PuPaK Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 То ми треба. Ја одрадио неке фотке, ал' буђаве наспрам ових. Ja od srece nisam imo vremena da slikam! Zecove fotke kidaju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pig_Unity Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 The gathering im je po meni jedan od najboljih albuma!!! Kakv hc?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 The Gathering je dosta dobar ali nije bolji od kvltova poput The Legacy,The New Order,Practise What You Preach,Souls Of Black. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 kao prvo, thrash i HC imaju toliko zajednickog, da je nemoguce za thrash metal bend da nema HC upliva kao drugo, usporavanje je posledica kraja 80ih i pocetka 90ih, kada su mnogi bendovi usporili i spustili stimove u cilju dobijanja na tezini, i bilo je uobicajno i kod thrash i kod HC bendova, koji su btw. 80ih bili u najmanju ruku isto brzi kao i thrasheri... iz nekog, meni nepoznatog, razloga metalci to nazivaju HC uticaj na metal, a hardcoreovci metal uticaj na HC... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 kao prvo, thrash i HC imaju toliko zajednickog, da je nemoguce za thrash metal bend da nema HC upliva Imaju zajednickog,ali ne bas toliko kolikim predstavljas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 (edited) aj reci mi jedan thrash bend koji nema ni jedan rif koji bi mogao da ima i neki HC bend... i jedni i drugi su brzi i agresivni, ne preterao melidicni, pesme temelje na rifovima, vole da biju u nulu, koriste puno danstrouka i ribanja, nastali su na ulici, kao odgovor na pickiljave, narocito glam bendove, inspiraisani su punkom (dobro, HC vise, narocito sto se tice ideologije), pevanje je raznoliko i kod jednih i kod drugih, al i jedni i drugi imaju iste vrste pevanja, imaju slicnu produkciju, koja se i kod jednih i kod drugih na isti nacin menjala vremenom, i imali slicnu evoluciju... mislim, pogledaj na primer Cromags, s cim imaju vise slicnosti, sa thrash bendovima iz svog vremena ili sa ovim novim HC bendovim... jedino sto je thrash komplikovaniji za sviranje, a HC ima vise izrazen taj deo sa ideologijom... edit: izvinjavam se sto sam otisao ovoliko u sitrinu, samo sam hteo da pokusam da objasnim testamentov gubitak brzine na gatheringu edit2: jbg, oval lemmy me mnogo nervira Edited November 7, 2008 by krchulj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 To sto te moje cinjenice nerviraju,bas i nije bitno u celoj prici.Da ima povezanosti,ima.Ali da su bas toliko usko povezani,e to bas i nisu. DA ne ulazim u diskusiju,reci cu samo ovo:uporedi "Seasons In the Abyss","Master Of puppets" i "Rust In Peace" sa npr."One Voice" ili "Blood,Sweat & No Tears".Oni su usko povezani?Nikako nisu.Slicnosti su tu,ali su i dalje dovoljno udaljeni.Poprilicno. Razlog ovog tvog drvusanja je sto konstantno izbegavas casove kod profesora Lemmy Sixx-a.A lepo sam ti rekao,nemoj zabusavati,obice ti se o glavu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 ma ima razlika velikih, to stoji, u svakom slucaju su MOP SITA i RIP daleko kompleksniji, progresivniji... ali imas velikih razlika i izmedju bay area i evropske skole thrasha, i uopste izmedju bendova, kao i razlicitih perioda istih bendova... pitanje je da li su vece slicnosti ili razlike, i u koliko u sustinskim stvarima ima slicnosti, a koliko razlicitosti... pogledaj ovu situaciju na primer... svi zakleti oldskul thraseri DRI smatraju thrash bendom, a zakleto old skul hardkorovci ga smatraju hardcoreom, dok recimo ovi prvi hatebreed smatraju hardcoreom, a ovi drugi metalom... po meni su vece razlike izmedju old skul i modernog thrasha i HCa, nego izmedju thrasha i HCa nastalih u istom vremenu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Кад смо код ставова: I ... Can not be taken unto All that i have can not be taken A strong will is my defence For the future and past I ... Feel what i feel I ... Seen what i've seen I ... Have what i have All i have is from me! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate squad Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 The Gathering je dosta dobar ali nije bolji od kvltova poput The Legacy,The New Order,Practise What You Preach,Souls Of Black. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 pitanje je da li su vece slicnosti ili razlike, i u koliko u sustinskim stvarima ima slicnosti, a koliko razlicitosti... Previse komplikujes.Cim ima razlicitosti,to nije isto.A objektivno gledano,HC i thtash povezuje jedna nit i gomila razlicitosti. pogledaj ovu situaciju na primer... svi zakleti oldskul thraseri DRI smatraju thrash bendom, a zakleto old skul hardkorovci ga smatraju hardcoreom, dok recimo ovi prvi hatebreed smatraju hardcoreom, a ovi drugi metalom... po meni su vece razlike izmedju old skul i modernog thrasha i HCa, nego izmedju thrasha i HCa nastalih u istom vremenu... Ja ne smatram D,R,I. thrash-om.Ima tu i tamo necega,ali u globalu nema veze. Naravno da su vece razlike sada.Milion bendova,milion podzanrova,milion uticaja.U staro vreme,nije bilo toga,tacno se znalo sta je sta.A i onda je bilo razlike izmedju HC-a i thrash-a.Velike razlike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pig_Unity Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 (edited) Gubitak brzine na the gatheringu? A D.N.R.? Inace Ja isto preferiram stare albume(The new order mi je omiljeni) ali isto tako obzavam i gore pomenuti album...True beliver uuuh! Edited November 8, 2008 by Pig_Unity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandra_ Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 Practise what You Preach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 5, 2008 Author Report Share Posted December 5, 2008 Да, правилно би требао баш тако да се зове, а не "PractiCe What You Preach". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 ma dobro je to ,albumcina ipo.sad cu da ga upalim kad vec pominjete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 ja se ne secam kad sam ga zadnji put slushao, osim sins of omission, koju sam imao na telefonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 Jeste gledali novi spot? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 jok, ja sam trazio pre par dana na jutjubu, jer sam video da su ostavili neki bulletin za spot na spejsu, i nije ga josh bilo. sad cu opet da trazim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 Pa imate na oficijelnom site-u: http://www.testamentlegions.com/news-v5.htm Ne svidja mi se spot,bezveze je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 Ni meni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Spot je sranje,ali nebitno....novi album je velicanstven,fenomenalan,sjajan...to je jedino bitno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Nedavno sam sklopio na jedan dvd sve njihove spotove i mirna srca mogu da tvrdim da je ovaj najgori. Matore konjine da se ovako pale na kompjuterske efekte koji vec sada izgledaju zastarelo. Jel zna neko gde bih mogao da skinem spotove za Over The Wall i Greenhouse Effects u boljem kvalitetu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 nisam ni znao da postoji spot za greenhouse effect. sad cu da ga nadjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 (edited) Na Metal Archives sam nasao da uopste i postoji, a sa Thrash Armagedona sam ga skinuo. Inace, sam spot je plejbek na nekoj budzetnoj bini uz fin lajt i nesto efekata na video mixeru. Glupi Atlantic bi mogao da izbaci sve spotove na nekom DVD disku, plus jos kakav lep live snimak koji sigurno imaju. Edited December 6, 2008 by bernad panasonik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Pa imate na oficijelnom site-u: http://www.testamentlegions.com/news-v5.htm Ne svidja mi se spot,bezveze je. Needs more effects. novi album je velicanstven,fenomenalan,sjajan... ..precenjen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts