Inuria Malkava Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Kerolova "Alisa u Zemlji Cuda" je knjiga koja mi je obelezila detinjstvo. Samim tim sam i zaljubljenik u igricu. Ima li onih koje dele isto osecanje prema Alisi? kako vam se cini knjiga, a kako kompjuterska igra?
Valkyrie Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Odigrala sam celu igru, 2x, bila oduševljena duže vreme. Fantastična je ideja, grafika (za vreme kad je izašla), zanimljiva je igra... Ali je izašla baš mnogo davno, zašto sada otvarati temu?
Inuria Malkava Posted May 22, 2006 Author Report Posted May 22, 2006 To sto je izasla ranije nije razlog da je zaboravimo, zar ne?
Ω Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 presao sam alice 3 puta i zarazio njome dosta ljudi. vazi za jednu od najjacih igara koje sam ikad igrao bez obzira na vreme nastanka.
marcoman Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Neverovatna atmosfera, jedna od bolesnijih igara koje sam igrao. Neki nivoi su uradjeni stvarno perfektno, oni poremeceni likovi itd. Stvarno zakon!
Ol' Scratch Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Malo previshe linearna i obiluje previshe predvidljivom morbidnoshcju za moj ukus... Mada to ne znachi da nisam uzhiv'o igrajucji je... Bio sam srecjan ko kuche kad' sam nash'o Blanderbass...
pobzy Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Igra je odlicna pogotovo za vreme kada je izasla cini mi se da je to igrica koja je dobila najbolju ocenu u gameru ili tako nesto
MissionVao Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 Zanima me da li neko zna gde se mogu skinuti verzije koje rade na XP ili makar originalne ali u tom slucaju da mi kazete kako da ih aktiviram Igrice: Nox, Kiss Psychocircus - The Nightmare Child, Pandaemonium! Pitam ovde jer nema teme o "starim" igricama (nisu stare kao Wolfenstein )
marcoman Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 Cudno da ti ne radi na XP-u. Moj brat je ponovo prelazio kad je blla aktivna ova tema i radila je ok na xp-u. Doduse instalirana je sa originalnog diska pa ne znam da li to pravi razliku. Original je imao u mikro knjizi za neku sitnu paricu, tipa 400 dinara ili tako
MissionVao Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 ?? Ne pitam za alisu, navela sam za sta pitam.
Arja Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 Super igra! Davno sam je presla ali mi se bas urezala u pamcenje
marcoman Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 ?? Ne pitam za alisu, navela sam za sta pitam. Hm, ko zna sta sam ja citao u tom trenutku
Жвакић Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Ok je igrica. Ja sam čuo da je mnogo morbidna, ali nije toliko. (barem ne meni) Uglavnom, zanimljiva je. Pružila je solidnu zabavu.
MissionVao Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Hm, ko zna sta sam ja citao u tom trenutku Ajd na temu o Wolfensteinu da mi nadjes missing CD key Alisu sam prelazila 2x, drugi put s cheatovima jer me je mrzelo da se cimam dal cu da umrem Kul je...
Salvation Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Uz Undying najpotcenjenija igrica svih vremena. Sve ali bas sve mi se u igri cinilo savrseno (ok, grafika nije nista spec objektivno, ali koga briga za to, ne bode ochi u svakom slucaju). Fantasticno.
MissionVao Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 mislim da sam zbog psihodelicnosti onog dela kad si valjda u ludnici pa imas napolju one podloge koje se pomeraju i prosipaju te u svemir pokupila bar 50 opicenih snova ne pamtim da sam se igde tako "vrtela" dok nisam provalila gde da idem... ni sad se ne secam.
Recommended Posts