ROKH Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Ivana Jordan......najlepsa Uploaded with ImageShack.us Quote
ROKH Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Ivana Jordan Uploaded with ImageShack.us Quote
temper Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Ako je neko bio na njenom koncertu...da li ste imali utisak da vas gleda? Ne kao da prelazi pogledom preko gomile, nego vidi i pojedince. Mona Liza Quote
Мајор Гашпар Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Безгрешно створење...зато је то тако. Quote
Guest HEFEST Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Ja znam neke koji misle da jesu. Quote
Demon Seed Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 Nasao ovo, bio sam ubedjen da je neka troll tema, otvorim, kad ono ljudi mrtvi ozbiljni 2 Quote
Demon Seed Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 Ako je neko bio na njenom koncertu...da li ste imali utisak da vas gleda? Ne kao da prelazi pogledom preko gomile, nego vidi i pojedince. Mona Liza :haha: Quote
kuruz Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 QUOTE (Primeval_JAH_Guardian @ 24. 5. 2006, 22:54) hehehe, ja sam je video uzivo u korsetu koji je kasnije nosila na beoviziji zlo... keva radila kostim a ja slucajno banuo u radionicu Majke ti!!! Da li to znaci da ju je tvoja keva videla golu??? Eh, kad bih mogao oci da joj iskopam, da vidim tu scenu! Je li barem nosila gace kad si banuo? gde su ovakvi članovi, gde Hm... hm... Da i ja kazem koju. Ipak ja znam malo vishe o Ivani, da sad ne smaram kako... Uglavnom, Ivana jeste jedan andjelcic itd. Al` ljudi, ona je prava nimfa. ZNate shumske niimfe.... fine, slatke, dobre...a zavodeeeee.... I u medijima nekad zna da pocne sa pricom o sexu i da ne stane... Dalje... ona je neo-paganka, iliti simaptizer WICCA-e (Vike). Za razliku od Madam Piano koja je u jednoj britanskoj neo-paganskoj organizaciji, Ivana, kao i jos ejdna nasha pop pjevacica (nebitno koja), "radi" solo. Kol`ko sam ja upucen, nije clan neke organizacije, vec sama sve t... Ako znate za onaj caffee il sta jev...koji se nalazi na Skadarliji, gdje dolaze pripadnici paganskih organizacija, tj vjesci, neo-vjesci/vjestice isl...? Mogu doci i "obicni ljudi". Tu se dodje, citaju se knjige, pije pice il kako vec. E pa, moj jedan poznanik koji je u jednoj organizaciji, neo-paganskoj, mi je rekao kako Ivana zna nekad da dodje u taj klub... i to u crnoj haljini, izazovno, paganski... il` okarakterisite kako zelite. Kad je u pitanju muzika...ona inace vole Loreena-u, kaoi Blackmore`s Night, cini mi se. pOz evo još 1 Quote
Demon Seed Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 Izazovno, paganski... Čoveče, ja sam mislio da je ona razroka, a u stvari joj se pogled gubi u dubinama kosmosa, ona sagleda sve i svja. Quote
Мајор Гашпар Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 Острвљени анђео којег кажњава Бог или Сатана у женском облику? Quote
Berliner Posted January 11, 2016 Report Posted January 11, 2016 onako pesma ali spot je katastrofa ovaj komentar sve objasnio Ti si prelepa kao i uvek ali spot je loše odrađen... Nije poenta spota da budu sto skuplji rekviziti vec da je snimljen, reziran i izmontiran kako treba... Quote
KazimKazim Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 Misheard lyrics - s makiatom se budim Quote
temper Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 (edited) Užasne lirike, nula od muzike i odevna kombinacija deluje jeftino P.S. Auto nije jeftin. Sve u svemu - smeće. Edited January 12, 2016 by temper Quote
Berliner Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 nije tako losa muzika ima neki dobar rumunski feel Quote
truliandedzombileš! Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 ja je pamtim kao manju rumunku sa druge strane pamtim je i kao više obučenu nije loše ovo Quote
Demon Seed Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 (edited) Opametila se s godinama, prešla sa paganstva na sponzorstvo. Lepa pičkica zaista, nije za nju kasno. Edited January 13, 2016 by Demon Seed Quote
bradilko Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 ako ivan code može kamelotu da radi spotove, može i ivani jordan lolol Quote
Recommended Posts