Morphy Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Ma samo neka dodju,do jaja je ova setlista!Jos samo kada bi ubacili posebno za srpsku publiku BURNT OFFERINGS i TRIAL BY FIRE!!!! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 BURNT BURNT !!!! NAJBOLJI INTRO SVIH VREMENA ! Quote
Radnaskela Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Ma samo neka dodju,do jaja je ova setlista!Jos samo kada bi ubacili posebno za srpsku publiku BURNT OFFERINGS i TRIAL BY FIRE!!!! što se tiče ove setliste, izbacio bih sins i three days umesto toga bih ubacio recimo to što kažeš, burnt ili trial, a ovako bih ubacio recimo perilous nation ili the ballad sa pwyp a sa gatheringa bih ubacio recimo down for life ili eyes of wrath BURNT BURNT !!!! NAJBOLJI INTRO SVIH VREMENA ! burnt je kultna pesma Quote
Radnaskela Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 а брате, мени је генерално све од њих до јаја Quote
vudun Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 LEGACY JE KVLT ! Sve od Testamenta je cult, jedino ''Demonic'' nije - on je occult. Quote
Vlaja Buraz Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Svježa vijest sa MySpace: TESTAMENT officially working with acclaimed drummer PAUL BOSTAPH Paul Bostaph will join the ranks alongside originating classic thrash legends Chuck Billy on vocals, Alex Skolnick on lead guitar, Eric Peterson on rhythm guitar and Greg Christian on bass. Unfortunately Nick Barker will not be recording with TESTAMENT on this new album, due to Homeland Security and International Work Visa issues. Rather than delaying this long awaited return of TESTAMENT, the band has chosen to recruit Paul Bostaph, long time friend and member, to record on the much anticipated album, which is tentatively scheduled for a spring 2008 release via Nuclear Blast. Paul Bostaph will join the ranks alongside originating classic thrash legends Chuck Billy on vocals, Alex Skolnick on lead guitar, Eric Peterson on rhythm guitar and Greg Christian on bass. Bostafčina mi je puno draži od onog debelog ćelavca, i nadajmo se da će ga iskoristiti na pravi način. Quote
DragonHeart Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Testament je uvijek imao extra muzicare. Quote
Radnaskela Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 ekstra sto su uzeli njega ali opet bih bio mnogo srecniji da su uzeli ponovo tempestu. znaci lik je objasnio kako se sviraju bubnjevi na low. Quote
DragonHeart Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Sve su to nijanse, ali bitno je da oni ne mogu da omanu u izboru muzicara. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Jos da je tu Digiorgio ! PA DA LIPCEM ! Quote
Жвакић Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Ууу, Бостаф ће да им лупета! Нофи! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Jos Di giorgio i da lipcemo )ahhhah. Quote
Bernard Panasonik Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Tempesta je u Cultu, ako se ne varam. Jebiga, Cult pogadja svirke za vece pare. Quote
_powerslave_ Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 (edited) Da Tempesta je u Cultu, i otkinuo je kad su svirali u Beogradu Edited October 13, 2007 by -powerslave- Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 sve je to ok, ali di je više album, bre???? Quote
Geozee Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 To se jedino ceka... samo da bude isti kao Gathering i bice do jaja... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Pa to nece do sledece godine bar do marta /aprila. Quote
_powerslave_ Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Pa kad smo cekali tolike godine sacekacemo i jos par meseci. Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 (edited) bio sam na njihovom sajtu posle x godina - ima gomila live bootleg dvd izdanja, gledao/skinuo/našao neko??? Edited October 14, 2007 by Brainsaladsandar Guuuz Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 (edited) Live in London od navedenih .... najboji DVD koji sam u zivotu gledao ... ! Ne znam da li ima bolji dvojac u metalu od Skolnika/Pitersona , da mu jebem sve ... Edited October 14, 2007 by Frubi666 Quote
vudun Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Live in London od navedenih .... najboji DVD koji sam u zivotu gledao ... ! Ne znam da li ima bolji dvojac u metalu od Skolnika/Pitersona , da mu jebem sve ... Uh, tu svirku iz Londona sam nabavio tek pre nekih 3-4 meseci... stvarno maestralan koncert, perfektno čisto zvuče uživo tj. bolje nego studijski. A to je prava retkost među bendovima! I Chuck Billy čak bolje peva, nego na albumima...masterpiece! Quote
DragonHeart Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 "Fuck Yeah" (koliko je samo puta to rekao Chuck) Koncert je perfekcija! Quote
М Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Imam bootleg iz Ajnovena iz 87 recimo, al nije video, vec audio zapis, ono, koncert je, nista manje od odlicnog nisam ocekivao Quote
Recommended Posts