ROKH Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 21.01.2007, BEOGRAD Izvor: PRESS GLUMICA Pevačica Ivana Jordan glumi u novom filmu Branka Miloradovića "Ulica sreće". Pored Ivane, glavne uloge u ovom filmu tumače Svetozar Cvetković, Marija Vicković i Miloš Vlalukin Pop pevačica Ivana Jordan, posle izdavanja novog CD-a, rešila je da se oproba i u glumačkim vodama. Atraktivnu plavušu, koja je poznata po snimanju "filmskih" spotova, nedavno je angažovao reditelj Branko Miloradović kao jednu od glavnih glumica u njegovom filmu prvencu "Ulica sreće", čije je snimanje već u toku. Kako Press saznaje, pored Ivane, glavne uloge dodeljene su upravniku Ateljea 212 Svetozaru Cvetković, Mariji Vicković, Milošu Vlalukinu i Mileni Kravić. - Veoma mi je drago što sam se oprobala i kao glumica, jer me je to oduvek zanimalo. Super sam se uklopila u celu ekipu, iako su oni u početku bili skeptični kako ću se snaći. Sama ideja potekla je od reditelja, koji je gledajući moj spot "Dan da dođeš ti" shvatio da sam idealna za tu ulogu. Inače, ovaj film biće nešto novo u našoj kinematografiji i radi se o mešavini žanrova, a najveći deo filma snima se na otvorenom prostoru. Premijera je zakazana za oktobar - zaključila je novopečena glumica u kratkoj izjavi za Press. Vlalukin sumnjao u Ivanu Na vest da će im se u filmu pridružiti pevačica, najnegativnije je reagovao Miloš Vlalukin, saznaje Press iz izvora bliskih ekipi filma "Ulica sreće". Mladi glumac u početku je bio skeptičan da će Ivana Jordan moći da odgovori zahtevima reditelja, ali pošto je "glavnokomandujući" Miloradović odlučno rekao da će Ivana biti u filmu i da o tome nema diskusije, stvar je "legla". Već posle prvih scena, Vlalukin je promenio mišljenje i svi su oduševljeni Jordankinom glumom, ali i njenom harizmom. N. P. Quote
ROKH Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Oooooo, iMA JOS VESTI - iVANA CE UCESTVOVATI NA BEOVIZIJI !!! Bio je neki spisak u jucerasnjem Blicu. Vec znam za koga cu da glasam ......... jos da cujem i pesmu... ne bih samo voleo da je etno ili neka balada..... novi album joj je vise pop rok pa se eto nadam.... Quote
ROKH Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Gledao sam Ivanu malo pre live sa bendom na Mts-u.... kako je sexy ....... Quote
Milogled Bluff Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Kakve veze ona ima sa Michaelom Jordanom??? Quote
Axeanosilas Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Kakve veze ona ima sa Michaelom Jordanom??? Од два брата ђеца... Quote
Baki Posted April 13, 2007 Author Report Posted April 13, 2007 Jel'taj spot za pesmu Samo tebe zelim ja, s nekim scenama iz Luvra? Video sam u kadicu na TVu taj spot, ali ton je bio skroz utisan....... Quote
ROKH Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 (edited) Oooo. pa ti iz kade gledas tv? Uh, kakvo uzivanje, nisi naivan E bezveze, sad vidim da si ustvari hteo da kazes "u kaficu". Al ovo sa kadom nije lose, priznaj Edited April 15, 2007 by ROKH Quote
Baki Posted April 15, 2007 Author Report Posted April 15, 2007 Eh, pa sta ti mislis, da bih utisavao ton da gledam Ivanu Jordan iz kade?! No vidis, dade mi dobru ideju, ima jedna polica u kupatilu gde bi mogao da se zbudzi TV! Quote
ROKH Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Pa s tonom ili bez, vazan je osecaj za feeling . Ma samo mi je u glavi televizor u kupatilu, kako da ga smestim.... E Svetorog. sta mi uradi..... Quote
ROKH Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 Drustvo, ima li sta novo? Neko video, cuo.... Quote
VooDoo Chile Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 Čekaj,čekaj... malo sam zbunjen ko bre još sluša nju, jes' da dobro izgleda al' bre vi pričate o kvalitetu njene muzike??? Quote
ROKH Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 Čekaj,čekaj... malo sam zbunjen ko bre još sluša nju, jes' da dobro izgleda al' bre vi pričate o kvalitetu njene muzike??? hahahah..... koje foliranje hahah...ili ti nisi u toku uopste. Poslednja dva albuma su joj fantasticna. Medju najboljim kod nas. Devojka sa andjeoskim glasom, dobrom muzikom i uopste posebnim pristupom pop muzici na ovom nasem sumanutom nebu domace pop muzike. Quote
VooDoo Chile Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 hahahah..... koje foliranje hahah...ili ti nisi u toku uopste. Poslednja dva albuma su joj fantasticna. Medju najboljim kod nas. Devojka sa andjeoskim glasom, dobrom muzikom i uopste posebnim pristupom pop muzici na ovom nasem sumanutom nebu domace pop muzike. Ma dobro super je sve to al mi muzika baš i nije nešto! Quote
ROKH Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 Ma dobro super je sve to al mi muzika baš i nije nešto! Jesi li preslusao novi album? Quote
yohca Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 daaajte ljudi..... ivana jordan..... sva je kenjkava i mlohava.... samo cvili a u pesmama samo sto ne zaplace.... ZIVEO REGGAE Quote
ROKH Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 Auuuu, pazi, reggae je skroz ok ali ovo sto si ovde izrek`o za IJ je totalno prosipanje reci napamet...... Ocigledno ne znas o kome se radi. Bolje poslusaj, album je odlican!!! Jedna je od retkih koja bas ne cvili vec radi dobru muziku i ima odlicne tekstove sa porukama a ne neka plakanja idiotska u nedogled. Ona je sexy ali nije banalna sto, slazes se, nije bas lako postici. A meni se to svidja. Ok je naravno da se nekom ne dopada ali vidi se da bas nisi poslusao njene pesme pa pises stvari koje ne stoje. Quote
yohca Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 (edited) ok upravu si... ali na neki nacin je sva takva... ko da ce da se rasplace na sred pesme.... ima romanticne textove i to je to.... nista licno memam protiv nje ali mi tako deluje kako sam napisala prethodno inace ja sam zensko Edited May 31, 2007 by yohca Quote
ROKH Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 Ooooo lady, izvinjavam se na obracanju u muskom rodu. Quote
yohca Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 opustencija.... inace kad je izdala ovaj posledji album? moram sestri da nabavim posto je ona u tom fazonu Quote
Brace Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 Za malo da umrem od smeha kad sam procitao podnaslov teme. Quote
.:Thor:. Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 Za malo da umrem od smeha kad sam procitao podnaslov teme. Dobro rečeno Quote
ROKH Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 opustencija.... inace kad je izdala ovaj posledji album? moram sestri da nabavim posto je ona u tom fazonu Ja ga imam jos od januara..... Quote
Baki Posted July 11, 2007 Author Report Posted July 11, 2007 Sa njenog majspejsa: NAJNOVIJE OBAVESTENJE!!!! Dragi prijatelji, u ponedeljak 16. jula 2007 godine, u 20h na televizijskom programu RTS2, bice emitovan Sou program posvecen novom albumu Ivane Jordan "Ovaj svet". Pozivamo vas da ga odgledamo zajedno!!! Puno pozdrava svima!!!! Quote
Recommended Posts