RNA Posted January 24, 2007 Author Report Share Posted January 24, 2007 Apsolutno! Od reci do reci isto razmisljamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Ma testament kida i steta sto nece doci kod nas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 meni low ostaje njihov najbolji rad...logicno da su mi onda bolji noviji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Meni su prvih 5 zakon,a posle toga prosek (sem "Gathering"-a). potpuno se slažem. sem što ja gotivim i low i demonic i gathering. sve su to esktra albumi. ja volim sve. ali ipak originalna postava je originalna postava. tako da... prvih pet albuma su zakon. meni low ostaje njihov najbolji rad...logicno da su mi onda bolji noviji. meni bi verovatno bio najbolji the new order Apsolutno! Od reci do reci isto razmisljamo. ti voliš prva 4. ti si jednom rekao da ti se ne sviđa ritual. rekao si da album nije ništa specijalno. album je zakon, bre!! tako da ti ne voliš prvih 5 nego prva 4 albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Aaaa... ni meni se ne svidja Ritual... nekako mi je gay... ali nije puno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Meni je Ritual ok. Nesam ti ja sad neki tesamentlija, ali mi se djasvi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 24, 2007 Author Report Share Posted January 24, 2007 ti voliš prva 4. ti si jednom rekao da ti se ne sviđa ritual. rekao si da album nije ništa specijalno. album je zakon, bre!! tako da ti ne voliš prvih 5 nego prva 4 albuma. Tako nekako, ali mogu da ga slusam. U svakom slucaju, 2 albuma posle njega gotov ni ne slusam, tako da je ona Lemijjeva izjava primenjiva i u mom slucaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) @RNA: znači, ti baš ne možeš da podneseš low i demonic? au brate. mislim kapiram, ni meni se uopšte nisu dopali u početku. sa low-a sam gotivio nekoliko pesama a sa demonic-a samo jednu. ali znaš kako, rešio sam da im dam šansu i da ih ponovo preslušam. i vremenom sam ih sve više i više gotivio. i sad ih gotivim za sve pare. kao što sam rekao, meni je svaki album @Đorđe Miljanić: album nije gay. ne seri. to što vi volite ekstremniju muziku i bržu muziku i to što je album previše blag za vas, to nije moj problem. ali ritual je dobar i to je činjenica. Edited January 24, 2007 by Kinez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 Ljudi su resavali da daju sansu i poslednjem Overkill albumu. Ja sam ga odbacio nakon prvog slusanja, jer mi se uopste ne svidja. Toliko o tome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 jebiga kod mene je drugacije...ja kada sam bio mali mali mali klinjo video sam spot za low.Onda sam i nabavio ceo album.Tek sam kasnije nabavio ostatak testamenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 Ja sam pre nekih 10 godina, mislim da je bas bila 1997, video spot za 'Over The Wall' na trecem kanalu i pesma me je totalno oduvala!!!!!!!!!!!!! Malo kasnije sam video i 'Low' i skroz se smorio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jedite Govna Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) hm, sta mislite jel vrijedi otici na njihov koncert? Edited January 25, 2007 by Gothic-Rock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Glupo pitanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jedite Govna Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 nije... treba da se odlucim izmedju njih i Slayer-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 (edited) Kakvo pitanje, Testament uvek i us vako doba. Jedan Aleksa Skolnik vredi koliko 4 Kerija Kinga i Dzefa Hanemana zajedno! Edited January 25, 2007 by RNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Kakvo pitanje, Testament uvek i us vako doba. Jedan Aleksa Skolnik vredi koliko 4 Kerija Kinga i Dzefa Hanemana zajedno! Da li da odgovorim na ovo pa da udjemo u jos jednu kilometarsku raspravu? nije... treba da se odlucim izmedju njih i Slayer-a... Pffff,i ti razmisljas?Slayer momce...uzivo se Testament ne moze sa kraljevima. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 Da li da odgovorim na ovo pa da udjemo u jos jednu kilometarsku raspravu? Nema potrebe, posto je za mene Aleksa najbolji gitarista ikad, ne samo u metalu. Volim ga do imbecilnosti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) Kakvo pitanje, Testament uvek i us vako doba. Jedan Aleksa Skolnik vredi koliko 4 Kerija Kinga i Dzefa Hanemana zajedno! Uuuuuu, za ovo ces biti jeban!!! Edited January 25, 2007 by Rizzen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Eto ti sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Rna, ozeni ga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Nema potrebe, posto je za mene Aleksa najbolji gitarista ikad, ne samo u metalu. Volim ga do imbecilnosti! О да, могу да кажем да је то био први музичар којим сам се раздушевио, било је у њему нечега што остали гитаристи нису имали, чак и данас он некако, мени, стоји издвојен. Звучаће глупо али бих 5 пута више волео да га видим како свира џез у неком малом клубу него са Тестаментом; "Goodbye to Romance" је, по мени, врх врхова, обожавам га! Мислим, ултра-широк, креативан и храбар музичар. А и нисам слушао "Goodbye to Romance" неко време, хвала што сте ме подсетили. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 Covek tehnicar, svestran, dzezer, metalac, ima dusu dok svira i ne jedde govna sa solazama, sto je najbitnije. Svaka je smislen, na svom mestu, nijedna nota nije suvisna! da je pitanje bilo gledati Testament bez njega i Slayer, vala bih se razmisljao, ali ovako nema sta da se misli. LEGACY! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Kakvo pitanje, Testament uvek i us vako doba. Jedan Aleksa Skolnik vredi koliko 4 Kerija Kinga i Dzefa Hanemana zajedno! totalno se slažem. ma on i eric mogu da im budu profesori što se tiče nekih stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Aleksa je muzicki svestraniji i verovatno kvalitetniji gitarista,tu nema sta.Objektivno.Ali u okviru metala nije bolji da ga jebes.Niko,ali niko,nema riffove kao Kerry i Jeff.Nigde ne postoji takav tandem kao Kerry i Jeff.Slayer solaze jebu keve. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts