Divlji Tigar Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Ona je uvek bila dobra riba da ne kazem ribetina. Quote
RokateLi Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 braDo a i ekipica muzicara je sasvim ok, ne znam sad tacno ko je sve tu, ali Paja alhemicar je cult... Quote
Baki Posted July 20, 2007 Author Report Posted July 20, 2007 Dobra je bila emisija, mada joj po meni bolje stoji duga kosa......nego ja sam ocekivao da ce neke pesme i uzivo pevati, al' sta sad.......i ne znam koji ce joj moj gudaci u studiju, kad ih na albumu nigde nema?! A i one igracice su skroz bespotrebne bile, mislim, devojke su extra ribe, ali su totalno odskakale od muzike, i ponavljale su tri ista koraka u svakoj pesmi! Quote
G MAN Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Dobra je bila emisija, mada joj po meni bolje stoji duga kosa......nego ja sam ocekivao da ce neke pesme i uzivo pevati, al' sta sad.......i ne znam koji ce joj moj gudaci u studiju, kad ih na albumu nigde nema?! A i one igracice su skroz bespotrebne bile, mislim, devojke su extra ribe, ali su totalno odskakale od muzike, i ponavljale su tri ista koraka u svakoj pesmi! hahaha...e baš si me nasmejao ovim komentarom da nema gudača na albumu. mora da si malo ogluveo...ne da ima gudača, nego ih ima u svakoj pesmi...što baš i ne volim, ali tako je Quote
Baki Posted July 22, 2007 Author Report Posted July 22, 2007 Ogluveo nisam, ali brate, ili je ona te gudace na poslednjem albumu toliko sintetizovala u produkciji, ili su ono klavijature, i to ne bas najboljeg kvaliteta.......na prethodnom albumu se jasno cuju, ali na ovom....jok! Quote
G MAN Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 gudači brate u svakoj pesmi, e, a što se kvaliteta produkcije tiče i ja imam dosta primedbi, ali ko sam ja... Quote
Baki Posted July 24, 2007 Author Report Posted July 24, 2007 Meni ono uopste ne zvuce kao gudaci, a i ne pominju se nigde u bukletu! Quote
G MAN Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 khmm...good point.... verovatno semplovi onda....izgleda da si bio u pravu Quote
Baki Posted August 3, 2007 Author Report Posted August 3, 2007 Elem, odgovorise mi na MajSpejsu: Cao Baki, Na novom albumu "Ovaj svet" korisceni su semplovi zivih gudaca. Veliki pozdrav ))) Quote
rhapsoad Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 neverovatno dobar glas i pesme stvarno niko joj u ovoj zemlji nije ni blizu Quote
G MAN Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Elem, odgovorise mi na MajSpejsu: ok je brate, rekoh već da si verovatno u pravu. Svaka čast na razlikovanju semplova i živih violina, ja to nikada ne bih primetio. Quote
Baki Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 ok je brate, rekoh već da si verovatno u pravu. Svaka čast na razlikovanju semplova i živih violina, ja to nikada ne bih primetio. Ma dobro, nego cisto, da i ja sam sebe oslobodim sumnje.... Quote
G MAN Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 najavljuje se koncert za 23. novembar u Sava Centru, mislim da zasluzuje paznju Quote
G MAN Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 sada je vec potvrdjeno sa vise mesta, dakle sigurno u Sava Centru 23. novembra - IVANA JORDAN I VEOMA PRIVLACAN OREKSTAR Baki, onda se vidimo tamo - na nekim forumima neki tvrde da mogu da dobiju neke specijalne karte, ako saznam vise, obavestavam - a i ti ces isto, nadam se Quote
ROKH Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 I ja bih karte za Ivanin koncert. Ako neko sazna gde i kad se mogu kupiti, neka pusti info. Quote
Baki Posted November 10, 2007 Author Report Posted November 10, 2007 Ozbiljno, koliko su karte? Ja cu ladno ici sam, posto niko od mojih nece da ide......... Quote
G MAN Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 (edited) he he he...pa neces biti sam, bicu i ja tamo sigurno Karte su 800, 100 i 1200 din, imas na netu Edited November 12, 2007 by G MAN Quote
ROKH Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Ja kupio karte!!! Deseti red! Nas petoro dolazimo samo ne znam jel to stvarno pocinje u 20:30h? Cudo da nije 20h ili 21h. Jedva cekamo. Vodim i devojku pa necu moci mnogo da saram po publici. Skapirao sao da Ivana ima dosta i zenske publike pa nije lose mesto mozda nesto upoznati. To je vama, ja sam kao sto rekoh zauzet. Quote
Baki Posted November 16, 2007 Author Report Posted November 16, 2007 Kupicu najverovatnije u ponedeljak....ovu od 800.....njah, niko koga sam pitao nece da ide..... Quote
G MAN Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 e, sad...karata vise nema u Sava Centru...ako nisi uzeo u ponedeljek... Quote
Bast Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 UH... Devojka je PRELEPA! Ali po mom misljenju, ona je jedan od najgorih pevaca na nasoj estradi... Ocajno peva... Inace je veoma fina i draga, radili smo zajedno neke humanitarne koncerte za srpsku Novu u Narodnom Pozoristu, stvarno zraci... Iskreno, iznenadjena sam da se nekome dopada kako ona peva... Sorry... Quote
Recommended Posts