Tower... Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Ne vadim sebe, već njega, jer je on rek'o da ne kažem nikom da je on radio da mu ne sramotim studio... Quote
Yggdrasil Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Interesantni aranžmani, niko joj u toj jadnoj domaćoj i tzv. pop muzici nije sličan. Međutim, meni se ne dopada njen glas. Nije reč o tome što je nežan, nego što je tehnički nesiguran. Intonacija joj je sumnjiva. Ponekad, upadljivo pogrešna. Doduše, uz pratnju prilično heterogenog ansambla, nije čudno niti nemoguće, ali ipak - to je nešto osnovno, na čemu počiva sve ostalo, itd. Sve u svemu, dopada mi se njena pojava, i dopadaju pesme. Glas? Hm. Quote
Shaki Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Interesantni aranžmani, niko joj u toj jadnoj domaćoj i tzv. pop muzici nije sličan. Međutim, meni se ne dopada njen glas. Nije reč o tome što je nežan, nego što je tehnički nesiguran. Intonacija joj je sumnjiva. Ponekad, upadljivo pogrešna. Doduše, uz pratnju prilično heterogenog ansambla, nije čudno niti nemoguće, ali ipak - to je nešto osnovno, na čemu počiva sve ostalo, itd. Sve u svemu, dopada mi se njena pojava, i dopadaju pesme. Glas? Hm. Jel to ona sto dok peva imas utisak da kuka i jadikuje?? Quote
Shaki Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 ne nije rec o black metalu Pa znam da nije...tamo je za sad sve ok...za razliku od ovog ovde Quote
Baki Posted January 20, 2008 Author Report Posted January 20, 2008 O ukusima se ne raspravlja..... Quote
rhapsoad Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 pa ne pominjao si kukanje i jadikovanje sto je zastitni znak blacka Quote
Laurelin Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Meni je ona bas ok! Za Beoviziju, uvek spremi dobre pesme...njena mi je bila bolja od "Molitve"... Quote
Divlji Tigar Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 (edited) Meni je ona bas ok! Za Beoviziju, uvek spremi dobre pesme...njena mi je bila bolja od "Molitve"... Ivanina pesma je bolja milion puta od "Moljitve". Edited January 30, 2008 by Divlji Tigar Quote
ROKH Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Aaaaaaaa, opet o Beoviziji. Pa kad smo kod toga, siguran sam da je po gasovima publike pobedila Ivana, 100% i da je ona trebalo da nas predstavlja ali kao sto je Marija i sama rekla juce na mitingu srs-a (da ne poverujem kad sam video na tv-u) :"Ovi ljudi su mi nesto obecali i to su i ispunili". Hahaha, pa ne mora tako javno to da govori, da se osecamo jos gluplje sto smo uopste slali sms-ove kada su ljudi obecali. E, a nisam znao da oni tu odlucuju? Ovo je luda kuca. Quote
rhapsoad Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 ne znam meni se bomba i ne svidja preterano, lazarica mi je bila mnogo bolja i mislim da je ona zasluzila pobedu pre 2 godine molitvu i izvodjacicu iste necu ni da komentarisem... Quote
ROKH Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Koncert emituju cesto na mts-u. Uhvatio sam ga vise puta. Oni imaju izgleda ekskluzivno pravo. Quote
ROKH Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Ivanin gitarista, Ivan inače radi kao producent u svom studiu Draft na Novom Beogradu, i kod njega je Sextasy snimao album, a mi (Fatality) svoj promo, mada je za taj naš promo dosta loša produkcija, jer sam ja tako hteo, da bi ličilo na osamdesete... A kad si vec povezan sa njenima iz benda, ima li ona decka, sta kazu? Quote
nenad_pa Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 (edited) Ja se zovem Ivana, a tata me seksualno zlostavlja Edited February 18, 2008 by nenad_pa Quote
ROKH Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 khm... nenade, ti to pokusavas da budes duhovit,a? Au, nemoj vise! Quote
Sojka_Tica Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 na kog si tacno popa mislio ? znas ti koliko je popova u srbiji??? mnogo lelece u pesmama... sve jedno te isto te jedno te isto...svaka pesma lici na predhodnu..ali stvar ukusa Quote
ROKH Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Sojka bre, kako jedno te isto? Pa bas je suprotno sa njom. Svetlo koje trazim i Lazarica su potpuno dtugacije pesme. Onda Bomba, sasvim novo. Da ne govorim o kontrastima na primer pesme Ne pitaj me i Nista nije onako kako izgleda. Jesi li cula Pomoli se? Totalni rok! A onda Korak do tebe, siroka sinfo balada. Ti si garant nesto pomesala. Aj uzdravlje! Quote
Baki Posted July 29, 2008 Author Report Posted July 29, 2008 Uf! Divno! Kad ce ovaj DVD u prodaju? Quote
Baki Posted March 11, 2009 Author Report Posted March 11, 2009 Snimanje novog albuma ce zavrsiti do kraja marta, tako da se uskoro ocekuje Ivanin cetvrti album. Jedva cekam!!!!!!!! Quote
ROKH Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Napokon! Vec dugo nije bilo noviteta od nje. Quote
Baki Posted July 13, 2009 Author Report Posted July 13, 2009 Kako rece Ivana, novi album, Tango medju zvezdama izlazi krajem jula. Promocija sledi na jesen. Na albumu ce se naci i Tebi samo tebi, a tema albuma je suprotnost. Quote
Recommended Posts