LazaGNR Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Nemoj zajebavati, nisam znao za ovo. ja sam cuo,ali dok neko od clanova benda to ne potvrdi,smatracu to samo za glasine. I ja sam cuo...al' mi se cini da je vise od obicnih glasina (?) Quote
Шöне Мики Posted March 28, 2008 Author Report Posted March 28, 2008 To shto su se mozhda rasformirali ne mora da znachi da su to uradili zato shto ih sad boli privatni organ za blek... jesam li ja to mozda rekao?ne,nisam.to se odnosilo na bendove koji su promenili stil,a bili su navedeni u listi. jbg,cak i ako su se ljudi rasformirali....cekamo reunion svirku Quote
Vuk Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 blek metal u srbiji je totalna glupost. Za svirku triumfall-a i svg-a je bilo 50-ak ljudi jer su okoreli blekeri ishli da slave svetog nikolu Quote
ÆSTROPHOBOS Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 blek metal u srbiji je totalna glupost. Za svirku triumfall-a i svg-a je bilo 50-ak ljudi jer su okoreli blekeri ishli da slave svetog nikolu BM Scena????? Zao mi je , ali mislim da se to nece dogoditi... Nije to u prirodi Srpskog Blek Metalca... Quote
Narsil Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 E. dok je takvih ljudi nikada necjemo imati ni metal scenu, a kamoli bm scenu.Srpska bm scena POSTOJI, dok je bendova koji ga sviraju i ljudi koji to podrzhavaju!!!! Quote
The Joker Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Mi necemo imati scenu sve dok neki ljudi koji predvode istu ne shvate da je monopol vise od drustvene igre i da je to LOSHE! Quote
phantasm of the living Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Mi necemo imati scenu sve dok neki ljudi koji predvode istu ne shvate da je monopol vise od drustvene igre i da je to LOSHE! Mislim da se monopolisti ne bi slozili sa tobom. Quote
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 I dokle god je tako,znam da sam ne pravom putu.Monopolizam u blek metalu...I SPIT ON THEM! Quote
phantasm of the living Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 I spit on every kind of monopolism. Quote
The Joker Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Ja navijam za bend Demrak,za koji ce tek da se cuje....i to vrlo glasno... @ Margaritha-You have plenty to spit on. Quote
The Joker Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Bilo kako bilo,s obzirom na to da sam cuo nesto muzike Demraka,mogu vam svima reci da ce to biti nesto...izvanredno. Quote
The Joker Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Polako,Ahrimane,polako,oni su bend u povoju,tek trerba da imaju prvu svirku,koliko ja znam,a veruj mi,zeleces da budes tamo. Quote
Narsil Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 U Bg-u ili? Opushteno,brate, samo pitam... Quote
ÆSTROPHOBOS Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Mi necemo imati scenu sve dok neki ljudi koji predvode istu ne shvate da je monopol vise od drustvene igre i da je to LOSHE! tacno tako Quote
The Joker Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 @ Ahriman-Jeste u bg-u.Ne brini buraze,opusten sam,istripovao si se @ Lazzar-Hvala. Quote
ÆSTROPHOBOS Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 E. dok je takvih ljudi nikada necjemo imati ni metal scenu, a kamoli bm scenu.Srpska bm scena POSTOJI, dok je bendova koji ga sviraju i ljudi koji to podrzhavaju!!!! Jao prijatelju da znas kroz sta je "scena" prolazila od 90.- ih, i kakvih utopijskih prica sam se naslusao svih tih godina, prvi bi ti motkom dotukao pola aktivnih bendova starije garde.... Quote
Narsil Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Jao prijatelju da znas kroz sta je "scena" prolazila od 90.- ih, i kakvih utopijskih prica sam se naslusao svih tih godina, prvi bi ti motkom dotukao pola aktivnih bendova starije garde.... Mozhda, ali ja znam dosta ljudi koji vole i zhive za to shto rade, vole metal, vole muziku, a te "izbeglice" ko jebe... Quote
Feniks . Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 I spit on every kind of monopolism. Nemoj tako...moj plan je da budem monopolista Quote
ÆSTROPHOBOS Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Mozhda, ali ja znam dosta ljudi koji vole i zhive za to shto rade, vole metal, vole muziku, a te "izbeglice" ko jebe... Slazem se za "izbeglice", samo sto bi to trebalo sto pre resiti... Quote
phantasm of the living Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Nemoj tako...moj plan je da budem monopolista Jel ti to pokusavas da mi odgovaras na svakom topiku,a? Quote
Recommended Posts