Jump to content

Testament

RNA

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

"Seen Between The Lines", са турнеје за "Souls Of Black". Иам занимљиве коментаре и доументарчић са турнеје по Јапану, али сам снимак с концерта је тотални аматеризам, као бутлег. Пре свега ту мислим на звук.

tako sam i mislio, to i nije prvi zvanični live, već prvi zvanični video

E, ja sam novopečeni slušalac Testamenta. :D

Mislim, već dve godine slušam Over the Wall i Burnt Offerings (u izvođenju Legacyja), ali sad sam uz'o kao da preslušavam nešto više, pa sam sebi napravio kompilaciju pesama koje se nalaze na Live in London, i slušam tako, i ono, jebe kevu... :lol:

A tek naslovna pesma sto otkida, mislim da kad bi imala zube, da bi mogla da jede beton i da cacka zube armaturom koliko je jaka, skroz mi vuce na neku pesmu koja se na The Gathering-u trebala pojavit al' nije.....bas je ono.....uffff.....riffcina ispire mozak, solaza kida, Billy jebe mame ( cak i ponekog tatu koji se nije sklonio naguzi :lol: :lol: ).....svaka cast, zeljno ocekujem ceo album i mislim da ce ovo biti najjace metal ostvarenje godine....ove dve stvari obecavaju skroz.......jedva cekam Legacy, od danas lupam recke na zidu i odbrojavam dane do Legacy-ja....osecam da ce biti kidanje na Testamentu, al' ono, jebeno!! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!.......keve mi malopre obrisala album, ne mogu da verujem.....malore odem na onaj postavljeni link sa novih 8 pesama da ih skinem ponovo i link ne radi!!!....kakav baksuz.....ej raja, ajd nalepite neki link za album jos veceras molim vas.....jako mi se slusa.....pliiiiiizzzzz...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ja sad iz zalosti idem za izvrsim samoubistvo iz zasede, ali postavite link da mogu da skidam kad zavrsim sa samoubistvom... :D

Rapidshare link za naslovnu pjesmu još radi a ostale imaš na:

http://www.mininova.org/tor/1256630

Ja skinuh za 20-ak minuta, fino ide.

Elem, ovo fino zvuči, ali pjesme mi i nisu nešto, kontam da ću obrisati ovo što skinuh da ne slušam okrnjen album ali bih rado zbavio original kad izađe. Ipak, poštovanje, i osrednji Testament je klasa za sebe.

Izglada da sam ja imao prevelika ocekivanja od ovog albuma, na prvo slusanje mi je nista vise od solidnog proseka, tu i tamo neki ubitacni momenat i to je to, bar ovih 8-9 pesama koliko je dostupno, to je to kad slusas price ljudi tipa:"ma najbolji thrash album u poslednjih 15 god", "svaka pesma je do jaja", "bio sam kod ortaka koji ima album i slusao ga po 5 puta dnevno", sta da kazem, ni prineti Exodusovim Tempo i Shovel, Kreatorovim VR i Enemy of god, takodje ni Gatheringu, o Onslaughtu da ne pricam, zna se da sam Sleja fan pa njih necu uzeti u poredjenje, ne znam, videcemo posle jos kojeg slusanja.

Edited by Rizzen

слажем се за ризеном. и мени је ових девет песама скроз просек. и ја сам исто имао превелика исчекивања. једине које бих издвојио су насловна и афтерлајф која су ме једине нешто обориле на прво слушање. leave me forever ми исто није лоша али генерално ми је све то некако просек. чак и оно мало што сам слушао са задњег егзодуса ми је некако упечатљивије од овога. али једна ствар стоји....СКОЛНИК ЈЕ ОБЈАСНИО!!!!!!!!!али лик шури солаже на овом албуму. стварно разбија. и мало ме нервира што се грег не чује нешто много. раније се увек могао лепо чути бас. а сада, ко да га нема. мада у leave me forever se dobro čuje. искрено су ме разочарали јер сам очекивао много боље од њих. али добро....видећемо