Jump to content

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

I ja ne volim Load ali ga nisam slušao bar 15 godina, ne smem sad da ga pustim u ovom mudu, šta ako mi se svidi pa moram da jedem govna koja sam godinama srao. :haha:

Tu Low / Demonic fazu volim zato što su jedni od retkih koji su empirijski dokazali da bend može da evoluira u brutalnom smeru.

Edited by Grobodan
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

on ne mora da pušta

Ni ti kurac ne moraš da mi puštaš.

Load i 'ade, bože pomozi ali Reload je govno epskih razmera.

E da, Diabolus in Musica :haha: Nu Slayer.

• Downvote 1
Posted (edited)

Na ReLoadu je dobra pesma Fuel, Diabolus ima dobrih stvari tipa Bitter Peace ali ostatak je toliko govnjiv da je strašno.

Bend koji se razboleo virusom sredine devedesetih i još nije ozdravio - Sepultura. Svi nahvališe poslednja dva albuma, meni se ne zna koji je odvratniji.

Edited by Grobodan
  • Downvote 1
Posted

Ni ti kurac ne moraš da mi puštaš.

Load i 'ade, bože pomozi ali Reload je govno epskih razmera.

E da, Diabolus in Musica :haha: Nu Slayer.

Cinjenica je da si metal brat,ali nekada toliko veze nemas da je to naprosto razocaravajuce.

ReLoad je albumcina i po.Naravno,ne toliko dobar kao epsko savrseno remek delo Load,ali dostojan je naslednik.

Za Diabolus si se tek nalupetao.Henmen je napisao ogromnu vecinu muzike na tom albumu,a svako ko je upoznat sa likom i delom ove legende zna da je on veliki ljubitelj hc i panka,tako da ne treba cuditi uticaj u nekim pesmama.Iako,to je ubedljivo najmracniji i najatmosfericniji Slejer album.Kakav crni nu-metal,kakvi bakraci.

Posted

Da,najmracniji.Hell awaits je thrash metal klanica 300 na sat.Ima i on mracnjaka,At Dawn They Sleep recimo.Ali Diabolus je najatmosfericniji,najmracniji i najjeziviji slejer album.Cim pogledas omot albuma sledi ti se krv u venama (hell awaits omot je smejurija),a da ne pricamo o muzici,tekstovima i komplet atmosferi albuma.Da se razumemo,ne pricam o kvalitetu,naravno da je hell awaits bolji u svakom pogledu.

Death's head ima hc/punk primesa.Ali nu metal nema.Ajde uporedi tu pesmu sa nekom pesmom Coal Chamber.Veze nemaju.

Stain of mind si donekle u pravu,tu se malo i oseti.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Death's head punk hc? Na celom albumu ja ne čujem te uticaje nigde, a posebno u toj pesmi. Love to hate isto je dobar primer.

Pritom ne pričam napamet, kupio sam album kad je izašao i znam ga vrlo dobro.

Don't get me started on GHUA :haha:

Posted

ja samo da podržim Dobrokesa ovde, Diabolus majka Jevrosima, crnilo od albuma. Desire jebote :rockdevil:

Load je remek-delo, takođe. Grobe, pusti ga k'o čovek i pridruži se žurci

Posted

Na ReLoadu je dobra pesma Fuel, Diabolus ima dobrih stvari tipa Bitter Peace ali ostatak je toliko govnjiv da je strašno.

Fuel je otprilike najgora pesma na Reloadu, koji je odlican.

A na Ritual sta da se vracamo, neki od nas su ga voleli od pocetka, pa nam je sad to prezvakana tema :P

Dobar album, Electric Crown, So Many Lies, The Ritual, Return to Serenity, As the Seasons Grey... Ruku na srce, ostale pesme su mi malo slabije...