Demon Seed Posted May 22, 2014 Report Posted May 22, 2014 Haha, ja jos nisam obradio Godflesh, ne zurim, jer znam da ce posle da mi bude krivo sto ne mogu ponovo da ga preslusam prvi put Quote
BLAGOJE Posted May 23, 2014 Report Posted May 23, 2014 boli te kurac,idi vrti behemoth ili cimni ivanmetal4thalajfa da ti da malo reciklaze Quote
VoivodBG Posted May 27, 2014 Report Posted May 27, 2014 GODFLESH 'Decline & Fall' EP on Avalanche Recordings can be bought across most the UK and EU on CD as of today, vinyl June 9th! We will have CD & Digital (digital with 2 hidden bonus dubs found only on the Japanese domestic CD release on Daymare, digital as MP3, 24bit FLAC, etc) on the Avalanche Recs. Bandcamp store page next week, hopefully June 2nd. We will have approx. 200 CD's and around a week later if not earlier approx. 200 vinyl, if bought directly from us the digital comes free. Digital will also be available from all the usual outlets (itunes, emusic, rdio, spotify, etc etc) on June 2nd worldwide, the bonus tracks are ONLY available from Avalanche Recs. Bandcamp store. USA and Rest Of World CD & Vinyl release is June 24th. Can also be pre-ordered from Amazon.com, etc for decent domestic prices. Quote
Dr Alex Posted May 30, 2014 Report Posted May 30, 2014 Novi ep sabija!! Tesko k'o smrad pisacke u javnom toaletu!! Dve bonus trake [dub verzije] za japanske jajare. Quote
Koroviev Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 Ima http://rockleak.com/experimental/3564-godflesh-decline-fall-2014-320-kbps.html#.U4s4CXKSxWL 320 kbps Sad na miru da pomremo. 2 Quote
Koroviev Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 Bez brige. Moramo biti u toku s dešavanjima, hehehehe... Quote
skulhead Posted June 5, 2014 Report Posted June 5, 2014 Izdanje za japanske jajare: http://www.mediaboom.org/409856-godflesh-decline-fall-ep-daymare-version-2014.html Odlicne i ove dub verzije. Ringer dub mi za nijansu bolji nego originalni mix. Quote
Koroviev Posted June 8, 2014 Report Posted June 8, 2014 Auuuuuuuuuuu, ne samo za nijansu. All hail the Japanske Jajare! Quote
Dr Alex Posted June 8, 2014 Report Posted June 8, 2014 All hail the Japanske Jajare! Kupi japanski original! Quote
Koroviev Posted June 8, 2014 Report Posted June 8, 2014 Sve to zavisi od mojih poslovično japanskih finansijskih sredstava. Quote
Koroviev Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 A evo i snimka s Helfesta. Prva stvar do sada neobjavljena Quote
Dr Alex Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 A evo i snimka s Helfesta. Prva stvar do sada neobjavljena Jebote, sto je dobra ova neobjavljena pesma!!! Koji se pakao obrusio na tvrdjavu kad su svirali "Streetcleaner" u Ceskoj. Mislio sam da ce se bina srusiti!!! 1 Quote
Koroviev Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Kad se setim momenta prvog slušanja te stvari, 1992 godina, totalni soundtrack vremena. Imaš ih i ovde, ako već nisi gledao 1 Quote
Dr Alex Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 Kad se setim momenta prvog slušanja te stvari, 1992 godina, totalni soundtrack vremena. Imaš ih i ovde, ako već nisi gledao Eh! Ja sam '92 [imao sam 6 godna] znao samo sta je Pink Floyd i Tangerine Dream a Godflesh sam otkrio par godina kasnije. Gledao sam to kada je izaslo. Odlican dokumentarac! Quote
Koroviev Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 Onda je vreme za lektiru. Čitaj Mrtvo polje, tamo je čovek spojio Godflesh sa upravo tim vremenom. Neviđena stvar. 1 Quote
pripravnik_23 Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 Eh! Ja sam '92 [imao sam 6 godna] znao samo sta je Pink Floyd i Tangerine Dream a Godflesh sam otkrio par godina kasnije. Gledao sam to kada je izaslo. Odlican dokumentarac! E stvarno me zanima šta si mogao da znaš sa šest godina? Realno, da si bio dete sa deset eventualno devet godina te '92. pa ajd. Ej, '92? Kako si znao za njih, preko radio televizije Beograd? Interneta? Išao kod skc-a? Pa i da je neko tvoj imao ploče, kasete, šta si tu mogao znati? 1 1 Quote
Dr Alex Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 E stvarno me zanima šta si mogao da znaš sa šest godina? Realno, da si bio dete sa deset eventualno devet godina te '92. pa ajd. Ej, '92? Kako si znao za njih, preko radio televizije Beograd? Interneta? Išao kod skc-a? Pa i da je neko tvoj imao ploče, kasete, šta si tu mogao znati? Reci cu ti samo da je moj tata nacrtao logo Tangerine Dream na zidu moje sobe i jos uvek tu stoji. Pored toga kolekcionar je ploca i to je stalno pustao u to vreme. Jos uvek imam negde kasete koje mi je snimao sa TD i PF pesmama da mu ne diram ploce. 2 1 Quote
pripravnik_23 Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 Kapiram te za to, ali nisi mogao ništa "znati" u pravom smislu reči - to je tebi tada sa šest godina (kao što bi i svakom od nas) bila samo neka šarena mustra na zidu i ništa više. Sad, da su ti ostali ti obrisi, to u redu, pa kasnije kroz godine skapiraš ćaletovu priču i onda ti se čini da ih znaš od samog rođenja. 1 Quote
Dr Alex Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 Kapiram te za to, ali nisi mogao ništa "znati" u pravom smislu reči - to je tebi tada sa šest godina (kao što bi i svakom od nas) bila samo neka šarena mustra na zidu i ništa više. Sad, da su ti ostali ti obrisi, to u redu, pa kasnije kroz godine skapiraš ćaletovu priču i onda ti se čini da ih znaš od samog rođenja. Mozda sam bio napredno dete. Nebitno, uzivao sam u dobroj muzici od malih nogu dok su neki rasli uz dens, turbo folk ili narodnjake. Quote
pripravnik_23 Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 E da, za današnju decu sa šest godina me ništa ne bi začudilo, to je već đavolja rabota, ali ti si ipak dete osamdesetih, zato se i brecnuh da kažem koju Aj živeli! Quote
chess Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 http://noisey.vice.com/blog/justin-broadrick-on-the-secret-history-of-godflesh Quote
Talvi Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 http://www.metalsucks.net/2014/08/05/godflesh-announce-new-full-length-stream-new-song/ Quote
Recommended Posts