djuk Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 testamentov tonac je ili gluv ili glup! mnogo je pojacao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faustus Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Pa jbg, niko nikad nije ni rekao da je sve u redu sa mnom! Grobodan, kako si samo zao... Nije lepo od tebe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 2, 2008 Author Report Share Posted June 2, 2008 Ма, јок, то те он пријатељски подјебава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faustus Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Vidis, nisam skontala! Shame on me... E pa za prijateljsko podjebavanje dobije sut u dupe.. onako prijateljski... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Па понављам се, чисто да се зна! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Ja sam morao da promijenim lokaciju i stavim maramice u usi.Dosao sam kod tonca sa namjerom da mu sugerisem da ih stisha,ali me je preduhitrio jedan lik,koji mu je gestikulacijom objasnio da je ili lud ili gluv(tonac ).U pocetku je bio zbunjen jer nije shvatio,ali mu je neki bradonja sto je bio sa njim "preveo" i onda je samo odmahnuo glavom,ubijedjen da je zvuk vrhunski.Pedercina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Verovatno je lik gluv. Poserem mu se u usi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Bilo je glasno bash ali tako i treba da bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Ja sam morao da promijenim lokaciju i stavim maramice u usi.Dosao sam kod tonca sa namjerom da mu sugerisem da ih stisha,ali me je preduhitrio jedan lik,koji mu je gestikulacijom objasnio da je ili lud ili gluv(tonac ).U pocetku je bio zbunjen jer nije shvatio,ali mu je neki bradonja sto je bio sa njim "preveo" i onda je samo odmahnuo glavom,ubijedjen da je zvuk vrhunski.Pedercina! verovatno je gluv, pogotovo ako tako odvrce skoro svako vece, njemu onda top moze da okine pored uveta, nece ni trepnuti...bem ti budalu. da je za nijansu bilo tise bilo bi savrseno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Нема везе, истрписмо некако и то преснажно озвучење ... ипак ТестАменТ једном навраћа у Србију! Што би рек'о Неша Галија: '' То је сад, па ко зна каааад!'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Ja misli mda je njihova najbojla pesma Apocalyptic City a vi...bas me zanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Ima ih vise, mada, moram da priznam da mi se izuzetno dopada "More Than Meets The Eye". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 valja se prisetiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoma Flynn Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Ja misli mda je njihova najbojla pesma Apocalyptic City a vi...bas me zanima Дефинитивно! Кад је засвирише... Замал' нисам умро!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Meni je najbolja Over the Wall... To mi je ujedno i najbolja thrash metal pesma svih vremena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 Маму му, сад кад сам се сетио сет листе из Лондона, требали су да свирају и 'Raging Waters'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 bilo bi lepo da su svirali raging waters.. ali ljudi kad je krenuo alone in the dark, jao, jao, jao, kakav osecaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 alone in the dark mi je pesma nabr 2....Ovaj amlo deluje kao da je peva neki kinez lol ili tako nesot al je kidanje... Born into the world of hatred nothing to life for ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Nista nije moglo prevazici onakav start koncerta...PREKO ZIDA PA U JAMU!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoma Flynn Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Nista nije moglo prevazici onakav start koncerta...PREKO ZIDA PA U JAMU!!! Амин! Па у Апокалиптични Град!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 PREKO ZIDA PA U JAMU I PRAVAC ZA APOKALIPTICNI GRAD! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoma Flynn Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Е, јебига-ту сам се већ погубио-није ми било добро кол'ко је оно било добро! Да л' беше после остадосмо Сами У Мраку? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Jebem li ga,ne secam se stvarno...ja mislim da je bio "Izvodi ono sto propovedas". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoma Flynn Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Биће да је тако! Искрено нисам се надао онако добром почетку! И мислио сам да ће да свирају више ствари са новог албума! У 2 речи-РАЗВАЛИЛИ СУ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Pa skratili su set listu,inace bi svirali i "Henchman Ride". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts