Amphitritê Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 (edited) Mislim da je neko trazio..? DNR Iako je staro.. Edited June 7, 2008 by Vilhelmina Quote
RNA Posted June 7, 2008 Author Report Posted June 7, 2008 (edited) A, i oni koji su čuli, pitanje je da li im se sviđa... :S Такав код мене аутоматски губи било какав кредибилитет у разговорима о музици. Meni bas i ne. Зато што се дуго знaмо, за ово добијаш жути картон. А знајући те, нешто ти и не верујем да си их заиста слушао. Edited June 7, 2008 by RNA Quote
lemmy sixx Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 (edited) Naravno da sam ih slusao,i ne svidjaju mi se.Prva dva albuma imaju jako malo veze sa thrashom,i u principu ta dva su mi onako i ok.Posle toga nista.Ne svidja mi se. Zuti kartoni se kod mene brisu,zbog izuzetnog fer-pleja u prosloj sezoni,zahvaljujuci kome sam se plasirao u Kup Uefa. Edited June 7, 2008 by lemmy sixx Quote
CROSSIĆ Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Sha si se ba rasprdeo,pa meni je bilo malo sat vremena na legacy jer volem bend! Bratko neznades sta si propustio! Volim i ja bend ma nek sviraju 6dana i 6meseci i 6godiana neprestalno nece dosaditi Jebiga nisam imo para sa njih cuvo sam za slayera i prc..a vise voli testament nego prieste mozda al nema veze bar cu njih da vidim...jebe mu a bas bih voleo uzivo da se otkinem uiz Apocalyptic City ovak okad se bacakam po sobi nema ko da me podrzi haha.. Quote
METAL Man Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Ne znam da li je neko skidao nov album.. Testament - The Formation Of Damnation (2008) Ja ga upravo preslusavam, i moram priznati da je stvarno do jaja! Quote
Sandman Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Bilo vec priche o tome... Jeste do jaja. Quote
METAL Man Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Pa jebiga, preistao sam predhodne 3 strane, i tu su postovi tipa jeee, aaarrrgghh i slicno. Quote
lemmy sixx Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Eto ja se svakim danom sve vise odusevljavam novim albumom...fenomenalan je!!!Definitivno najbolje ovogodisnje izdanje do sada. Quote
CROSSIĆ Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Evo skidam novi album nadam se da kida kao i predhodni albumi,odavno nsiam cuo neki novi dobar album pa da vidimo Quote
METAL Man Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Album je keva! Slusam ga vec 2-3 dana, svidja mi se sto ima dosta duple i sec-sec delova, ali je i dalje to Thrsah metal sa sve rdzdz koji para usi. Stvalno kvalitetan album. Ja sam veeeoma prijatno iznenadjen. Quote
RAMBO! Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 velika thrash shestorka:m,s,a,md,Exodus i Tetament! shteta shto ih je izbegao veci komercijalni uspeh,u ravni su sa Metallicom. Quote
RNA Posted June 18, 2008 Author Report Posted June 18, 2008 (edited) Шестрока кажеш? Хм... Agent Steel, Testament, Forbidden, Laaz Rockit, Overkill, Heathen Може? Edited June 18, 2008 by RNA Quote
Sandman Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Da,da,to je definitivno to shto se Amera tiche. Quote
lemmy sixx Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Шестрока кажеш? Хм... Agent Steel, Testament, Forbidden, Laaz Rockit, Overkill, Heathen Може? Uf,strasno je velika...svih 6 da se skupe,nisu ni do kolena olmajti instituciji. Quote
Morphy Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Uf,strasno je velika...svih 6 da se skupe,nisu ni do kolena olmajti instituciji. Ne bih se slozio Victims Of Deception zakopa pola Slayer-ovih albuma. Quote
Grob Bez Dna Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Шестрока кажеш? Хм... Agent Steel, Testament, Forbidden anthrax, kreator, HELLER! Quote
lemmy sixx Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 (edited) Ne bih se slozio Victims Of Deception zakopa pola Slayer-ovih albuma. Slozio se ti ili ne,ja sam izneo ciste cinjenice. Edited June 19, 2008 by lemmy sixx Quote
RAMBO! Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 ej,svako ima svoj ukus,nisam ochekivao da se slozite sa mojim...mozda bih tu stavio i agent steel,u svakom slushaju su bolji njihovi albumi nego zadnja 3 od metallice....ali mislim da je testament podcenjen u odnosu na Megadeath i Micu,a nije preterano loshiji od njih,kao i Exodus... Quote
lemmy sixx Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Svako ima svoj ukus,ali je Slayer najmocniji. Quote
Morphy Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 GLEDAJTE OVO!!!! http://uk.youtube.com/watch?v=v3tsliohef4 Quote
Angelystor Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Strashno dobro zvuchi! Svaka chast stvarno, Bili me odushevio.. a vidim i Legacy im pikali heh.. Quote
lemmy sixx Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Strava!Bas super zvuci. A paz'te ovo: http://uk.youtube.com/watch?v=-kuR9GjnuAc&NR=1 Sta je sve ovo,kakvi su to snimci?!? Quote
Recommended Posts