lemmy sixx Posted September 23, 2010 Author Report Share Posted September 23, 2010 Vidi majog Nikojicu sto se unervozio...buci,buci,buci...sada ce Kokica da ti procisti anus,bez brige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satanica Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 (edited) Bolje glava u plafonu,nego u Lalovicevom prknu. Nije otisao samoinicijativno...vec je najuren... Nismo nikada svirali u pivnici,pobrkala si nas sa nekim. Jedino da je bio u nekom drugom bendu jer se secam sto posto je tamo pevao...pre nekih 5-6 god. Edited September 23, 2010 by Satanica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 (edited) I ti nabadas Lalovica? Iz respekta prema sceni ne zelim da se dovodim u vezu sa personama prema kojima suboticki Hetfild ima sklonosti. vazeljin Zar ti nisi djarma a ne kalimero? Edited September 23, 2010 by tier_mfkr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 24, 2010 Author Report Share Posted September 24, 2010 Scena je mrtva.Djarma?To ti je isprana propaganda koju sire izdajnici i strani placenici. @satanica Mozda je pevao,ali sa nama nije sigurno,posto tamo nikada svirali nismo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saša Grbić Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Šta je sad sa ovim bendom? Nisam odavno pratio vaš rad. Onaj jedan album koji imam nije loš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 28, 2010 Author Report Share Posted September 28, 2010 Nismo aktivni.Nismo se raspali,ali ne sviramo.Mozda jednog lepog dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Vratite Miroslava Bakića u bend! em izgleda ko cigan,em peva ko slavuj! Vratite Miroslava Bakića,da opet zaživi Oroz! Miroslav Bakić!-ajmo ceo severrrr!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 22, 2014 Author Report Share Posted January 22, 2014 Koji bend Peco?Nema vise benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Oro(z) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Posle dugog perioda lose saradnje,Oroz je odlucio da prekine saradnju sa pevacem Miroslavom Bakicem,usled neadekvatnog odnosa prema bendu i lose izvedbe. Trenutak kad su mi oći zasusile. Znaci Bakic je otisao,pa poznavajuci ga ne cudi me...hehe. Šta ti imaš protiv Bakića?? možda je oženjen ćovek,deca,žena,kamara,svi znamo kako ide kod garagana...jede se taze kavurma. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 A ćek da Bakića niste možda izbacili iz grupe zato što se ložio na noževe,sećenje i nacionalizam? teo da pušća krv na izvedbama stranca i ludila recimo,pa ste popizdeli na nj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Jesi li ti Bakić? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 ne.ja sam nele instruktor.peće svako mesto da me ljubiš devojko. treba vratiti i duleta koprivicu u nadimać...bar su tekstovi štimali, s povraćotina vokalima. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 MI smo juce slusali oroz kad smo planinarili i sjajno smo se proveli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 MI smo juce slusali oroz kad smo planinarili i sjajno smo se proveli ludilo,a?skakli s planine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Vise su to bile sume , proplanci i livade ali je bilo ludilo kroz koje prolazi svet , nismo videli preokret , srecom videli smo sjaj pa nam nije dosao kraj 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 pa jel da da je drogiranje sranje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 27, 2014 Author Report Share Posted January 27, 2014 Drago mi je sto se nasa muzika dopada pravim hriscanima. A ćek da Bakića niste možda izbacili iz grupe zato što se ložio na noževe,sećenje i nacionalizam? teo da pušća krv na izvedbama stranca i ludila recimo,pa ste popizdeli na nj? Ne.On tada nije bio nacionalista i nije govorio ijekavicu i pisao srBski.Cujem da mu to neka nova fora.Oterali smo ga jer nije znao pevati i smrdeo je na burek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 (edited) Drago mi je sto se nasa muzika dopada pravim hriscanima. Ne.On tada nije bio nacionalista i nije govorio ijekavicu i pisao srBski.Cujem da mu to neka nova fora.Oterali smo ga jer nije znao pevati i smrdeo je na burek. Id u pićku materinu,samo se nadam da nije na onaj iz one pekare na Prozivci.Kaki im je sir jebli mamu,ko da su znojave noge gurali u njega. e a lemmy,a zamisli ono kad popije pivo,zaznoji se i neka salamura podriguša sa belim lukom zaćiniš...to ne da ga oteraš nego da ga našutiraš da se okupa,pa ga ondak izbaciš iz grupe. Edited January 27, 2014 by Razbijač-NAAĆI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Drago mi je sto se nasa muzika dopada pravim hriscanima. Doista je tako . pa jel da da je drogiranje sranje? pa naravno da jeste vidim da ti to iz iskustva znas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Doista je tako . pa naravno da jeste vidim da ti to iz iskustva znas Sex,droga,Darko Panćev. Nego lemmy,kad ji tema još uvek aktivna,daj neku memorabliju ovde,slike,anegdote od 2005-2010...vidoje...vezano za Oroz...ćisto,ako ništa drugo da duh benda živi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Sve je dobro ako se rukuje po uputstvu za koriscenje. Na svoju ruku uvek ispadne lose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Sve je dobro ako se rukuje po uputstvu za koriscenje. Na svoju ruku uvek ispadne lose. ''u slućaju pada u komu obratite se najbližem doktoru...'' prićamo o memorabliji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 27, 2014 Author Report Share Posted January 27, 2014 Idi u kurac Peco,ogadi mi dan. Prozivka je prepuna loseg bureka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 ''u slućaju pada u komu obratite se najbližem doktoru...'' prićamo o memorabliji. A ne sa doktorima ne pricam. Vec su mi ubili verenicu, a ne bih da i ja podlegnem njihovom strucnom lecenju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts