HUMAN Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Zaebah se mislim da dnr uopšte i nema solažu, ali zato Fall of Sipledome ima vrhunsku, jbt baš davno nisam slušo album, moraču sad ceo da izvrtim. Quote
PajatheTrut Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Али ми је формација ипак далеко бољи албум. daleko najbolji Quote
HUMAN Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Lemi ne znam šta ti ne valja kod Gatheringa? Poslednja dva albuma su strašno dobra, ali ne bih rekao da su bolji od Gath.. svaki je nekako na svoj način odličan, TAH stvarno ima vrhunsku solažu. Quote
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 (edited) @Trut: katastrofa... Exodus i Testament rerecordovi, Formation najbolji Testament, In their Darkened Shrines ti nije najbolji Nile... Moraš još da napreduješ, manje Lamb of Goda samo i na dobrom si putu, bar slušaš te bendove, samo još albume da nabodeš Edited January 27, 2016 by Demon Seed 1 Quote
Сале Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Не кажем да је Сколник лош гитариста али да је он био уместо Марфија на гетерингу верујем да тај албум не би био ни упола добар као што јесте. Марфи му је дао баш препознатљив квалитет. Има баш карактеристичан стил свирања. 1 Quote
SkullKrusheR Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 nisko je fenomenalan album. Quote
lemmy sixx Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Realno, ne moze Skolniku ni supu zasoliti. Kakav Marfi, kakvi bakraci. Quote
vudun Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Povratak u spokoj je najlepša pesma koju su ikada napisali. Quote
lemmy sixx Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Lemi ne znam šta ti ne valja kod Gatheringa? Poslednja dva albuma su strašno dobra, ali ne bih rekao da su bolji od Gath.. svaki je nekako na svoj način odličan, TAH stvarno ima vrhunsku solažu. A gde sam ja rekao da Gathering ne valja? To je jako dobar album. Ja sam rekao da su poslednja dva bolja. Povratak u spokoj je najlepša pesma koju su ikada napisali. Ako cemo o "baladama", Cold Embrace je vrhunac. Quote
PajatheTrut Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 @Trut: katastrofa... Exodus i Testament rerecordovi, Formation najbolji Testament, In their Darkened Shrines ti nije najbolji Nile... Moraš još da napreduješ, manje Lamb of Goda samo i na dobrom si putu, bar slušaš te bendove, samo još albume da nabodeš lamb of god nikad jok slusacu im albume sto zvuce ko da sam ih ja miksao na starom kompu u audacity pre prvog ( i legendarnog ) mandraka Quote
lemmy sixx Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 @Trut: katastrofa... Exodus i Testament rerecordovi, Formation najbolji Testament, In their Darkened Shrines ti nije najbolji Nile... Moraš još da napreduješ, manje Lamb of Goda samo i na dobrom si putu, bar slušaš te bendove, samo još albume da nabodeš Rece covek koji slusa KKN. Pa samo zbog toga bi te trebalo permabanovati sa metal foruma. Quote
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Ograničen si kao tArasa, jedino te vadi što si slušao Outside pre 11 godina i što ti se sviđao. Murphy je bog otac, a opšte je poznato za Skolnik ne voli metal nešto preterano i da što je bend išao ka tvrđem zvuku, to je on imao manje volje da svira, zato je i ispao iz benda. A vratio se sa uslovima: nema growla, nema štim niže od D i tako slična sranja. Što naravno nije problem jer je bilo prioritetnije da se okupi classic postava i da se radi posao, nego da se eksperimentiše. Da me ne shvatiš pogrešno, Skolnikove solaže su legendarne. Medene, epohalne, i to. Quote
vudun Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Ako cemo o "baladama", Cold Embrace je vrhunac. Previše iskopirana Metalika. 1 Quote
Сале Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Realno, ne moze Skolniku ni supu zasoliti. Kakav Marfi, kakvi bakraci. То вероватно и јесте тачно али само кажем да тај албум ВЕРОВАТНО не би био тако добар и толико добар да га је одсвирао Сколник. Quote
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Ako cemo o "baladama", Cold Embrace je vrhunac. Nemanje pojma A kakav si rekao da ti je novi WASP? Quote
HUMAN Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 A pa dobro, ne znam ja kolika ti to koplja koristiš, meni tri deluju baš mnogo btw, meni ova pesma vrh, mada kad se ne gleda u konteksu Testamenta Quote
PajatheTrut Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Meni ceo taj album morbidno bolesno dobar i mracan Quote
vudun Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 ''Balada'' ima najmoćniji prelaz u povijestii rokenrola. 1 Quote
lemmy sixx Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 A kakav si rekao da ti je novi WASP? Super. Quote
HUMAN Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Ako cemo o "baladama", Cold Embrace je vrhunac. Ma koliko imala metalike u njoj, meni takodje Cold Embrace najbolja power balada u poslednjih xx godina, zapravo od The Legacy, koja jeste najbolja balada IKADA! Quote
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Ne mož bude bolja od The Ballad i Return to Serenity, pa ni od Trail of Tears. Quote
HUMAN Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Zaboravio si na True Beliver hahaha, sve su odlične, ali je ipak Legacy najbolja, Trail odma za njom, Serenity mi malo previše pičkasta E Dimone koja ti najbolja Death Metal balada? Meni ova Quote
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Pa True Believer neje balada meni... Najbolja death metal balada, pa nem pojma, God of Emptiness? xD A najbolja bm balada Carnal Malefactor od DsO Quote
Сале Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Дет и блек метал не познају баладе. Не знам оклен вам то?! Quote
Recommended Posts