Hamsun Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 (edited) U junskom izdanju Terrorizer magazine se nalazi članak o blek metal sceni u Srbiji, čudi me da ovdje niko ne piše ništa o tome... May Result, The Stone, Posmrtna Liturgija, Navrog, Goat Ritual, Sangre Eterna... Siguran sam da se pored ili umjesto par navedenih, moralo naći mjesta za bendove poput Triumfall, Dead Shell of Universe... Edited June 16, 2008 by [kinetic] Quote
- Trinitus - Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Meni se James iz Terrorizer magazina javio,i rekao da neki bendovi nisu bili uopste voljni da daju interview o domacoj kvlt sceni...Tako da mozda se tu krije neki odgovor...ko ce ga znati. Nije ni bitno... Quote
Hamsun Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 (edited) Ne znam, ako je tako, takvi mi ljudi baš nisu jasni. Svima koji su dobili mjesto u časopisu poput Terrorizera svaka čast, baš sam se prijatno iznenadio kad sam ga čitao prije par dana... Edited June 17, 2008 by [kinetic] Quote
- Trinitus - Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Meni je stigao casopis pre par dana iz Irske,od jednog prijatelja. Bash sam se i ja prijatno iznenadio kad sam video i procitao. Lepo su odradili raport. Quote
Шöне Мики Posted June 17, 2008 Author Report Posted June 17, 2008 istina je,neki bendovi nisu zeleli da odgovore na intervju.koliko ja znam,svaki predstavljen bend je dobio par pitanja,i njihovi odgovori su kasnije citirani u samom clanku ili u tom predstavljanju. ja nisam mogao da se strpim da mi stigne primerak iz londona,pa sam kupio u knezu junsko izdanje...dobro su odradili,mada mi se cini da je report mogao da dobije jos jednu stranu. Quote
Guest Pit Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 U junskom izdanju Terrorizer magazine se nalazi članak o blek metal sceni u Srbiji, čudi me da ovdje niko ne piše ništa o tome... May Result, The Stone, Posmrtna Liturgija, Navrog, Goat Ritual, Sangre Eterna... Siguran sam da se pored ili umjesto par navedenih, moralo naći mjesta za bendove poput Triumfall, Dead Shell of Universe... Sta,bre,pricas?!Kako nema Triumfall-a?!Jel' si ti to citao kazghstansko izdanje Terrorizera?! Quote
Hamsun Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 A šta tačno u tvom izdanju piše o njima, baš me zanima? Ja ovdje samo vidim neku sličicu, na kojoj namrgođeni i opaki članovi benda pokazuju svježe kupljene pentagrame... Quote
CROSSIĆ Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Svaka cast na toem sto su izasli u stranom casopisu..Posto ja nemam prilik da citam casopis jel mzoe neki sken ili bilio sta... Quote
oʞɾoƃ Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Najbolje sto nasa scena moze da ponudi su Bethor i the Stone.Ostali mogu da odjebu. Kuku, propadosmo Quote
Guest Pit Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 A šta tačno u tvom izdanju piše o njima, baš me zanima? Ja ovdje samo vidim neku sličicu, na kojoj namrgođeni i opaki članovi benda pokazuju svježe kupljene pentagrame... Jos mi nije stigao primerak.Ortak mi je ispricao sta ima unutra.Pa,ti rece da ih nema tamo.Kako se u medjuvremenu pojavise?I kako znas da nose sveze kupljene pentagrame,'leba ti?! Quote
- Trinitus - Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 E,nema interview sa TF-om,ima samo njihova slika i ima link od njihovog MS-a i to je to. Quote
Recommended Posts