Demon Seed Posted August 17, 2014 Report Posted August 17, 2014 @Lemi: svi ovde vole Low osim tebe Quote
Vlaja Buraz Posted August 17, 2014 Report Posted August 17, 2014 The Ritual, Countdown to Extinction, Black Album, Sound of White Noise, Cuatro, sve su to vise nego posteni albumi. voleo sam ih tad, volim ih i sad. Мало да се одмакнемо од дискусије о Слеџеру, ово лијепо рече Лазар, односно наброји. Додајем и I Hear Black... који ми први пада на памет, а колико их има да ми не падају на памет, ко се сјети нека допуни. Лично, The Ritual ми је слаб, највише због пјесама, иако је и звук потанак. Из "Electric Crown" муње сијевају, али остало је поприлично млитаво. 1 1 Quote
SkullKrusheR Posted August 17, 2014 Report Posted August 17, 2014 chaos a.d.? meni lično možda i omiljeni među svim nabrojanim. verovatno ne najkvalitetniji, ali je najviše uticao na mene tokom formiranja muzičkog ukusa. 1 2 Quote
Јарослав Posted August 17, 2014 Report Posted August 17, 2014 Додајем и I Hear Black... ljubav od albuma Quote
kuruz Posted August 17, 2014 Report Posted August 17, 2014 Formation je sjajan, poslednji je dosadan Da,ali imao sam i obaveze.Malo bitnije od koncerta Slejera.Koje ne bih ispricao tamo nekom artificijelnom onlajn identitetu kojega u zivotu video nisam. evo sav gorim od želje da saznam koje su to obaveze svašta 1 Quote
lemmy sixx Posted August 17, 2014 Report Posted August 17, 2014 Ali bitno da znas da serem. Formation je sjajan,poslednji je sjajan.Meni oba u top 5. Quote
Talvi Posted August 17, 2014 Report Posted August 17, 2014 Dark Roots > Formation True American Hate <3 Quote
Grobodan Posted August 17, 2014 Report Posted August 17, 2014 (edited) chaos a.d.? meni lično možda i omiljeni među svim nabrojanim. verovatno ne najkvalitetniji, ali je najviše uticao na mene tokom formiranja muzičkog ukusa. Albumčina koja mi ne dosađuje ni dan danas, jedan od prvih metal albuma koje sam ikad čuo. Додајем и I Hear Black... који ми први пада на памет, а колико их има да ми не падају на памет, ко се сјети нека допуни. Ne volim I Hear Black mada mogao bih i njega nekad iskopati ima i u Švabiji primera, recimo Kreator mada meni su Outcast i Renewal majka. Death Angelu je cela karijera u tom znaku mutacija i crossovera. Edited August 17, 2014 by Grobodan Quote
Сале Posted August 17, 2014 Report Posted August 17, 2014 Јбт кад спомену тај Рињуал,мени је то врхунски албум. Већина га пљује али мени је одличан. А Ауткаст је толико добар да је бесмислено уопште полемисати о томе. Ендорама не тако добар као ауткаст али може да прође. Quote
lemmy sixx Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 http://www.guitarworld.com/testament-let-fans-own-shares-their-song-native-son-video :haha: Quote
Talvi Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 hahaha kakva debilana, kome ovo treba? izgleda da je Billy baš zinuo na pare u poslednje vreme Quote
azal Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 queensryche nesto slicno radi, ali mogu fanovi za 50,000 dolara da budu shareholders za ceo bend. izgleda da pokusavaju da otplate deo koji je Tate dobio posle zvanicnog sudskog raskida. Quote
Guest HEFEST Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Ovi su prsli Сјајан потез су направили Zbunjen sam. Ne znam kome da verujem. Quote
PajatheTrut Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Ово може бити занимљиво и узбудљиво једино неким хард кор Тестамент фанатицима. Не видим никакву поенту у овоме сем новаца. Да не кажем глупост, једино интересантно су ове неке привилегије везано за бенд које нисам у потпуности разумео. Quote
bo88gdan Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Ово може бити занимљиво и узбудљиво једино неким хард кор Тестамент фанатицима. Не видим никакву поенту у овоме сем новаца. Да не кажем глупост, једино интересантно су ове неке привилегије везано за бенд које нисам у потпуности разумео. Прочитај Боље Quote
Demon Seed Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Ово може бити занимљиво и узбудљиво једино неким хард кор Тестамент фанатицима. Ne bih ja baš takve nazvao samo Testament fanaticima. All Songshare holders, who will become official co-owners of the song, will get a digital certificate of ownership that can be posted to social media, telling the world, “I own a piece of that song!” Tako je uzbudljivo! Quote
kuruz Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 nek im daju učesće u autorskim pravima kakve jajare 1 1 Quote
Demon Seed Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 Za Testament može prvo najbolji album... Kad uđoh sad na temu i videh o čemu se piše poslednjih par strana, smuči mi se i Testament i sve Quote
Talvi Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 može ali nećemo odmah, polako, za koji dan Quote
Recommended Posts