lemmy sixx Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Ne pricaj kojesta. Needs more effects. Upravo suprotno...nisu ih trebali uopste stavljati,posto su ovi toliko "jeftini" i losi da boli.Pogotovo ono sranje na hromi...uzas. Quote
Thrashformers Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Novi album je odlichan,bar meni.Ima nekoliko dobrih pesama a i to je ono shto jedan album chini dobrim.....Moji favoriti More Than Meets The Eye,Evil Has Landen i Formation of Damnation....Do jaja stvari...Samo nek nastave ovako.... Quote
lemmy sixx Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Meni je najjaca "The Persecuted Won't Forget".Sjajna stvar.Uz nju "More Than Meets The Eye","Afterlife","Henchman Ride","Killing Season".Ma sve su strava...jedino mi se "The Evil Has Landed" ne svidja. Quote
Angelystor Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 (edited) Upravo suprotno...nisu ih trebali uopste stavljati,posto su ovi toliko "jeftini" i losi da boli.Pogotovo ono sranje na hromi...uzas. Bio sam sarkastican. Ima nekoliko dobrih pesama a i to je ono shto jedan album chini dobrim..... Svaka tebi chast ako tako lako mozes da ocenjujes albume da su dobri. Edited December 8, 2008 by Haris Brkić Quote
Thrashformers Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 A kako bi ih ocenio?Shta je po tebi odlichan album?Da svaka pesma izuva?e teshko je naci takav album,ni u proshlosti ih nije bilo puno kao ni sad shto ih nema...Za mene je dobar album ako ima 5 odlichnih pesama i ostale da budu ako nishta drugo ono bar prosechne,a ovo je bash takav album!Imash 5 odlichnih pesama a i ove ostale nisu loshe,vec samo nisu na nivou ovih 5...Generalno gledano odavno nisam preslushao neki noviji album a da je skoro svaka pesma valjala.... Quote
M-16 Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Thrashformers nije rekao da je album odlican,divan ili npr. remek-delo.Jednostavno,tri-cetiri pesme su dobre,ostale solidne i to je to.Sasvim pristojan album,nista vise. Quote
lemmy sixx Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Jebiga,meni su sve pesme odlicne,sem "The Evilk Has Landed".Dakle,ako cemo po mom standardu,album je sjajan. Quote
Angelystor Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 A kako bi ih ocenio?Shta je po tebi odlichan album?Da svaka pesma izuva?e teshko je naci takav album,ni u proshlosti ih nije bilo puno kao ni sad shto ih nema...Za mene je dobar album ako ima 5 odlichnih pesama i ostale da budu ako nishta drugo ono bar prosechne,a ovo je bash takav album!Imash 5 odlichnih pesama a i ove ostale nisu loshe,vec samo nisu na nivou ovih 5...Generalno gledano odavno nisam preslushao neki noviji album a da je skoro svaka pesma valjala.... Pa da, da svaka izuva, ne mora bas svaka, ali da se smorim na maximalno jednoj pesmi. Od Testamenta su mi takvi npr. prva dva albuma. Formacija mi ima 2-3 bolje pesme, ostalo bih poubacao u kategorije prosecno i ispodprosecno, sve u svemu, album nista specijalno, sad kad bih pravio listu, verovatno bi mi bio i poslednji na listi Testament radova. Quote
Thrashformers Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Pa znash kako,ja volim i Ritual i Practise What you Preach,Souls Of Black malo slabije gotivim,ova kasnija izdanja su mi onako,shta znam,volim da chujem ali nisam odushevvljen..Mene nerviraju i Metallica i Testament,jer su pocheli sa nekim kao patriotskim forama,mislim daj bre,koje sranje...Tekst za Evil Has Landed je tako jebeno patriotski,muka mi je od njega,pogotovo u onom delu kad kaze WE WILL REBUILD OUR HOME!Ko da im je neko porushio dom,time shto im je srushio dve zgrade,daj jbt,shta mi onda radimo?Nego dobro da ne skrecem sa teme,pesma kao pesma je meni skroz ok,podseca me malo(a pogotovo na refrenu) na period The Ritual... Quote
Angelystor Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Oh, for the love of christ, it's PRACTICE. Quote
lemmy sixx Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Oh, for the love of christ, it's PRACTICE. Je si l' ti rodjen u San Francisku ili Krusevcu?Nikako da skontam,zbunjujes me... Quote
M-16 Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Dobro je da nije rekao "For father's sake" Quote
Thrashformers Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 PractiCe what you preach!Ajd me sad ispravi! Quote
RNA Posted December 9, 2008 Author Report Posted December 9, 2008 Oh, for the love of christ, it's PRACTICE. Јесте такав назив, али није исправно. Именица се пише "practice", а глагол "practise". Quote
Angelystor Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 (edited) Hm, nisam znao, whole life nailazim na 'practice'.. Svejedno, gore se pricalo o imenu albuma, a lepo pise sivo na zemljano: Je si l' ti rodjen u San Francisku ili Krusevcu?Nikako da skontam,zbunjujes me... Sabane daa li ti to kojim slucajem insinuiras da sam gej? Edited December 10, 2008 by Haris Brkić Quote
lemmy sixx Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Neeee,daleko bilo... Izrazavas se kao da si iz kalifornije,a ne iz centralne Srbije.Zbog toga zbunjenost. Cudno mi da jedan carapan toliko eksploatise engleski. Quote
Angelystor Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 OK, pitam, 'de se bas za SF u'vati A perish the thought ( ) da sam iz CA, da rece Mancester, pa i 'ajde... Ne znam, volim da koristim engleski, sta sad, kako na forumu tako i u porukama, dnevnoj komunikaciji..zavisno sa kime pricam manje ili vise.. Quote
lemmy sixx Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Pa ovo je Testament tema,stoga je i logicno da komparacija bude uradjena sa San Franciskom i Kalifornijom. Quote
Grobodan Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Uskoro Live Eindhoven 1987, album će da sadrži ceo set. 01. Disciples of the Watch 02. The Haunting 03. Apocalyptic City 04. First Strike Is Deadly 05. Burnt Offerings 06. Alex Skolnick Guitar Solo 07. Over The Wall 08. Do Or Die 09. Curse of the Legion of Death (C.O.T.L.O.D.) 10. Reign of Terror Quote
Bernard Panasonik Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Lepo, imam bootleg, ali i ovo ce dobro doci, postoji i video snimak ove svirke, jedna kamera, ali sasvim gledljivo, mogli bi i to da objave... Quote
marko.nocturne Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Za sve one koji nisu čitali printano izdanje! http://www.nocturnemagazine.net/interview.php Quote
Angelystor Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Uskoro Live Eindhoven 1987, album će da sadrži ceo set. 01. Disciples of the Watch 02. The Haunting 03. Apocalyptic City 04. First Strike Is Deadly 05. Burnt Offerings 06. Alex Skolnick Guitar Solo 07. Over The Wall 08. Do Or Die 09. Curse of the Legion of Death (C.O.T.L.O.D.) 10. Reign of Terror Hm, uporedim ovu listu sa originalnom, i bash predjem u wtf stanje Ispade da na originalnom izdanju su napravili kompilaciju od ovog 'certa, mislim sedmu pesmu stavili za prvu i sl... No, meni ce uvek bit' bolji "Return to the Apocalyptic City" snimak, obozavam "Over The Wall" tu..Legions intro, pa onda onaj neljudski vrisak koji izrodi Billy...ah... Quote
vudun Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Nešto me zajebavaju torenti. Ima neko da okači rapidshare link, friška TestAmenT spota za ''More Than Meets The Eye'' ? Quote
Recommended Posts