djuk Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 Da li je moguce da o njima niko nista ne pise, probao sam na pretragu i nema ove teme. Quote
Guest حسين Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 Da li je moguce da o njima niko nista ne pise, probao sam na pretragu i nema ove teme. Slabo ljudi znaju za ovaj bend. Ni ja ih nisam slušao kad im je bilo vreme. Ali znam da je kod nas bilo dosta mase koja je otkidala na Godflesh ! Meni je Jesu danas sasvim dovoljno osveženje... Ima opet jadnika koji se pale na ovaj bend samo zato što su im stariji drugari rekli da je to dobro. Ne slušaju to ali "respektaju" po forumima. Posmatraj sada postove koji dolaze ispod. Quote
djuk Posted May 24, 2006 Author Report Posted May 24, 2006 Jebiga, oni su medju prvim industrial bendovima, ako ne i prvi, 2003. su se raspali nisu bas tako davno nestali, devedestih su ovde bili nevidjeno popularni, ja sam imao par ploca: Pure, Streetcleaner, Slavestate..., mnogo jaki albumi. Quote
Misantrophil Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 imam best of njihov nije lose ali i nije ne znam sta Quote
Grobodan Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 Ima opet jadnika koji se pale na ovaj bend samo zato što su im stariji drugari rekli da je to dobro. Ne slušaju to ali "respektaju" po forumima. Posmatraj sada postove koji dolaze ispod. respect za Godflesh Quote
coil.worm Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 (edited) Jebiga, oni su medju prvim industrial bendovima, ako ne i prvi Auh nisi ozbiljan? jel? Edited May 24, 2006 by coil.worm Quote
Odelo Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 Ovo na gothic forumu? FUJ!!! Na avantgarde metal i tačka. Quote
Aurora Calerva Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 Ni ja nisam baš najsigurnija da li je za ovaj podforum, ali neka je neki drugi moderator smesti gde misli da treba... Quote
Misantrophil Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 nije za ovaj forum definitivno na avantgardu Quote
djuk Posted May 25, 2006 Author Report Posted May 25, 2006 Ovo na gothic forumu? FUJ!!! Na avantgarde metal i tačka. Naziv ovog foruma je Gothic, Electro & INDUSTRIAL, Godflesh nema veze sa metalom, otkad su semplovi i izivljavanje po ritam masini metal. To sto koriste gitaru na distorziji ne cini ih metalom, retki su im rifovi koji se mogu svrstati pod metal, a o ritmovima da ne govorim, ni jedan metal ritam nemaju na svim albumima. Tesko ih je svrstati pod neki zanr, najblizi su industrialu. Quote
djuk Posted May 25, 2006 Author Report Posted May 25, 2006 Neka ih prebace bilo gde, meni je svejedno, nisam mnogo kopao po sajtu i trazio gde da ih bacim. Jedino sto znam da na celom sajtu nema nista o njima, sto je bzv. Quote
Odelo Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 Ijaaaaaooo brišu mi se postovi, jer vređam 'gotik potkulturu' izgleda. Godflesh na avantgarde metal i kraj priče! Quote
Aurora Calerva Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 Pomeram na avangardu pa nek azal vidi šta će sa tim... Quote
BodyRemover Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 (edited) mozda ce da pusti godflesha u winampu... Edited May 25, 2006 by BodyRemover Quote
djuk Posted May 25, 2006 Author Report Posted May 25, 2006 Sa ovakvim zanrovskim cepidlakama zavrsice na Djubristu. Quote
darthmoog Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 extra,extra bend...jedan od mojih omiljenih.. Quote
darthmoog Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 zanima me da li bi ovde neko u buducnosti hteo da odradi godflesh tribute... Quote
Recommended Posts