englis Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 (edited) Jedan moj stari prijatelj i veliki postovalac Godflesha preko koga sam se i ja navukao na njih tih ranih devedeseth, pominjuci doticne u neprikosnovenom Lets see what you give fanzinu, rekao je da su oni kao i Fudge Tunnel i Nailbomb metalci koji bi hteli da sviraju industrial... Uz God i rani Scorns pretstavljali su jahace apokalipse... Edited September 8, 2009 by englis Quote
djuk Posted November 30, 2009 Author Report Posted November 30, 2009 ovu su i carcass zajebali, uzece za jedan cert ko ovi za celu 2008.i 2009. jedini show u evropi, al je bugu iza kurca... http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=131172 Quote
AstralliS Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Nego, pogledaj ti samo ovu listu bendova Quote
Talvi Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Hellfest je ubedljivo najjaci metal festival u Evropi vec nekoliko godina. Svake godine lista je sve perverznija, a ove godine ce biti nehumano. Vidim da fale Sunn O))) na ovom spisku, a i oni bi trebali biti tu. Quote
VoivodBG Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Ima dosta opakih bendova koje vredi videti, ali i par crnih mrlja. Koliko se krecu cene karata za ovaj festival? Quote
AstralliS Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 (edited) Voliš li je, brate? Voleo bih da idem edit: uleteo Vojvod Edited November 30, 2009 by AstralliS Quote
Talvi Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Sva tri dana za 110 evra, ako se ne varam. Quote
djuk Posted November 30, 2009 Author Report Posted November 30, 2009 glavna boljka mu je sto je teska papazjanija, kiss glavni headliner, nikako mi ne ide iz veliku vecinu ovih bednova... Quote
VoivodBG Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Sva tri dana za 110 evra, ako se ne varam. A pojedinacno? Nije skupo, mada ako se uz to ubaci putovanje do tamo i nazad, i nocenje, plus neki has i pice, ipak neisplativo je... Mada kada bolje razmislim pre bi na ovo pukao pare nego na exit, i njima ce regularna cena karte da bude tu oko 120 jurica... @djuk verovatno su ih stavili jer su izdali novi album posle 10 i kusur godina, da se "ispostuju" dede... Quote
Talvi Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 ^ Pa taj rad. Nisam siguran koliko su jednodnevne karte, ali dok ti stignes tamo (atlantska obala Francuske, ako se ne varam?) i platis sve ostalo... Jebi ga. Quote
VoivodBG Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Evo kako stici do tamo i uzivati, zaposlis se u nekoj drzavnoj firmi gde je plata oko 30-40000 hiljada, dignes kredit u banci, prodas stan, kolekciju ploca i diskova i odes u Francusku gde se mozes provuci kao klosar neko vreme dok te ne deportuju ili zavrsisi u belom roblju. Excellsior! Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Skini se sa pajpa sine Quote
Buddha Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 haha koliko dobro izgleda kiss immortal twisted sister i godflesh jedni pored drugih. Quote
Radnaskela Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 haha koliko dobro izgleda kiss immortal twisted sister i godflesh jedni pored drugih. Carski kakav je to spoj Genijalno! Ali je baš bezveze što je samo jedan koncert i to u francuskoj jebemm mater ali dobro, možemo da se izakcijamo do tada da idemo. Imamo dosta vremena... Quote
darthmoog Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Mozemo. 200 eur sa povratnom i taksom je francuska preko jata...moze i tgv da se izakcija negde iz evrope za mnogo jeftinije pare... Quote
VoivodBG Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Minimalno bi 500 evra onda leglo... (ako se uracuna 100 jurica karta za sve dane, i ne znam koliko bi kostalo odsedanje u nekom motelu, koji bi verovatno mnogo ranije da se rezervise...) Quote
Buddha Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 kakav bre motel? spavas tamo na festivalu gde stignes. ili neki hostel Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Motel?Nije to amerika,pravo kaze mista buddah,ili ponesete satore i ustekate kintu Quote
Baal Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 spavas tamo na festivalu gde stignes. ili neki hostel Spavanje kod onog crnca na gajbi gde je Miki treb'o da završi iPhone Nemanji. 1 Quote
VoivodBG Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 @buddha, previse americkih filmova, previse motela. moze i ta hostel varijanta vise nas da se natrpa u jedan i cao zdravo djaci. Quote
Doom Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 jbt nisam cuo za ovaj bend jedno 10 godina, i sad videh temu. kakav flesh... Quote
chess Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Godflesh....ujak mi je skoro narezao njihovu diskografiju i naterao me da ih slusam :} Bend je do jajca. Polako ih preslusavam i formiram mishljenje o bendu.Zasad je super. Quote
Recommended Posts