ROKH Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Pa ta rodoljubiva o kojoj ste pricali. Lepo sam rekao da nije ta na koju ste vi mislili!!! Quote
ROKH Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Kako da postavim sliku? Ne vidim opciju............. Quote
RokateLi Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Kako da postavim sliku? Ne vidim opciju............. kliknes na sliku desnim i propertiz, iskopiras adresu slike, onda dodjes ovde, post reply i videces gore IMG... tu kliknes i ispejstujes adresu i ok... Quote
ROKH Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Probao sa m vise puta ali ne ide.... .....steta........... Quote
ROKH Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 http://www.bsg-serbia.cankoo.com/ivana_jordan/c_noc/ Quote
Baki Posted July 8, 2006 Author Report Posted July 8, 2006 A lepa, lepa Ika..........Ima li gde da se vidi ceo spot? Quote
ROKH Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 A lepa, lepa Ika..........Ima li gde da se vidi ceo spot? Ne znam, taj link sam nasao na nekom "burek" forumu, ima tema o njoj pa sam tamo skinuo. Posebno su mi zanimljivi ovi poslednji kadrovi kad se vidi cela figura Quote
VEPAR Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Porucio bih joj samo jedno, da se drzi dalje od Beovizije. Jednostavno njen ozbiljan pristup muzici ne ide u kombinaciju sa evrovizijskim kicom. Inace jedan od najboljih glasova nase muzicke scene. Quote
ROKH Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Pa blago nama ako cemo nasim najboljim muzicarima i glasovima porucivati da se klone Evrovizije. Sta cemo, da saljemo najgore? Jesi li ti uopste video kakav je imala nastup na Beoviziji? Najbolja pesma, najatraktivnija koreografija, jedina koja je imala ozbiljno osmisljen nastup da nas sa ponosom predstavlja a pritom vrlo ,ponavljam, atraktivno. A mi, padamo na kabaretske plagijate i narodnjake? To treba da nas predstavlja ko da nemamo sta drugo? Dok se budemo identifikovali sa kicem i nekvalitetom i tako vrednovali stvari, necemo bas daleko dogurati. Ziveli ! Quote
VEPAR Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 E vidis meni se uopste nije dopala pesma, a njoj takav nastup jednostavno ne lezi. Ali mi se zato Mari Mari veoma svidela i pesma i izvedba. A ta devojka ne peva nista losije od Ivane Jordan. Takodje je i Jelena Tomasevic prosle godine imala sjajnu pesmu ali svi znamo sta se dogodilo. Ja jesam za to da na evroviziju saljemo nase najbolje glasove ali mislim da Ivana Jordan isuvise ozbiljna pevacica da bi se takmicila na beoviziji. Quote
Nenja Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Mene bas taj stav "nezne, bespomocne" devojke nervira.. Ima glas i sve ali me uzasno nervira... Quote
ROKH Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Ok Vepar, prvo spominjes "kich" a onda i Tomasevic i Mari.... ti ustvari ne znas sta hoces .... Zato recicu ti ja - Ivana nam je najbolja. Drzi se toga i da nazdravimo u to ime! Quote
Baki Posted July 30, 2006 Author Report Posted July 30, 2006 Svi bismo mi pomalo Ivanu......... Quote
Mary Joe Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Ma, svi se vi zapravo przite na Ivanu. Quote
Baki Posted July 30, 2006 Author Report Posted July 30, 2006 Ja to nikad nisam ni skrivao, za razliku od tebe! Quote
RokateLi Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Svi bismo mi pomalo Ivanu......... Da, svi bi smo po malo slusali Ivanu... Quote
Baki Posted July 30, 2006 Author Report Posted July 30, 2006 Da, svi bi smo po malo slusali Ivanu... I slushali, i kushali......... Quote
RokateLi Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 I slushali, i kushali......... ...i jedno i drugo u isto vreme Quote
Baki Posted July 30, 2006 Author Report Posted July 30, 2006 Pa da vidimo zasto se tako prenemaze..... Quote
Mary Joe Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 (edited) Ja to nikad nisam ni skrivao, za razliku od tebe! Ja krijem, boz' svasta? Slatka riba, ali ne vidim spektakl. Edited July 30, 2006 by Mary Joe Quote
ROKH Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Mary Joe ne vidi spektakl, al` bi ga Ivana videla itekako kad bi se samo docepao njezina lika. Quote
kliNac u sjeNci Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Hm... hm... Da i ja kazem koju. Ipak ja znam malo vishe o Ivani, da sad ne smaram kako... Uglavnom, Ivana jeste jedan andjelcic itd. Al` ljudi, ona je prava nimfa. ZNate shumske niimfe.... fine, slatke, dobre...a zavodeeeee.... I u medijima nekad zna da pocne sa pricom o sexu i da ne stane... Dalje... ona je neo-paganka, iliti simaptizer WICCA-e (Vike). Za razliku od Madam Piano koja je u jednoj britanskoj neo-paganskoj organizaciji, Ivana, kao i jos ejdna nasha pop pjevacica (nebitno koja), "radi" solo. Kol`ko sam ja upucen, nije clan neke organizacije, vec sama sve t... Ako znate za onaj caffee il sta jev...koji se nalazi na Skadarliji, gdje dolaze pripadnici paganskih organizacija, tj vjesci, neo-vjesci/vjestice isl...? Mogu doci i "obicni ljudi". Tu se dodje, citaju se knjige, pije pice il kako vec. E pa, moj jedan poznanik koji je u jednoj organizaciji, neo-paganskoj, mi je rekao kako Ivana zna nekad da dodje u taj klub... i to u crnoj haljini, izazovno, paganski... il` okarakterisite kako zelite. Kad je u pitanju muzika...ona inace vole Loreena-u, kaoi Blackmore`s Night, cini mi se. pOz Quote
Baki Posted August 10, 2006 Author Report Posted August 10, 2006 Hm... hm... Da i ja kazem koju. Ipak ja znam malo vishe o Ivani, da sad ne smaram kako... Uglavnom, Ivana jeste jedan andjelcic itd. Al` ljudi, ona je prava nimfa. ZNate shumske niimfe.... fine, slatke, dobre...a zavodeeeee.... I u medijima nekad zna da pocne sa pricom o sexu i da ne stane... Dalje... ona je neo-paganka, iliti simaptizer WICCA-e (Vike). Za razliku od Madam Piano koja je u jednoj britanskoj neo-paganskoj organizaciji, Ivana, kao i jos ejdna nasha pop pjevacica (nebitno koja), "radi" solo. Kol`ko sam ja upucen, nije clan neke organizacije, vec sama sve t... Ako znate za onaj caffee il sta jev...koji se nalazi na Skadarliji, gdje dolaze pripadnici paganskih organizacija, tj vjesci, neo-vjesci/vjestice isl...? Mogu doci i "obicni ljudi". Tu se dodje, citaju se knjige, pije pice il kako vec. E pa, moj jedan poznanik koji je u jednoj organizaciji, neo-paganskoj, mi je rekao kako Ivana zna nekad da dodje u taj klub... i to u crnoj haljini, izazovno, paganski... il` okarakterisite kako zelite. Kad je u pitanju muzika...ona inace vole Loreena-u, kaoi Blackmore`s Night, cini mi se. pOz Pa dobro sad..........ne znam zasto onda pise pesmu o Lazarici, no nema veze..... Inace, moze da veruje u sta hoce, kao pevacicu je mnogo volim, a sad mi je jos vise skocila u ocima (ne zbog neopaganizma,vec zbog muzickog ukusa). Blackmore's Night mi je omiljeni bend, a obozavam i Lorinu!!! Quote
Recommended Posts