Jump to content

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)
A, i oni koji su čuli, pitanje je da li im se sviđa... :S

Такав код мене аутоматски губи било какав кредибилитет у разговорима о музици.

Meni bas i ne.

Зато што се дуго знaмо, за ово добијаш жути картон. А знајући те, нешто ти и не верујем да си их заиста слушао.

Edited by RNA
Posted (edited)

Naravno da sam ih slusao,i ne svidjaju mi se.Prva dva albuma imaju jako malo veze sa thrashom,i u principu ta dva su mi onako i ok.Posle toga nista.Ne svidja mi se.

Zuti kartoni se kod mene brisu,zbog izuzetnog fer-pleja u prosloj sezoni,zahvaljujuci kome sam se plasirao u Kup Uefa. :)

Edited by lemmy sixx
Posted
Sha si se ba rasprdeo,pa meni je bilo malo sat vremena na legacy jer volem bend!

Bratko neznades sta si propustio! :da:

Volim i ja bend ma nek sviraju 6dana i 6meseci i 6godiana neprestalno nece dosaditi

Jebiga nisam imo para sa njih cuvo sam za slayera i prc..a vise voli testament nego prieste mozda al nema veze bar cu njih da vidim...jebe mu a bas bih voleo uzivo da se otkinem uiz Apocalyptic City ovak okad se bacakam po sobi nema ko da me podrzi haha..

Posted

Album je keva!

Slusam ga vec 2-3 dana, svidja mi se sto ima dosta duple i sec-sec delova, ali je i dalje to Thrsah metal sa sve rdzdz koji para usi. :rockdevil:

Stvalno kvalitetan album.

Ja sam veeeoma prijatno iznenadjen. :opusteno:

Posted (edited)

Шестрока кажеш? Хм... Agent Steel, Testament, Forbidden, Laaz Rockit, Overkill, Heathen

Може? :)

Edited by RNA
Posted
Шестрока кажеш? Хм... Agent Steel, Testament, Forbidden, Laaz Rockit, Overkill, Heathen

Може? :)

Uf,strasno je velika...svih 6 da se skupe,nisu ni do kolena olmajti instituciji.

Posted
Uf,strasno je velika...svih 6 da se skupe,nisu ni do kolena olmajti instituciji.

Ne bih se slozio ;)

Victims Of Deception zakopa pola Slayer-ovih albuma.

Posted

ej,svako ima svoj ukus,nisam ochekivao da se slozite sa mojim...mozda bih tu stavio i agent steel,u svakom slushaju su bolji njihovi albumi nego zadnja 3 od metallice....ali mislim da je testament podcenjen u odnosu na Megadeath i Micu,a nije preterano loshiji od njih,kao i Exodus...