Sandman Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Nixx:Dobre fotografije,chak sam se nashao na nekim od njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Sve u svemu,bilo je odlicno...kasnjenje,problemi,zvuk,jebiga sve je to postalo nebitno kada su krenuli sa preko zida pa u jamu. A zvuk je bio stvarno los i preglasan.No,nebitno,set-lista fantasticna (naravno,par stvari ce uvek nekom nedostajati),svirka benda sjajna,kontakt sa publikom,atmosfera...odlican koncert.Bravo majstori! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixx Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Evo i kraći klip. Napomena, zvuk je kao u klanici u vreme najveće proizvodnje Testament @ Legacy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Bilo je genijalno... sto jes, bilo je preglasno... al nije mi to smetalo puno da se provedem i izivim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihi Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Samo cu da kazem TESTAMENT !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Ja cu da kazem DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ENNNNNNNNNNNNNNNNNN ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 E vala si ga rek'o. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 (edited) kao što sam rekao na temi festivala, odlična svirka i atmosfera ali loš zvuk i mnogo kratko. naravno, krivi su za to legasi i tonac. čak su i stvarno ispali face ako su svirali za dž. barem sam tako čuo da ih nisu platili. ali svirka.....jebanje! jebanje! vidim ja da su čak i oni bili prilično srećni reakcijom publike. kada bi sada neki solo koncert, e to bih onda bilo vrh! i bilo mi je super što su počeli sa uvodom iz eerie inhabitants. ufff, da su otvorili sa tom pesmom! ta pesma bi bila savršena za otvaranje. žao mi je malo što nisu nastavili tom pesmom. Edited June 1, 2008 by Radnaskela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 NIsu to bila "sranja oko tehnike", jedva su namestili mikrofon tako da se ništa ne čuje Pa, nisi baš u pravu... Kapiram da je tebi jako bitno da čuješ text (meni nije :lol), ali teško ćeš čuti isti ako ne stojiš pored tonca koji namešta zvuk prema svojoj poziciji. Nisu oni pokušavali da zamaskiraju Čakove nemogućnosti, čulo se lepo da je čovek sveCki otpevao, samo što nije baš mogao onaj Alone in the Dark da izvuče, ali zato je to prepustio nama. I, jeste bilo sranja oko tehnike, zbog onog napona, samo se mentol prekasno setio kako to da reši. A, malo su i namerno hteli da izgladne ljude... To svi uvek rade. Meni su nedostajali Burnt Offerings, The Haunting, Sins of Omission, Electric Crown i The Legacy, ili Trail of Tears... Ipak, sve u svemu, bilo je vrhunski. Gledaću ih valjda opet kroz neko vreme, pa će mi odsvirati sve što želeh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Platili su ih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Meni..ne znam..ochekivao sam vishe.. Neke stvari sa strane su mi potpuno pokvarile utisak..'ajde kashnjenje, pa i skracena lista, ali zvuk jbt.. + me neki manijak jurio celo veche da mi otme majcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 + me neki manijak jurio celo veche da mi otme majcu Ko zna zasto te je on jurio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Haha... Ma dajte... Testament je jednom u zivotu ovde... bilo je extra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Evo i kraći klip. Napomena, zvuk je kao u klanici u vreme najveće proizvodnje Testament @ Legacy ...Znači, od srca ti hvala što si baš ovaj deo snimio!!! Ja sam bio tačno ispred Skolnika za vreme te solaže (koja je najbolja u istoriji solaža), i zamalo nisam zaplakao... :/ Da sam znao da će samo tu pesmu svirati, dao bih keš i došao da čujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Uf, jebem ti sranje! Jeste, bio los zvuk, i preglasno, ali je vata resila i jedno i drugo, i fuziranje u usima i prstanje visokih... iskustvo jbg. ALi jebeni Testamenat! Jebali su kevu! Odrzali si kraci kurs "kako se to radi" i pokazali su zasto su toliko veliki bend (ne ne mislim samo na Chucka ). jedino mi krivo sto sam otisao iz prvih redova cim su zavrsli, da se dokopam vode, i nisam bio tu kada su bacili trzalice ! Sto se tice organizacije, mogao bih da nadjem gomilu zamerki, ali necu! Taj koji to radi sigurno nije pokusao u zivotu ni da napravi svirku u svom selu, pa ne zna koliko je to tezak posao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 (edited) Taj koji to radi sigurno nije pokusao u zivotu ni da napravi svirku u svom selu, pa ne zna koliko je to tezak posao... Preterujes. A kad te Frubi cuje,odrubice ti glavu. Edited June 1, 2008 by lemmy sixx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 (edited) u jbt. dobro da si ovo napisao, sad vidim da se nisam bas najbolje ODrazio. ja sam hteo da stanem u Frubijevu odbarnu, mislio sam na ove sto ga pljuju , oni ne znaju koliko je to tezak posao, propusti su normalni, ne mosh sve da ide kako treba... edit: a sto se tice frubija, njemu skidam kapu. Covek je puko kintu, izmaltretirao se, svi mu nesto kenjaju, i pored svega je uspeo da se dobro zabavi i izgleda kao najsrecniji covek na svetu za vreme nastupa testamenta. edit no2: bar mislim da je to bio frubi, ne znam ga licno Edited June 1, 2008 by krchulj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 1, 2008 Author Report Share Posted June 1, 2008 Јес' Фруби, не мо'ш да га оманеш, нема два так'а. Ko zna zasto te je on jurio Знам ја, да му отме(м) мајицу... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 :) Dobar je Frubi... Ni jednu jedinu zamerku nemam protiv njega... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Bondage goat Bosko, kupicemo ti majicu za rodjendan. Chuck - planina. Jebote, kakav covek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Bondage goat Bosko, kupicemo ti majicu za rodjendan. Evo, dacu i ja prilog...bolje tako nego da spopada ljude, pomislice ljudi svasta o njemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Al' kad ono reche "You make some noise and we'll play some more" i krene da silazi,vidim izlecu i ljudi neshto da rasklanjaju,ja se stvarno uplashio da nece vishe svirati. Al' kad odjednom D.N.R.!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Bondage goat Bosko, kupicemo ti majicu za rodjendan. Chuck - planina. Jebote, kakav covek! Kolosalno čupava hodajuća legenda, bre! - Hteo sam Skolnick-u da ukradem gitaru, ali to mi nije pošlo za rukom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 1, 2008 Author Report Share Posted June 1, 2008 Јесте да је човек фин и тих, али мислим да би ти ишчупао гркљан кад би му украо гитару. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Ako ne on, ja bi ti ishchupao i ukrao gitaru od tebe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts