splatterzec Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 Nisam pronasao temu o koncertnim agencijama niti Infernal War, al' moze i ovde. 26. oktobar, Infernal War (Poljska) i Svartgren. Tacna lokacija ce biti naknadno objavljena. 2 Quote
splatterzec Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 Novi Sad je opcija, mozda tamo na onom rancu gde planiramo Optimalinija Kaos Panonia festival. To bi bilo do jaja! Bilo bi super da se doda i neki grindcore uz Infernal War i Svartgren, da ne bude striktno blek metal svirka. Quote
splatterzec Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 Ne svidja ti se ideja za ranc ili da se ubaci grindcore? Taj ranc je super, ispunjava sve uslove za kvalitetnu svirku, veruj mi. Vec smo radili tamo, sve je dobro ispalo. Ovi hangari u Kineskoj cetvrti su skupi, Crna Kuca isto podigla cenu + nema binske opreme i pica sa sanka. SKC Fabrika ima striktno ogranicenu politiku, samo oi / mlaki punk / hardcore uz limunadu, ili ispusene mustikle od 50+ godina koje sviraju uz pomoc infuzije, nista drugo ne dolazi u obzir, jebi ga. Svaka boja vremenom bledi, svaka picka vremenom sedi haha. Znaju ljudi iz NS-a o cemu pricam. Ali izjasnice se vec blekeri gde ce tacno biti. Quote
kuruz Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 ma bre za grajndkor, nemoj tu da mi se mešaju sa IW 1 Quote
HeLLsarma Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 Nisam pronasao temu o koncertnim agencijama niti Infernal War, al' moze i ovde. 26. oktobar, Infernal War (Poljska) i Svartgren. Tacna lokacija ce biti naknadno objavljena. 16 oktobar. On my bloody birthday. Quote
HUMAN Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 Sarmo, proveri datum, za svaki slučaj... Quote
HeLLsarma Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 Ima event na fejsu, pise 16 oktobar. Quote
Vuk Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 Sastanchismo nocas, death metal bi trebalo da prednjachi uz nas kao najslabiji bend. Morace da valja. Quote
Demon Seed Posted March 13, 2016 Report Posted March 13, 2016 Uopšte nisam skapirao šta si hteo da kažeš, ali šta je bilo na sastanku? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 15, 2016 Report Posted March 15, 2016 Мислим да ни он сам није схватио шта је хтео да каже Quote
Chicken Little 420 Posted December 18, 2019 Report Posted December 18, 2019 https://www.serbian-metal.org/recenzije/24880/svartgren-divlja-vatra/ Quote
kuruz Posted December 22, 2019 Report Posted December 22, 2019 meni ovo dobro posebno naslovna pesma Quote
dimmu1 Posted December 27, 2019 Report Posted December 27, 2019 Odlican je album. Svidele su mi se pesme jos u maju kada sam ih cuo prvi put uzivo u Novom Sadu. Mozda se ja tripujem ali ovaj rip sa jutjuba mi i ne zvuci bas najbolje.. Meni najbolje pesme na albumu: Posvecenost, Usidren, Pesma Srpova i Milijarde Zvezda. Pesma Srpova podseca najvise na stari Svartgren iz demo perioda. Nazalost te pesme nikako da ponovo cujem uzivo 😐 Quote
VoivodBG Posted January 10, 2020 Report Posted January 10, 2020 https://metalinjection.net/av/top-tracks-of-the-week/intronaut-helleborus-svartgren-among-the-top-tracks-of-the-week?fbclid=IwAR0mSog2vBtQUG27Ea1nCWu46kVfUP0HGnLkUN49GsmHahtqIiylatVIbC0 Quote
Recommended Posts