Jump to content

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Zaebah se mislim da dnr uopšte i nema solažu, ali zato Fall of Sipledome ima vrhunsku, jbt baš davno nisam slušo album, moraču sad ceo da izvrtim.

Posted

Lemi ne znam šta ti ne valja kod Gatheringa? Poslednja dva albuma su strašno dobra, ali ne bih rekao da su bolji od Gath.. svaki je nekako na svoj način odličan, TAH stvarno ima vrhunsku solažu.

Posted (edited)

@Trut:

katastrofa... Exodus i Testament rerecordovi, Formation najbolji Testament, In their Darkened Shrines ti nije najbolji Nile... Moraš još da napreduješ, manje Lamb of Goda samo i na dobrom si putu, bar slušaš te bendove, samo još albume da nabodeš :P

Edited by Demon Seed
  • Upvote 1
Posted

Не кажем да је Сколник лош гитариста али да је он био уместо Марфија на гетерингу верујем да тај албум не би био ни упола добар као што јесте. Марфи му је дао баш препознатљив квалитет. Има баш карактеристичан стил свирања.

• Upvote 1
Posted

Lemi ne znam šta ti ne valja kod Gatheringa? Poslednja dva albuma su strašno dobra, ali ne bih rekao da su bolji od Gath.. svaki je nekako na svoj način odličan, TAH stvarno ima vrhunsku solažu.

A gde sam ja rekao da Gathering ne valja? To je jako dobar album. Ja sam rekao da su poslednja dva bolja.

Povratak u spokoj je najlepša pesma koju su ikada napisali.

Ako cemo o "baladama", Cold Embrace je vrhunac.

Posted

@Trut:

katastrofa... Exodus i Testament rerecordovi, Formation najbolji Testament, In their Darkened Shrines ti nije najbolji Nile... Moraš još da napreduješ, manje Lamb of Goda samo i na dobrom si putu, bar slušaš te bendove, samo još albume da nabodeš :P

lamb of god nikad

jok slusacu im albume sto zvuce ko da sam ih ja miksao na starom kompu u audacity pre prvog ( i legendarnog ) mandraka

Posted

@Trut:

Rece covek koji slusa KKN. Pa samo zbog toga bi te trebalo permabanovati sa metal foruma.

Posted

Ograničen si kao tArasa, jedino te vadi što si slušao Outside pre 11 godina i što ti se sviđao. :P

Murphy je bog otac, a opšte je poznato za Skolnik ne voli metal nešto preterano i da što je bend išao ka tvrđem zvuku, to je on imao manje volje da svira, zato je i ispao iz benda. A vratio se sa uslovima: nema growla, nema štim niže od D i tako slična sranja. Što naravno nije problem jer je bilo prioritetnije da se okupi classic postava i da se radi posao, nego da se eksperimentiše.

Da me ne shvatiš pogrešno, Skolnikove solaže su legendarne. Medene, epohalne, i to.

Posted

Realno, ne moze Skolniku ni supu zasoliti. Kakav Marfi, kakvi bakraci.

То вероватно и јесте тачно али само кажем да тај албум ВЕРОВАТНО не би био тако добар и толико добар да га је одсвирао Сколник.

Posted

A pa dobro, ne znam ja kolika ti to koplja koristiš, meni tri deluju baš mnogo :mhihi:

btw, meni ova pesma vrh, mada kad se ne gleda u konteksu Testamenta

Posted

Ako cemo o "baladama", Cold Embrace je vrhunac.

Ma koliko imala metalike u njoj, meni takodje Cold Embrace najbolja power balada u poslednjih xx godina, zapravo od The Legacy, koja jeste najbolja balada IKADA!

Posted

Zaboravio si na True Beliver hahaha, sve su odlične, ali je ipak Legacy najbolja, Trail odma za njom, Serenity mi malo previše pičkasta :mhihi:

E Dimone koja ti najbolja Death Metal balada? :haha: Meni ova