Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dama \m/

Koliko je tesko znati, da patim uzalud... xD

:rockdevil:

Lemmy ti pevas na "Dama"? Mislim onaj snimak sto je dat na dl.

Posted (edited)

Pa fino, iako su mi vokali najslabija karika u celoj prici, Damu si otpevao samo tako... pohvali koleginicu takodje.

Btw, druge 2 pesme koje sam cuo mi se, nazalost, ne svidjaju.

Edited by MREžAsTI MEn
Posted

Thrasheri su uvek pravili najbolje balade... ;)

Jebote... kako je dobra pesma... :pivopije:

Jes' je ti napisao?

Posted

To sto radite je super, ono, prljavi rokenrol, bash se na prvo slusanje moze odma reci, najvise po vokalu, koji treba da se slegne da bi se zavoleo, naravno kod mase koja tek pocinje da slusa tako nesto, ono, radis valjano to sto radis, srecno!

:pivopije:

Posted (edited)

Ludilo je mnooooogoooooo dobra pesma.Kad izdajete album?Gde mogu da skinem jos vasih pesama?Sad sam video da ste spremili album.Gde mogu da ga kupim u Smederevu.

Edited by El Karnisero
Posted

Hvala na komentaru.Drago mi je da ti se dopada.

Album je snimljen,ali trenutno trazimo izdavaca,tako da ga jos uvek nemozes nigde kupiti.Za download za sada ima samo ove dve pesme plus jos jedna pesma za preslusavanje na myspace.Ostale pesme necemo stavljati za download,barem ne u skorije vreme.

U svakom slucaju,nove vesti ces uvek moci pronaci na nasem siteu,myspace-u ili ovde.

Posted
Da,da...zapravo je Zoro pravo ime naseg benda,ali smo ga obrnuli zbog misticnosti.Inace uzivo sviramo sa maskama,crnim sesirima,plastevima i jasemo konje. :):ph34r:

E to ce biti do jaja da se vidi uzivo :mrgreen:

anyway, da ne ispadne da samo serem, skinuh ove dve pesme sa sajta..sta znam, "Dama" mi ne legla, a "Ludilo" je kul..dobar drive..

• 2 weeks later...
Posted

E vi'š meni se baš ''Dama'' dopada, dok mislim da ''Ludilo'' može brzo da dosadi, mada joj je odličan intro.

Imate strašnog bubnjara inače, baš je potrefio ''čuk'' onako kako ja najviše volim, ne štedi se ... svaka bi mu dala!

Vokal vam je goli qrac, menjajte ga pod hitno - ako želite nešto više :)

Šalim se, ali nije baš po mom ukusu - inače dečko sasvim solidno peva.

Posted

Bubnjar je inače, kako je sam izjavio, "Lepak za žene" :icon_lol:

Mnogo je deviantan naš Sliki.

U svakom slučaju, hvala na pozitivnim komentarima.

Posted

Danas u periodu od 21 do 23h, u emisiji Demo Express na Beogradskom radiju 202, imaćete priliku da čujete, kraći intervju sa nekim od članova benda, povodom albuma Prljava Igra, kao i par pesama sa tog albuma. Zato, pozivamo sve zainteresovane da prate tu emisiju, i bolje nas upoznaju.

• 3 weeks later...
Posted

Oroz se zeli zahvaliti svima koji su u 2007. godini dali podrsku bendu.U 2008. nas ocekuju veliki planovi.Pre svih,objavljivanje albuma koji smo snimili krajem 2007. (dve pesme koje ce se naci na njemu mozete skinuti na nasem oficijelnom site-u http://www.oroz-band.net/download.htm),kao i jos mnogo ideja o kojima cemo nesto vise kada ozbiljnije budemo usli u njihovu realizaciju.

Vama i vasim najblizima, zelimo puno srece i uspeha u novoj godini.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

Do kraja marta bi trebalo da bude izdat, to je konačan rok, ako ne sklopimo redovan dogovor sa izdavačem do tada, izdaćemo ga samostalno.

Posle toga krećemo na svirke po Srbiji.

Edited by Nixx