Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ko ima rstva? ide neshto

NA KAPIJU OTAC STAO, RAKIJE MU NIJE ZHAO

U VOJSKU SE SIN ISPRACAAAAAAAAA

Edited by RaBel
Posted (edited)

Haha, zamisli dodje mr Richards i pocne da me vija za autorska prava u vezi nika, kao Mile Morfija...sto je najgore ne bi me deportovali u Burukinu Faso, vec u najgori turski zatvor :lol:

Edited by KazimKazim
Posted

Хахах ... пази, ако га одвучеш у неку биртију и навучеш на виртуоза Лазу Магистралу - можда ти и опрости.

Морфи је већ прића за себе, најеб'о је мали. Што није који месец рођен раније, био би још увек малолетан. baby.gif

Posted

Preldzije su kvlt, evo slike pa mozda prepoznas koji je tacno bio

preldzije.jpg

A inace, nazalost nisam bio u prilici da slusam Baju uzivo, al je zato pre jedno nedelju dana na nekom old skul radiju bio blok od sat vremena - samo Baja uzivo, znaci razvalio je za sve pare + ima odlicne muzicare uz sebe

Posted
  KazimKazim said:
Preldzije su kvlt, evo slike pa mozda prepoznas koji je tacno bio

preldzije.jpg

A inace, nazalost nisam bio u prilici da slusam Baju uzivo, al je zato pre jedno nedelju dana na nekom old skul radiju bio blok od sat vremena - samo Baja uzivo, znaci razvalio je za sve pare + ima odlicne muzicare uz sebe

ovaj procelavi je pevao a drugi sto je pevao je clan krajiskih delija.pevali su danijelu,glamocko gluvo,jovan dalmatinac,ja zatvaram kafane po becu,morem plovi jedna barka,prepelicu i na kraju nemoze nam niko nista od mitra sto me je zacudilo.a baja je odvalio uzivo.moras jednom da ga cujes

Posted
  Alvaro Recoba said:
Настављамо где смо стали на претходној теми о овој квалитетној ( :da:;) ) и свепрожимајућој музици без које не може да се замисли свет, барем по мени. И као што знате , већина народњака су металци у души, почевши од Вуца у Хрватској све до Аце Лукаса и његових злих блекера .

Дакле данас сам први пут чуо песму са новог албума Бојана Томовића Ко то тамо пева, и на основу ње мисим да ће и овај његов албум да буде суви квалитет као i претходни :rockdevil:

Да нам тема буде дуговечна. Народњајке до краја! :pivopije::rockdevil:

Auuuuu, majku mu, sad se podsetih sinocnjeg sna!!! Sanjala sam kako se radujem shto cu da idem na koncert Ace Lukasa!!! UZAS!!! MNOGO SAM LOSHEEE!!!

Posted
  angels deserve to die said:
Auuuuu, majku mu, sad se podsetih sinocnjeg sna!!! Sanjala sam kako se radujem shto cu da idem na koncert Ace Lukasa!!! UZAS!!! MNOGO SAM LOSHEEE!!!

Ja kad sanjam da sam na Sinanovom ili Ilicevom koncertu ja ne mislim da je to uzas . Naprotiv ...

A , dobro , Acu ni ja ne volim .