RNA Posted August 16, 2001 Report Posted August 16, 2001 (edited) Ne mogu da verujem da jos niko nije otvorio temu o jednoj od najboljih thrash metal grupa svih vremena. Vreme je da se ispravi nepravda. rezultati anketa: The Legacy: Burnt Offerings - 14 Alone in the Dark - 12 Apocalyptic City - 12 Over the Wall - 11 First Strike Is Deadly - 10 The Haunting - 5 Raging Waters - 4 C.O.T.L.O.D. - 4 Do or Die - 4 Edited January 27, 2015 by Talvi Quote
Hail Metal Posted August 17, 2001 Report Posted August 17, 2001 Jedna lepa vest za fanove Testamenta,rak od kojeg je oboleo Chuck Billy je otkriven u ranoj fazi tako da su prognoze dobre. Quote
boysha Posted August 17, 2001 Report Posted August 17, 2001 quote: Prvi poslao RNA: Ne mogu da verujem da jos niko nije otvorio temu o jednoj od najboljih thrash metal grupa svih vremena. Vreme je da se ispravi nepravda. Jeste, evo sad bash slusham Electric Crown, i zhalim za Low-om. Quote
RNA Posted August 18, 2001 Author Report Posted August 18, 2001 Da znas, to mi i nije jedan od omiljenih albuma. Vise volim stare dobre "The New Order" ili "Practice..." gde se Chuck jos uvek trudio da peva. Quote
Nik Posted August 27, 2001 Report Posted August 27, 2001 E, RNA, u pravu si. Znao sam da je neki Wall Znaci Over The Wall. Pesma je lek za dusu. A Rise, jel i to svira Testament? Quote
Slave To Moonlight Posted August 27, 2001 Report Posted August 27, 2001 ko je slushao Live at Eindhoven Quote
Nik Posted August 28, 2001 Report Posted August 28, 2001 Delim LILAH-ino misljenje. Sto se tice albuma Live at Eindhoven, toliko mi se svidjao da sam ga prodao! Quote
Lorina Posted August 28, 2001 Report Posted August 28, 2001 ...hm, slusala sam ih i slusam ih...ali nisu najbolji thrash metal bend. Quote
RNA Posted August 29, 2001 Author Report Posted August 29, 2001 Ma, dajte ljudi!! To je jedan od najboljih thrash metal bendova svih vremena. Mogu po ceo dan da slusam Alexovu svirku, narocito solaze. Covek je definitivno najbolji gitarista kojeg je metal ikada video. Live at Eidhoven je prava zaostavstina sa njihovog prvog albuma i sasvim je solidan. Ipak je to zivi album i bas je ZIV. Jedino mi je Louie bio mnogo debeo tu. E, ja sam ga skoro kupio i ne mogu da se naslusam "Over The Wall". Najbolja thrash metal solaza svih vremena!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Nestvarna Posted September 2, 2001 Report Posted September 2, 2001 Ja se slazem da su najbolji,vecina pesma je melem za dusu . Quote
Nestvarna Posted September 15, 2001 Report Posted September 15, 2001 Okej dragi moj, nisi rekao da su najbolji ali da su medju najboljima ...zar je toliko bilo bitno...drago, sto se ukusa tice. Quote
RNA Posted September 18, 2001 Author Report Posted September 18, 2001 Pa, meni jeste. Volim da se zna koji je moj omiljen thrash metal bend, a i jedan od najboljih metal bendova uopste. Cisto da ne dodje do zabune. Quote
Katahazah Posted September 18, 2001 Report Posted September 18, 2001 Sta je bilo sa Chuck-om? Cuo sam da su mu otkrili rak u ranoj fazi, a nedavno mi drug rece da je isti i izlecen i da je Chuck fit again! Inace samo da kazem nesto... OBOZAVAM IH!!! Quote
Katahazah Posted September 19, 2001 Report Posted September 19, 2001 quote:Prvi poslao RNA: Svaka ti Quote
boysha Posted September 20, 2001 Report Posted September 20, 2001 >> dosta se preplicuci sa Death-om! Objasni, majke ti.. Quote
Kerry Posted September 20, 2001 Report Posted September 20, 2001 quote: Prvi poslao boysha: >> dosta se preplicuci sa Death-om! Objasni, majke ti.. Pretpostavljam da je Quote
Katahazah Posted September 20, 2001 Report Posted September 20, 2001 quote:Prvi poslao Kerry_exBloodbath: Pretpostavljam da je Quote
Nestvarna Posted November 28, 2001 Report Posted November 28, 2001 Aj mi reci samo koliko ti se svidja pesma "Sins of omission"... Quote
Recommended Posts