ROKH Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Znaci, Ivana je G girl (ako ste gledali novi film sa Umom Turman)? Zenski Supermen tj. Supergirl? Pa ovo je fantasticno!!!!!!!!!!!!!!!! Privatno je fina i nezna a kad obuce svoj crni izazovni super kostim postaje Supermen- Nindza (Nimfa) u akciji!! Odusevljen sam!! Pricaj nam jos !!! Quote
ROKH Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Svarog Baki Posted on 4. 8. 2006, 22:07 Evo nekih spotova: NA! Meni se ne ucitava nista. Quote
G MAN Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Znaci, Ivana je G girl (ako ste gledali novi film sa Umom Turman)? Zenski Supermen tj. Supergirl? Pa ovo je fantasticno!!!!!!!!!!!!!!!! Privatno je fina i nezna a kad obuce svoj crni izazovni super kostim postaje Supermen- Nindza (Nimfa) u akciji!! Odusevljen sam!! Pricaj nam jos !!! Dugo vas pratim - i evo meni nicka!!!! Inace Ivana Jordan je stvarno vrh domace pop scene - ako ona (mislim scena) uopste i postoji, ali je stvarno Ivana jedan od retkih likova koji ima prepoznatljivu dobru muziku i uz to IZGLEDA!!! Quote
ROKH Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Evo sta sam nasao....... http://www.freewebtown.com/ivanajordan/linkovi.htm Quote
G MAN Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Evo sta sam ja nasao, mozda je sa istog mesta..a tamo ima jos My Webpage Quote
ROKH Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Ooo, pa kad je to nasa Betmenica pevala na B92? Za Novu Godinu izgleda....rekao bih po njihovoj kapici. Uh, ja sam tada bio na odmoru i bilo je ludo!! Elem, cujem da uskoro izlazi novi album.......... ima li neko neke informacije: kad, gde, sta, kako.....? Quote
G MAN Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Da, snmak je sa novogodisnjeg programa na B92, a evo iz istog izvora i iz snimka nastupa na RAI http://forum.burek.co.yu/index.php?action=...id=182602;image Quote
ROKH Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Novi album Ivane Jordan Podgorica - Popularna pop pjevačica Ivana Jordan, koja je osvojila slušaoce numerom “Lazarica”, objaviće novi album za desetak dana. Pod čijom etiketom će izaći, još nije poznato, jer je Ivana u pregovorima sa nekoliko diskografskih kuća. Na trećem studijskom izdanju ove svestrane muzičarke naći će se 11 kompozicija, od kojih većinu sama potpisuje. - Osim mene, autori su Zvonko Alašević i Miloš Mihajlović. Na albumu će se naći sve pjesme koje sam izvodila poslije izlaska CD-a “Dvobojne oči”, “Lazarica”, “Čarobna noć” iz filma “Potjera za srećkom”, kao i “Korak do tebe” sa ovogodišnjih “Sunčanih skala”. Ova numera će biti odrađena i u remiks varijanti - kazala je Ivana za “Vijesti”, dodajući da je spot za jednu od pjesama djelimično snimila u Versaju. - Na malim ekranima će se pojaviti odmah nakon izlaska albuma, krajem mjeseca ili početkom novembra. Neke kadrove smo snimili u Versaju, a radićemo i u Beogradu - rekla je muzičarka ne želeći da otkrije o kojoj se pjesmu radi. Podsjećamo, Ivana je nedavno ekranizovala numeru “Korak do tebe”, a spot je sniman na Lovćenu. Ivana ističe da će zvuk na novom albumu biti sličan pjesmi “Svjetlo koje tražim”, te da će biti dosta popa i roka. F.J. Quote
G MAN Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 neko rece "male su"...da li su? meni su vise nego dovoljne...samo zbog ovoga zasluzuje naslov "svetlost srpskog popa" Ivana Jordan Webpage Quote
ROKH Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Pa to bismo svakako voleli da vidimo ali ovaj link ne otvara sliku (predpostavljam da je to). A meni i nije bas jasno kako s4e ovde moze postaviti slika...par puta sam pokusao i nista. A vidim da je u prvom postu Svetorog Baki postavio neke fotke.... znaci moze. Ne kapiram...... Quote
G MAN Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 kako ne otvara? evo sad sam ja kliknuo i pojavila se fotka Quote
G MAN Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 evo linka opet, mislim da fotka zasluzuje da bude postavljena Ivana Jordan Quote
ROKH Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Ooooooo, sad je vec bolje! Dobar si G man, hvala! Ne da nisu male nego.....uh... .................. Quote
Divlji Tigar Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Da li neko zna kada ce izaci novi album? Quote
ROKH Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Ako je sudeci po onom tekstu iz crnogorskih novina koji sam postavio na predhodnoj strani, album izlazi vrlo uskoro... krajem meseca. Nadam se da je tako..... Quote
G MAN Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Evo linka za novu pesmu Ivane Jordan, skinute sa RTS Foruma. Mislm da ova pesma vise pripada ovde nego tamo. Poslusajte pa da cujem da li sam u pravu. http://www.sendspace.com/file/3c9bdz Quote
ROKH Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 (edited) Jos uvek disk nije u prodaji (proverio sam) a vec link ?! Bravo! Sutra cu da pisem utiske.... Edited November 11, 2006 by ROKH Quote
ROKH Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 Pa iznenadjen sam totalno............evo odslusao sam par puta......... kad su pocele ove gitare na pocetku pomislio sam da je neko drugi kao ono jeste ona. Odlicna promena, sad mi je jasno zasto je G man napisao da je pesmi vise ovde mesto. Samo da ne ode u metalce, to bi bilo previse. Haha salim se naravno! Kralju salji jos ako imas iako ne mogu da verujem da i pre cd-a ima na netu. Ziveo internet!! Quote
G MAN Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 ROKHdati nemas neke veze sa Dzorrdankom? Videhnanetu daje rodjena 07.06 ,tj. isti datum kada si se ti uclanio na ovajForum Quote
ROKH Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Uh, imam itekakve, to je interplanetarna veza, samo jos i ona to da sazna. A posto je nasa Dzordanka zapravo Betmen, sto jedan forumas zakljuci na nekoj predhodnoj strani, saznace sigurno!! Quote
Baki Posted November 25, 2006 Author Report Posted November 25, 2006 Evo majspejs stranice, oficijelne: Klikni odje Quote
Recommended Posts