Jump to content

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Internet sranja(čast izuzecima) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Rex/Mex-Butcherian-pa i Nocturne

Veliko sranje što nema baš nijednog štampanog metal časopisa, ma koliko neko srao, neslagao se(pa i ja) sa raznim stavovima, recenzijama, čak sam uzimao i jebeni Metal Hammer, koji je bio najveća sprdnja, ali bih i dalje njega uzimao i uživao(smejao) više nego guglajući jebene stranice i čitao svakakve nebuloze ko-zna kakvih debila!

Po mom mišljenju najkvalitetniji je bio Butcherian Vibe, pogotovo prvih 10-15 brojeva!

Posted

BV je stvarno bio poseban

tu su baš radili ozbiljni ljudi, izuzev Ljubanovića :haha.

štampa, kvalitet tesktova, odabir bendova... sve je bilo sjajno

osim Maksovog stava o najvećem bendu, naravno

Posted

Ma nije loš ni Ljubanović(barem te naloži da nabaviš što više thrash albuma), bilo je mnogo gorih recenzenata(Aca Seltik), ali na stranu to stvarno najbolji intervjui sa mnogo dobrih bendova(što poznatih, što UG) pogotovo što su u početku akcenat stavljali na Death Metal!

Kuruze ne znam da je Max hejtovao metallicu? odakle to?

Ima baš jedan broj u kome pitaju bendove Metallica vs. Maiden, najjači bio odgovor Chrisa Burnsa, nijedan oba su sranje... hahahaha

Mislim da su više glasova dobili mejdeni, ako nekoga zanima fotkaću pa da okačim ovde?

Posted

Какав бучериан вајб,рекс,мекс и остале смејурије?! Једини прави и најбољи метал часопис са ових простора је био хард метал што су га Ползовићи уређивали. Јесте да је изашло само неколико бројева али и тих пар бројева је било квалитетније одрађено и написано него сви ти часописи колико их има који су излазили после тога. Она емисија коју су водили на НС ПЛУС је посебна прича. КУЛТ у оно време!!!

• Upvote 1
Posted

Sasvim moguće, vidiš nije mi palo na pamet, mislim da jedino od njih i nema neki veći intervju, mada nemam baš sve brojeve, imam oko 20-ak.

Ali se sećam da je Ljubanović baš nahvalio Death Magnetic, ono kao nastavak AJFA, hajp, hajp

(A, Kuruze, sad ga voliš? :mhihi: )

Posted

BV je bio sjajan sveukupno uprkos tako tim povremenim fejlovima

naročito intervjui, uglavnom su pitanja bila zanimljiva i originalna, daleko od onih standardnih sranja

Posted

Nažalost nemam nijedan Hard Metal(čitao sam Explozive), a TV emisiju na NS-u sam obožavao, najbolja je bila stvarno, tu sam prvi put i video kultne spotove i live snimke uglavnom extremnijih bendova, koliko je to dobro bilo!

Posted

Експлозив је колко се сећам изашо само у 2 броја али није могао ни да приђе хард металу по концепцији и квалитету.

Posted

Onaj jebeni VJ Sat, što je vodila Jadranka bilo sranje u odnosu na HM, jebote sećam se kad je preminuo Čaki, kao nažalost nemamo nijedan spot Deatha, pa evo u tu čast ide Obituary, ona je u svakoj jebenoj emisiji vrtela Metaliku, Panteru, Sepulturu i Slayer!

Posted

То беше на судију Б?? Јесте била ужасна емисија. Сећам се кад су једном пустили спот содом фак д полис и већ у следећој емисији је почела да се извињава због те песме као нисмо имали намеру никога да увредимо,извињавамо се због псовки и назива песме... шупичкуматерину,од тад више нисам гледао уопште.

• Upvote 1
Posted

Jeste, na studiju B, ali jbt. sad bi voleo čak i nešto tog tipa, bolje nego ama baš ništa, čak ni na stranim muz. kanalima nema ni M od Metala, na MTV oko 2005-6 ponovo vratili Headbangers Ball, nije bio loš, ali daleko bolji naravno bio devedesetih, trajao dve sezone, onda počeli da vrte jedne iste spotove i na kraju ni toga nema više... sve ode u qrac(ne mogu da verujem da na MTV Rock, nema ni poštenog roka, a kamoli metala)

Posted (edited)

Ponukali ste me da doživim flešbek, oko 2000 (ili čak 1999!) billa je ta emisija na Studiu B i išao je Rob Zombie sa Dragula spotom, a emisiju je najavljivao:

_MG_5637kolor2_649388392.jpg

Sa sve kožnom jašicom i dužom kosom. Gud gad. :ph34r:

Edited by VoivodBG
Posted

Баш тако. Ко ће још да гледа метал на тв-у кад на интернету можеш да нађеш шта `оћеш. Мене би и смарало да сад гледам те метал емисије на тв.

Posted

Ponukali ste me da doživim flešbek, oko 2000 (ili čak 1999!) billa je ta emisija na Studiu B i išao je Rob Zombie sa Dragula spotom, a emisiju je najavljivao:

_MG_5637kolor2_649388392.jpg

Sa sve kožnom jašicom i dužom kosom. Gud gad. :ph34r:

Radio je on to i 1990 na upokojenom Trećem kanalu, setiće se ostali penzioneri. Glavni hit je bio

Posted

Ako bi bile kvalitetne(čitaj ne komercijalne) što da ne, gledao bi ih sa uživanjem, ja čak i sad ne gledam na kompu, nego čekam da se nakupi 20-ak spotova, pa snimim na usb ili narežem i gledam preko TV-a, mnogo bolji užitak, nego pognut buljim u ekran od 18-19 inča, da ne pričam što bi u tim emisijama mogli npr biti ispraćeni i festivali i razni metal dogadjaji, intervjui...

Posted

A и што би било која телевизија правила такве емисије кад нема ко да их гледа?! Пусти сиротињи звезде гранда и стока задовољна.

Posted

meni je besmisleno da mi sad neko drugi bira koje ću spotove da gledam kad me svakako svaki dan zatrpa gomila toga sa svih strana

Generalno da, ali tu sad ulazimo u raspravu o urednikovanju... Zato su (u idealnom svijetu) bitni časopisi, magazini i emisije, jer neko (kome relativno vjeruješ) izvrši selekciju iz mora stvari i na taj način te uputi u nekom novom pravcu ili te nauči nečemu manje poznatom iz prošlosti. Ne moraju ti oni biti jedini izvor informacija, ali je korisno da postoje.

Zato sad sve i jeste u kurcu zbog nedostatka bilo kakve selekcije u bilo čemu, svako i snima i objavljuje i emituje šta god hoće. I kako sad prosječan (ne-toliko-posvećen) konzument da se snađe u moru govana?

Mi npr. imamo ovaj forum koji nam u značajnoj mjeri nadomjesti nadomjesti to "urednikovanje"...

• Upvote 1
Posted

ko ima iptv ima i onaj Headbanger radio na 921, okej je to meni da ostavim dok sam prikucan za dnevnu sobu pa nemam šta drugo da slušam ali generalno mi nije neki merak u tome

kapiram da to može biti od velike koristi kad tek ulaziš u priču, kao što sam i ja gledao Hard Metal nazad u danu je li, ali kad već ovladaš materijom znaš i sam šta ti se sluša i šta da tražiš