Descender Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Evo, baš smo sad na drugoj temi pričali o tome, za mene su Vreme zabave i XZabava bili biblija i iz njih sam toliko toga naučio, pronašao, otkrio... Gomilu onoga što sam gotovo sigurno nikad ne bih. Quote
HUMAN Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Descender delim tvoje mišljenje i voleo bi da je kao nekad, ali ovo su sasvim druga vremena i svakog klinca boli paja da odvaja makar i 200din za neki magazin, kad mu je sve(šatro) dostupno na netu! Te magazine bi kupovali samo stariji zaludjenici, kojima ipak nešto znači da imaš nešto fizički, opipljivo u rukama, a pogotovo kad si na nekom putovanju, lepo čitaš i uživaš(na maldivima ) Quote
Descender Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Ma jasno je to, ni ne pričam konkretno o magazinima, nego o toj pojavi današnjeg vremena u kom se skoro izgubio pojam urednika. U svim oblastima, ne samo u muzici. Sve ide. A kad ide sve, onda ne ide ništa i imaš anarhiju. 1 Quote
lemmy sixx Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Slazem se sa Radmizom, ali meni su isli na kurac pri kraju. Toliko su smarali sa pretplatom i kuknjavom, van svake pameti, vrhunac je bio kada su poceli napusavati i biti bezobrazni prema ljudima koji kupuju na trafikama. Jako bezobrazno i nezahvalno sa njihove strane. A to smece od bendova koje su promovisali im niko nije trazio, kao sto im i danas ne trazi. Mozes misliti. meni je besmisleno da mi sad neko drugi bira koje ću spotove da gledam kad me svakako svaki dan zatrpa gomila toga sa svih strana Upravo to. Radio i tv emisije tog tipa su izgubile smisao. Ja sam radio i jedno i drugo, i tacno sam primetio pad gledanosti i slusanosti cim su ljudi poceli uvoditi adsl. Sto bi neko cekao sta mu ja.pustam, kada moze pustiti sam sta god hoce i kada hoce. Quote
vudun Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Butcherian Vibe je bio neuporedivo bolji časopis. Solicitor >>>> Rogošići, Butcheri, Polzovići. Quote
Мајор Гашпар Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Коки у епизоди: Our time has come, get ready fight Sisters and brothers in metal unite Quote
Demon Seed Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Više kao: WARRIORS OF METAL HEAR MY VOICE TONIGHT NOW IT'S TIME TO START THE BATTLE NOW IT'S TIME TO FIGHT! Ajmo junaci, koja pesma? Quote
Demon Seed Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Ladno nigde na netu nema teksta xD Quote
kuruz Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 WELCOME TO THE ABANDONED LAND COME ON IN, CHILD, TAKE MY HAND Quote
Demon Seed Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Udaljavaš se od kulta Evo poslušaj original da se opraviš, garant nisi slušao Quote
kuruz Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 jesam, uvek pustim i original kad mi se dopadne obrada Quote
Demon Seed Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 A je l' te obradovao vokal kad si prvi put čuo Metal Heart original? :D Quote
SkullKrusheR Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 ha, ne seri da je to obrada. masque of betrayal je to svirao na prvoj svirci na kojoj sam bio u životu kao obradu borgira, pojma nisam imao čija je stvar. znači obrada obrade. Quote
kuruz Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 (edited) naravno da nije samo seductive prvo sam čuo CoF, normalno http://www.youtube.com/watch?v=S9iaqTsU2Gs Edited January 28, 2016 by Underkuruz Quote
Demon Seed Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 E tu si isp'o nekult(ur)an, ja sam znao tu pesmu pre Cradlea... Quote
kuruz Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Live Bait mi pao šaka tamo negde 2002. ili 2003. godine, mlados ludos Quote
Demon Seed Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 I meni, samo sam imao sreće da naletim na Sisters of Mercy best of pre toga Ali što sam popizdeo kad sam video na Eleven Burial Masses videu onaj duks sa plastičnim rogićima na ramenima, aoo, razočarao me Dani tom neozbiljnošću Quote
kuruz Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 nisam gledao taj video DB Dynamo >>>>>>> Quote
Demon Seed Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Ma to ti je video Live Bait for the Dead koncerta 1 Quote
kuruz Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 znam to bre al nisam imao tu verziju nego onu na dva diska, sa Born in a Burial Gown spotom 1 Quote
Demon Seed Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 (edited) Sve regularno kostim i šminka, i onda izađe na bis obučen u duks sa sivim plastičnim rogićima na ramenima, jao šta mu je pisalo na duksu, nešto ''duhovito''... I kaže THIS IS FROOM the cradle tooo enSLAAIIIIIIVEEEE A ja mlad, napaljen i šokiran kako on sve to ne doživljava dovoljno ozbiljno, zajebava se sa tako zajebanim imidžom. Još sam pre toga gledao i Cradle of Fear. ''DEVIL'' je pisalo, evo pogledah otkad nisam gledao ovo, ima više od 10g Edited January 28, 2016 by Demon Seed 1 Quote
kuruz Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 tekst From the Cradle to Enslave sam prepisao na neki papir, pa nosio u školu i vrištao s nekim likom, sa sve čitanjem s papira kad prezupčim negde na Košavi Her Ghost in the Fog išao svakog dana po pešes puta 1 2 Quote
Demon Seed Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Ja sam isto znao napamet From the Cradle to Enslave, Her Ghost, Lord Abortion, All Hope in Eclipse (Bitter Suites to Succubi sam obožavao)... Posle sam i ja bio u fazonu da CoF nije to to pa se prebacio više na DB, sad sam napravio ceo krug, CoF > DB Slušao sam i CoB tad, razume se, al' tad i nikad više, njima je dosta 1 Quote
Recommended Posts