Drogarito Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Da,da. Souls of black najgori mediocre od albuma. Low ne diraj Ritual je isto odličan album.. Tu se vidi da su i te kako ispratili Metalikin Black album. Quote
Сале Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Ај обрнућу опет вечерас тај лоу да видим да ли ће се поправити утисак после толико времена јер видим да га већина вас хвали. Ја сам га обрнуо неколико пута и то баш јако давно па га се и не сећам нешто претерано. Знам само да ми се није баш свидео. Баш да видим дал ће сад да буде другачији после толико времена. Quote
Milos Pink Floyd Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 ja low obozavam, skoro mi je u rangu pomenuta 4. Dark roots jeste previse melodican Quote
Drogarito Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 tačno se vidi da je album napravljen za šire mase xD Quote
Јарослав Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Ja bih rekao da su i najgori souls of black Da,da. Souls of black najgori mediocre od albuma. koji bre problem vi ljudi imate sa SoB, da li ste jebeno realni Quote
Drogarito Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Album jednostavno ne može ni da prismrdi Legacy-ju New Order-u i Practice What you Preach-u. Inače, Louie Clemente se po neznanju može meriti samo sa Larsom xD Quote
hate squad Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Meni Souls jeste mnogo slabiji kad se uzme redosled izdavanja, ali mi je jedino Demonic bas los. Dark roots je odlican! Quote
HUMAN Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Souls jeste lošiji od prva tri i nekih kasnijih albuma, ali zapravo je i on sasvim dobar, na njemu ima odličnih stvari Face in the Sky, naslovna, a pogotovo zadnje četiri pesme su sjajne, a The Legacy najbolja metal(iliti power) balada ikada! Problem kod njega je loša produkcija(vokal preglasan, bubanj očajan) i par najgorih pesama u njihovom opusu Falling Fast i Love to Hate. Sale nešto sumnjam da će ti se svideti Low, gledajući odprilike kakav fazon voliš, najmanje je oldskul, ima dosta "modernih" momenata. Što se Demonica tiče, ja sam taj album obožavao, ali u zadnje vreme kada mi se sluša Testament, njega nekako preskačem, poprilično se razlikuje od svih njihovih albuma, zapravo taj album je trebao da izadje kao projekat Čaka i Erika, ali im izdavačka kuća nije izašla u susret sa tom idejom(mislim da se projekat trebao zvati Dog Faced Gods, po pesmi sa Low, otuda samo growl). Quote
kuruz Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 i Demonic i Low su albumčine i The Gathering isto Quote
Јарослав Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 (edited) Souls jeste lošiji od prva tri i nekih kasnijih albuma ma šta lošiji, u top 3 Testamentovih je Edited January 27, 2016 by Јарослав Quote
Drogarito Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 prrva pesma koju samm čuo od testamenta je bila nightmare ili greenhouse effect, a onda sam ga presekao sa demonic refusal :haha: Generalno gledano, Demonic bi ispao u rangu The Gathering ali je baš u to vreme odnos između članova bio toliko kritičan da umalo nisu raspustili bend pre snimanja Demonica. Zato i zvuči kao nedovršeno smeće. Quote
lemmy sixx Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Jeste kurac. Prva tri su duplo bolja, a bogami i poslednja tri. Demonic je smece. 1 Quote
Сале Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Sale nešto sumnjam da će ti se svideti Low, gledajući odprilike kakav fazon voliš, najmanje je oldskul, ima dosta "modernih" momenata. Потпуно си у праву. Ево баш сад га опет преслушах и опет ми није лего. Не сметају мени ти модерни моменти,њих има и на гетерингу који је феноменалан,али овај лоу ми делује као неки експеримент,јбм ли га. Демоник нећу ни да покушавам поново да преслушавам. Кад сам га први пут слушао огадио ми се за цео живот. Quote
HUMAN Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Vidiš meni je takav pristup(malo više eksperimentalan) sasvim ok, ako je dovoljno dobrih ideja i ako je sve dobro uklopljeno, a Low mi je u tom slučaju perfektan, odličan thrash sa malo modernim elementima, to mi je daleko bolje nego kad neko usiljeno pokušava da zvuči oldskul po svaku cenu, a zapravo ispadne samo sranje. Quote
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Low je fantastičan, jebem li ga, sve pesme hitovi, a nije premelodični kurac. Inače se potpuno slažem sa Drogaritom ovde vezano za sve, volim ja Demonic i sve to, i interesantan je, ali definitivno odaje utisak da je nedovršen. Ima nekoliko odličnih pesama, ali sam retko u raspoloženju da mogu ceo album da obrnem. Oseća se monotonost, jer je Peterson sam na gitarama, jbg. Quote
Сале Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Имам утисак да су на том лоу хтели да сниме нешто а ни сами нису били сигурни шта. Гетеринг је већ потпуно друга прича. Не знам да ли је то због Ломбарда или Марфија али албум бије право у центар. Quote
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Meni je Low bolji od Gathering (koji je takođe dobar). Murphy svira i na Low inače, i to se veoma dobro čuje, poslušaj mu solaže za Dog Faced Gods <3 Quote
Сале Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Да,тек сад видех на архивама да је и ту свирао. Какогод,мени је гетеринг неупоредиво бољи него лоу . Лоу некако замара. Quote
kuruz Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 istina, svi znamo da je preko veze postao moderator Quote
HUMAN Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Pa taj čovek(Marfi) gde upadne to jednostavno nema greške, on podigne album svojim solažama za dve klase, mislim da je bolji posao odradio na Low-u, ali i na Gatheringu ima vrhunskih solaža(dnr, true beliver, legions), koliko samo prejebanu slolažu ima Eyes of Wrath sa svojim etno melosom , malo me podseća na neke makedonske ritmove. Quote
PajatheTrut Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Meni kod dark roots najviše smeta ta melodičnost....nekako mi ne ide uz testament... pa to nema smisla trunke zasto govoris takve stvari ? Quote
Сале Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Мрачно корење је супер албум. Класичан тестамент са доста мелодија. Али ми је формација ипак далеко бољи албум. Quote
kuruz Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Мрачно корење формација šta smo rekli za ove budalaštine? 4 Quote
lemmy sixx Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Poslednja dva albuma su najklasicniji moguci Testament, nema tu nista sto ne ide uz njih. I za jedno tri koplja su ispred Gatheringa, a da ne pricamo o ovim buckuris eksperimentima bez Skolnika. Solaza na True American Hate je najbolja metal solaza 21.veka. Quote
Recommended Posts