chatjunkie Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 Veruj mi, druzim se sa ljudima koji su u tim vodama, zao mi je sto sam te razocarala. Priznajte da se lozite na "andjeosko lice" i prestanite da prodajete tu pricu o kvalitetu, ne pije vodu Quote
Baki Posted May 26, 2006 Author Report Posted May 26, 2006 Nisi ti mene nesto sad razocarala, meni se njen glas svidja bez obzira na lice ili autora pesme...nego me interesuje koje je pesme pokrala, i od koga konkretno...interesuje me....... Quote
chatjunkie Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Nisam pamtila imena tih autora, ne znam ni koliko su poznati, ako je bitno raspitacu se Quote
Mary Joe Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 I moj cale je gotivi. Meni je OK, mada sam je ranije vise gotivila, a u poslednje vreme je pocela da me nervira sa tim citavim prenemazucim fazonom. A, da je preslatka, jeste. Quote
RokateLi Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 I moj cale je gotivi. Meni je OK, mada sam je ranije vise gotivila, a u poslednje vreme je pocela da me nervira sa tim citavim prenemazucim fazonom. A, da je preslatka, jeste. poslusao sam par pesama sasvim slucajno, zena stvarno ima lep glas, a prenemazuci fazon je majka a i ovako je bas dobra, ocekivao sam neki teski gaboritet po uzoru na Lorenu McKenit... Quote
Mary Joe Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Ona mi deluje skroz u stilu ''Oh, pomozite mi, ja sam samo jedna bespomocna devojka'' sto ume biti simpaticno, ali do odredjene granice. Da, glas joj je prijatan, ali takodje nekako osamucen i prenemazuci. Da ne ispadne da sam ja zajedljiva zena koja je ''hejtuje'', ipak mi je ona maltene najprijatnija pojava na muzickoj sceni. Quote
RedGirl Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Mene bas taj stav "nezne, bespomocne" devojke nervira.. Ima glas i sve ali me uzasno nervira... Quote
Zen Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Hm. Nisam nesto pala na dupe. Ali kapiam ove nase frajere, dosta im je vise 'uber jebachica' poput JK, Cece i sl, pa normalno da im se dopadne nesto novo. I treba! Quote
Mary Joe Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Bolje nesto sto pokusava biti ''fairy look'' nego iskusne fuck-erke. Quote
Baki Posted May 30, 2006 Author Report Posted May 30, 2006 Mene bas taj stav "nezne, bespomocne" devojke nervira.. Ima glas i sve ali me uzasno nervira... Bespomocne? Ne znam kako ste stekli taj utisak o njoj? Meni iona deluje nista manje harizmaticno i samostalno nego ne znam, Ceca, ili Goca Trzan ili sta....dobro, mozda nije opajdara kao one, ali ne deluje mi ni kao neka tunjevina.........ako se ne vucara po tabloidima i pljuje sve oko sebe ne mora da znaci da se prenemaze...... Quote
Kent Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Bojkotujem sve kuje koje su se probile pevajuci za Milosevica. Quote
Baki Posted May 30, 2006 Author Report Posted May 30, 2006 Bojkotujem sve kuje koje su se probile pevajuci za Milosevica. Kad je to ona pevala za Milosevica? Quote
Kent Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Stari problem Srba - zaboravljaju ili su neupuceni. Quote
Apeiron Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Ma cool je Ivana... sta sve prolazi na nasoj estradi, ona jos i moze da prodje. Imam album odavno Quote
Grobodan Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Bojkotujem sve kuje koje su se probile pevajuci za Milosevica. mislim da se i ja secam... A i da nije,ima male sise,tako da... Quote
RokateLi Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 pa dobro, kad ugradi silikone ima ovde bolje da prodje... e, nek neko objasni kada je to pevala za Slobu, to bila neka private party or something... Dobro, znam za ovog Ivana Gavrilovica, on je bio Slobin coek, al za Ivanu se ne secam... Quote
Natasha! Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Sećam je se da je još za vreme bombardovanja pevala neku pesmu "ne damo te otadžbino naša" koja je tad bila hit Ne mirišem je nešto, sve pesme su joj jednolične. A i nema ponašanje na sceni uopšte, ukočena je. Ne volem je Quote
Mr. Smarty Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 "Volimo te otadzbino nasa" nije bila Slobina pesma... Quote
Natasha! Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 da, tad su svi pevali neke rodoljubive pesme... mada čini mi se da je pevala slobi zbilja Quote
RokateLi Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 hehehe, ne seri da je ona pevala tu pesmu pa to i nije bas bila slobina pesma, ne znate vi kakve sadam tek ima hitove na irackoj nacionalnoj Quote
Grobodan Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 ma da,vise Mirina...Sta ce Ivana,fina je to devojka,ona je mislila da su to fini ljudi... Mada,ako poveca sise,uzecemo je u razmatranje. Quote
Grobodan Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 ovaj grave samo sise gleda jok,slusacu je. zna se sta se slusa. Frojd bi rekao da sam se zaglavio na oralnom periodu. Quote
Natasha! Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 (edited) Ime: Ivana Jordan Nadimak: Dzordan Datum rodjenja: 07.07.1977. Mesto rodjenja: Beograd Visina: 160 cm Horoskopski znak: blizanci Boja kose: plava Boja ociju: plavo-zelena Omiljeni film: Matrix Omiljena pevacica: Mariah Carey Omiljeno jelo: vocna salata Omiljeno pice: ice tea Hobi: tenis i plivanje Ljubimac: Nepoznat edit: niska je i ima male sise Edited May 30, 2006 by Natasha! Quote
Recommended Posts