lemmy sixx Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Definitivno se slazem sa vecinskim stavom sto se albuma tice...jebacki dobar album,ali sam ipak ocekivao vise nakon onakva dva singla.Naravno,rec kao razocarenje se nikako ne moze upotrebiti,vec samo da su prve dve pesme koje smo culi dosta jace od ostatka albuma,sto naravno ne znaci da je ostatak slab.Naprotiv,prepun je odlicne muzike.Izdvojio bih fantasticnu Cold Embrace,fenomenalna pesma (kakav refren ima,sunce ti krvavo jebem),koja u principu i ne zaostaje po kvalitetu za prva dva singla.Ostatak pesama je nesto slabiji,ali i tu ima sjajnog rokanja,meni licno se jebeno svidjaju Rise Up i Man Kills Mankind,opasne pesme.Takodje,meni licno je FOD u kompletu bolji od novog albuma.Sve u svemu,dobili smo jedan odlican album,koji uz Overkill i Exumer spada u sam vrh ovogodisnjih thrash izdanja. Obrade necu komentarisati,nebitne su. Quote
Drogarito Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Ovom albumu fali brzina i agresija. 1 Quote
azal Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Mozda i treba da se slegne malo, sto ti kazes, ali meni je FoD bolji od ovog posle prvog slusanja... FoD bas zvuci kao reunion album. u onom smislu, nismo dugo snimali zajedno, ajde da probamo da iskopiramo ono sto smo ranije radili. ovo zvuci kao da su malo opusteniji i kao da su opet malo navikli jedni na druge sto se tice kreativne energije. Quote
Џрк Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 ali ima tu neku epicnost koja se preplice sa brutalnoscu Quote
Сале Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Управо га преслушах.Класичан тестамент албум,ништа спектакуларно.Колко се чекао и најављивао очекивао сам да ће да одува све живо али није баш тако.Песме су ми све некако сличне (на ово прво слушање) и албум је по мени превише дугачак.То су ми једине замерке.Могли су опуштено да га ставе на око 45 минута и изазвао би исти ефекат. Не кажем да је лош већ да је то класичан тестамент који је већ толико препознатљив.Од тих новијих албума,gathering ми је и даље не превазиђен 1 Quote
SkullKrusheR Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 obrishesh obrade i onu produzenu verziju tot-a i traje taman koliko treba. Quote
Сале Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Па тако нешто.Мада и не разумем шта ће им оне обраде.Мого је албум опуштено да прође и без тога.Нисам нешто навико да они раде обраде.Пре бих разумео да неко одради као обраду њихове песме. Quote
Night Prowler Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Obrade su samo na limited edition verziji... Ne znam sto ih racunate kao deo albuma... Quote
Talvi Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Kakva jebačina od albuma. Očekivao sam malo "Souls Of Black" tripa već po omotu, i stvarno je tu. Dosta hitova, sve super odsvirano i isproducirano, ima materijala da se sluša i sluša. "True American Hate" mi je najbolja sveukupno. Quote
vudun Posted July 28, 2012 Report Posted July 28, 2012 Izdvojio bih fantasticnu Cold Embrace,fenomenalna pesma (kakav refren ima,sunce ti krvavo jebem),koja u principu i ne zaostaje po kvalitetu za prva dva singla. po meni, takodje, pesma koja se najvise istice na ovom sjajnom albumu. mozda je za nijansu slabiji od formation, ali opet Obrade necu komentarisati,nebitne su. vala, scorpions obrada izuva iz cipela. kreativno zamraceno... Quote
Control Freak Posted July 28, 2012 Report Posted July 28, 2012 FoD ima nekako "pamtljivije" rifove za razliku od DROE, ali sve u svemu odlicni su albumi i jedan i drugi. Quote
Angelystor Posted July 28, 2012 Report Posted July 28, 2012 Мени је Powerslave фантазија како је одрађена. Meni posle prvog slusanja to vrhunac albuma bio Bas, bas dobra obrada. Moram dalja obrtanja da odradim bez bonusa... Quote
Angelystor Posted July 28, 2012 Report Posted July 28, 2012 I da, niko da pomene Bestial Invasion rip-off na Last Stand? Quote
Talvi Posted July 28, 2012 Report Posted July 28, 2012 E da, naslovna stvar mi je prezajebana skroz. Quote
Јарослав Posted July 28, 2012 Report Posted July 28, 2012 Какво зло од рифа на 2:12 у Man Kills Mankind. Quote
tier_mfkr Posted July 28, 2012 Report Posted July 28, 2012 Kako je ta pesma generalno dobra po meni. Uvodni deo mi se jako svidja. 1 Quote
Јарослав Posted July 28, 2012 Report Posted July 28, 2012 То. Већ рекох да ми је, уз Чру Американ Хејт, то најјача за сада. Quote
tier_mfkr Posted July 28, 2012 Report Posted July 28, 2012 "Chru" Pa da, slazem se i za nju - rekoh juce na heksbolu dodao bih jos i Kold Imbrejs. 1 1 Quote
lemmy sixx Posted July 29, 2012 Report Posted July 29, 2012 Cold Embrace je stvarcina i po...najvise tu pesmu slusam.Refren je neverovatan,najezim se svaki puta kada ga cujem. Quote
vudun Posted July 29, 2012 Report Posted July 29, 2012 skolnick je i otac i majka. i otac i majka, stoko yumetalska, ona neokupana, zabagrela bagro. bogotac. 3 1 Quote
Chicken Little 420 Posted July 29, 2012 Report Posted July 29, 2012 dajte bonus pesmu sa adlerom.. Quote
Recommended Posts