Guest Razbijač-NAAĆI Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Videh Bakića u prolazu na korzou,sine,izgleda ko onaj što su ga izbacili iz sataninog hosta. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 naso sam neke videje na jutubetu,bakic peva whole lotta rozi,bolje reci,jede ona njega.auuuu,nesto iz 2007 ima i lemi kako se kurći z gitarom. 1 Quote
bo88gdan Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 naso sam neke videje na jutubetu,bakic peva whole lotta rozi,bolje reci,jede ona njega.auuuu,nesto iz 2007 ima i lemi kako se kurći z gitarom. daj link 2 Quote
Hail Metal Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 OROZ u Slagalici, ližite jaja sultanu, ććpk!!!! Ko može nek snimi reprizu i nek postavi, dobiće CD sa potpisom tri člana. 2 Quote
lemmy sixx Posted April 1, 2015 Author Report Posted April 1, 2015 Propustio sam...kakvo pitanje kume? Quote
Hail Metal Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 šta je sa četvrtim članom? Postao je Alojzije, što bi rekao kum . Propustio sam...kakvo pitanje kume? U onoj igri gde se pogadja pojam, prvo pitanje, rok bend iz subotice Ima youtube kanal biće sutra. Quote
kuruz Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 umro? zamonašio se? preselio se u Hrvatsku? Quote
Hail Metal Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 umro? zamonašio se? preselio se u Hrvatsku? Ma kakvi, samovoljno prekinuo bilo kakav kontakt sa društvom . Nebitna priča, tri autograma se mogu obezbediti, ako je bubnjar pismen, nisam siguran 1 Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 ite u kurac.ja reko reunion.jebla vas slagalica. 1 Quote
Runner Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 Izvinjavam se, ali moram :haha: OROZ: A ćini mi se da sam u masi na Motorhedu vido Borisa Dobrokeša odnosno Lemmy Sixa sa yu metala,šparto baš brzo kroz masu,možda se nasevo žešće,il ga ufatila sraćka ko i mene,pa išo nekud da kenja.Kosa mu raste iz pola ćela,prvi put to vidim,i one obrve,ko onaj negativac iz filmova Ćarlija Ćaplina.I sad,a siguran sam da je on,al bre deluje mi ko cigan.Baš je garav,posle razmišljam,i onaj Miroslav Bakić je bio nekako garagan,što opet me navodi da,pa i onaj sa kukastim nosom što je sviro u Orozu gitaru je imo neke ciganske obrise lice,što navodi da su Oroz bili možda i među prvim domaćim metal rock bendovima de su svirali cigani.Al opet,nije to ništa novo, i Bane Garavi Sokak je furo cigane u bendu,pa grupa Balkan,ja mislim da im je pevać bio neke ciganske fele,pa ona dva brata što uvek na TV vojvodina sviraju u nekim emisijama sa penzionerima babama i dedama,i oni su cigani bilo.Al to je lepo od nas,mi smo tolerantniji recimo od onih u Beogradu,al vidim i oni su se otvorili ka ciganima u zvezde granda,pa ih ima sad,se takmiće,što ranije nije bijo slućaj.A što se Oroza tiće,sad i da me neko pita: BRATE PECO,pa što se Oroz raspo,ja bik reko: PUSTI BAĆA,ciganska posla. http://petarvranjesic.blogspot.com/2015/07/exit-2015_15.html 19 Quote
lemmy sixx Posted April 4, 2016 Author Report Posted April 4, 2016 :haha: :haha: :haha: :haha: Pa ja ovo prvi puta vidim. Sjajno! Peco, nema š u mome prezimenu. Quote
Fapril ethereal Posted April 4, 2016 Report Posted April 4, 2016 ma daj brate, ja reko kacis neki novi demo 1 Quote
obsessed by cruelty Posted April 4, 2016 Report Posted April 4, 2016 :haha: Mozda je namerno keš stavio haha 1 Quote
HUMAN Posted April 4, 2016 Report Posted April 4, 2016 http://petarvranjesi...it-2015_15.html :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Čitam i plačem... Odbanujte ovog lika, što ste pićke 2 Quote
Recommended Posts