaguno dejce hvala odlicna je pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 makedonske izvorne pesme su najbolje evo stavila sam i "jovano jovanke". te 2 + "zajdi zajdi" su mi posebne JOVANO JOVANKE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Тозовац? nije . nasao sam ko je to bio . Mile Bogdanovic . bas ga pomenuse na jutarnjem programu ; odrzao juce koncert . a steta , bas sam hteo da idem na to . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pure Imagination Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 BOŽE ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 e ja bi sada na neku pravu narodnjacku svirku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 e ja bi sada na neku pravu narodnjacku svirku voleo bih i ja da idem na neki fin koncert , ali nesto i nema mnogo toga u poslednje vreme . eto , hteo sam da gledam Bogdanovica , ali propustih to . sada gledam ako uhvatim Miroslava Ilica ili Legende negde , ali za sada nista . ako neko sazna za neki koncert , neka javi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 ako ne sazna neki dobar narodni koncert neka javi i meni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 evo jedna dobra stara narodna pesma http://rapidshare.com/files/144645928/Isme...sokole.mp3.html to je sivi sokole od ismeta krcica inace thompson je plagijatirao tu pesmu i napravio bojna cavoglave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Halid Beslic - Jabuke si bile slatke (uzivo) http://www.msajt.com/muzika/mp3/H/music/Ha...ke%20(Live).mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 inace thompson je plagijatirao tu pesmu А шта ово значи? Направио је плагијатора од ње? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 (edited) Treba mi , ako neko ima linkove ( ili poseduje cd-ove , pa da mi nekeko daostavi ) za neko od ovih izdanja : Asovi sevdaha No.1 Safet - Himzo - Zaim Asovi sevdaha No.2 Beba - Rizo - Šerif Asovi sevdaha No.3 Zaim - Himzo - Beba I Kolekcija 500 najljepših sevdalinki ( valjda na 12 cd-ova ) Edited September 13, 2008 by Planina u pokretu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts