D.E.A.D. Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 ako uspes da privolis The Stone ili May Result da sebe stave u istu korpu da tako kazem sa bilo kojim ostalim bendom sa spiska mozda ti i uspe da nesto napravis. Mislim da tu lezi problem, i mislim da je tema potpuno nepotrebna i svaki quote mog posta ili odgovaranje na njega besmisleno! Quote
Guest Hells Angel Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Ma dete jedno bez mozga tebi niiiiiiiiiiijeeeeeeee dobro,stoga idi i kupi si bonbone... Quote
Guest حسين Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Ne bacajte se u tripove. Nema ovde dobrih BM bendova... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 E brate iskreno.**** ** ***** Quote
Шöне Мики Posted June 14, 2006 Author Report Posted June 14, 2006 Ne bacajte se u tripove. Nema ovde dobrih BM bendova... ovde izgleda kao Majkl Dzekson.... mozda i nema,ali ako je takav stav "publike" onda ih nece ni biti,jer nemaju kome da sviraju. Quote
ZYKLON_B Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Zanimljivo ...BM mafija... Jedno pitanje ... Sta znaci to "pravi" BM bendovi ? Quote
Wise Owl Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 mozda i nema,ali ako je takav stav "publike" onda ih nece ni biti,jer nemaju kome da sviraju. podrska Samo svirajte momci, a publika ce se vec naci Dodala bih Triumfall - bend o kome ce se tek cuti!!! Quote
gadget Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 mislim da ovaj spisak ne vredi nista bez Triumfall taj propust odmah ispravite Quote
Fenris Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 hmmmm... mislim da bi ljudi dolzili i bez obzira na to shto se razlikuju ideologije bendova... jer niko necje da dodje i da sedi i razmishlja o bendovima, vecj cje da slusha muziku... tako da the stone i hetera mogu da sviraju zajedno... u svakom sluchaju, nemam ja pojma, al mi se svidja ideja, jer volim black... a kod nas ima dobrih bendova, neznam shto mislite da nema... Quote
APOHAKC Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Sto se mene tice brate, potpuna podrska, krajnje je vreme da se tako nesto uradi Mada nisam bas optimista da li bi to moglo da zazivi, ali recimo zdrava saradnja medju bendovima bi bila korak napred, i kako si vec spomenuo, namestanje svirki u svojim gradovima. @ svirke mesecno su mozda preveliki zalogaj za pocetak, pogotovo ako se zna, recimo, da je novi sad mrtav vec godinu/dve (ne racunajuci povremene svirke u dvoristu). Svirka/mini fest u mesec dana/dva bi bila sasvim dobra za pocetak.. A sad ostaje da se sakupe ljudi dobre volje koji bi, jel, pomogli ovaj poduhvat, ja sam za, mada ne vidim kako bi ja mogao da pomognem lol U svakom slucaju respect Quote
Buddha Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 je bih voleo da vidim da neko ujedini The Stone i Alogiju. Quote
Fenris Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 hahaha... ne, nego the stone i atlantidu... Quote
WIZARD OF GORE Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 (edited) @_Grotesque_ Svidja mi se ta ideja za regionalnu saradnju bendova, ne znam kako je u juznoj, ali u istocnoj Srbiji je situacija prilicno losa u pogledu svega (bendova, svirki, klubova….) ajd’ sa’cu pogledam tu temu Organizacija pa da vidim sta se tu tacno desava jer postoji mogucnost da se u “mom selu” nesto organizuje u toku leta edit: jebaga izgleda da je obrisana ta tema Edited May 12, 2007 by José Luis Torrente Quote
Fenris Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 pa shta bi je... ocjte praviti srpsku blek scenu il ne... ocje neko neshto da uradi il ne??? Quote
Narsil Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 zashto bi neko pravio neshto shto postoji vecj? Srpska bm scena postoji , samo je treba ujediniti! Quote
Sisus Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Nikada ti nece poci za rukom. Previse licemerja i dvolicnosti. Quote
Шöне Мики Posted June 13, 2007 Author Report Posted June 13, 2007 Srpska bm scena postoji , samo je treba ujediniti! vala,kad je tako,kao da ne postoji. Quote
Јарослав Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 neko me je na nekom stranom forumu pitao da izlistam neke black metal bendove iz nase zemlje,i prvo sam mislio da cu jedva stici do 10 komada,ali kada se sve stavi na papir,spisak bendova koji aktivno rade,bilo da drze svirke ili snimaju snimke je sledeci: May Result The Stone Wolf's Hunger Posmrtna Liturgija Angelgoat Svartgren Ispovest Raw Gore Esgaroth Interfector Bethtor Draconic Besomar Zaklan Mor Maroth (iako se dogodila ona nesreca,ostavili su trag na domacem tlu) Veles Simargal Hetera All My Sins Oksanat Sangre Eterna malo li je? dopunite ako sam neke slucajno zaboravio,ali mislim da je ovoliki broj bendova koji (ozbiljno) rade cini dobro osnovu za gradjenje jake black metal scene u Srbiji. Nije lose, ali... Pitanje je da li Esgaroth, Draconic, pa cak i Hetera mogu da se nabroje pod Black Metal bendove. Quote
Шöне Мики Posted March 19, 2008 Author Report Posted March 19, 2008 vise ne,ali nastali su novi koji ce popuniti njihovo mesto. Quote
Sugar Overdose Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 A i WH je prestao sa radom koliko ja znam Quote
Sisus Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 A i WH je prestao sa radom koliko ja znam Nemoj zajebavati, nisam znao za ovo. Quote
Шöне Мики Posted March 20, 2008 Author Report Posted March 20, 2008 ja sam cuo,ali dok neko od clanova benda to ne potvrdi,smatracu to samo za glasine. a drugo,pogledajte datum kada je tema postovana... 25. 5. 2006 tako da...ne trazite dlaku u jajetu,vec slusajte i podrzite ako hocete...ako ne,ima ko hoce.kraj price.Koliko se dobrih bendova formiralo u poslednje 2 godine,taman da popuni ,mesto ovih sto su odjebali blek metal. Quote
Sugar Overdose Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 To shto su se mozhda rasformirali ne mora da znachi da su to uradili zato shto ih sad boli privatni organ za blek... Ne mislim samo na WH nego nego uopshteno,nikad ne znash shta stoji iza svega (naravno postoje i izuzeci) Quote
Recommended Posts