kuruz Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 ni ja nisam pustio Bodome 7-8 godina, možda i jače Damnations and a Day mi je tad bio mnogo avangardan, pa ga nisam puno slušao kad sam nabavio, tu je negde drugar počeo od Rakića da donosi Judas Iscariot, Pest i ostalo, pa se pravila pauza u CoF i DB svetu nekoliko godina 1 2 Quote
Demon Seed Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Kako bre Damnation and a Day avangardan, klanje od albuma, ja i ortak smo ga baš čekali da izađe i oberučke ga prihvatili. Tako sam i Nymphetamine poslušao čim je izašao, i posle toga prestao da ih pratim. Kol'ko si ti razmišljao svojom glavom tad... Kakav crni Judas Iscariot bre, smeće... Ja sam tu negde otkrio Death, Emperor, Morbid Angel, Behemoth, dovoljno zabave za narednih godinu dana, neću valjda umesto toga neki tamo usbm iz amerike da pasem... 1 Quote
kuruz Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Better to Reign in Hell bila favorit 1 1 Quote
Demon Seed Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 (edited) Meni sa Damnationa omiljena bila An Enemy Led the Tempest... I The Smoke of Her Burning što ima Paint it Black melodiju Ne znam što si mi narokao ove minuse, a baš smo se lepo zapričali... Morao sam i ja tebi onda, jbg... Edited January 28, 2016 by Demon Seed Quote
kuruz Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 hahaha nisam ja, verovano je neko od trešera Quote
Demon Seed Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Zajebavam se, nisam ni ja Al' takvu su zabunu hteli da postignu Quote
kuruz Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 bokte, ladno sam napisao Damnations and a Day blam blam Quote
Demon Seed Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Da, nisam hteo da te smaram, pisao si i gore stvari Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Molim vas cashirajte i sacuvajte ove stranice nekako ovo su najbolje rasprave ikad ! Quote
Towards The Inevitable Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Meni sa Damnationa omiljena Presents from the Poison-Hearted Quote
Chicken Little 420 Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Какав бучериан вајб,рекс,мекс и остале смејурије?! Једини прави и најбољи метал часопис са ових простора је био хард метал што су га Ползовићи уређивали. Јесте да је изашло само неколико бројева али и тих пар бројева је било квалитетније одрађено и написано него сви ти часописи колико их има који су излазили после тога. Она емисија коју су водили на НС ПЛУС је посебна прича. КУЛТ у оно време!!! jeste kult, ali nevidjeno odvala bilo i tu, tipa, a sada SVEDSKI DEATH METAL BEND DIMMU BORGIR ali da, gledalo se, nije da nije Quote
HUMAN Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Jao, kakve ste tinejdžerke, Cradle i Bodomi uuuuugggrrrrr, i to sve na Testament temi... ccc, kad ste promenili pol? 1 1 Quote
vudun Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Ma jebeš dimljeni burger. Ballad ne samo da poseduje najmoćniji prelaz u istoriji tog rokenrola, već i najlepši intro ikada. Kako samo Skolnikovi prsti plešu po akustari. Suvi genije! Quote
HUMAN Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Ma bend i'po, preslušavo ovih dana rane radove, joj što mi Souls nekako lepo legoooo...Face in the Sky, Souls, One Man's Fate, Legacy, Seven Days ov Mayyyyyyyyyyyy :rockdevil: :rockdevil: ..kakvi crni burgeri, buljumi, kredli(jbt ko može onog prljavog Denija derpea da gotivi, ja ne razumem!) Quote
Demon Seed Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Dobra je i ta, moraću da se podsetim neki put xD Quote
lemmy sixx Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Vj svom snagom na 3k i Metal mania na hrt-u. To se gledalo u 90-ima. Posle toga Polzovici. Na kraju su smorili, tamo pred bombardovanje su samo rokali onu Balkan horor operu, jebala ih dupe. Quote
Fapril ethereal Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 samo VJ Techno i Dusan Kalicanin sa kosom do dupeta Quote
HUMAN Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Jel bila dobra ta Metal Mania na hrt-u? Taj Kaličanin me uvek nerviro, svaki put kad ga vidim sa onom dugom kosom, pomislim sad se opametio, pa će opiči neku metalčugu, al prc... samo techno sranja, onaj Dujke(valjda??) panker bio car, baš paljevina kod najave spotova, pušto i on dosta metala. Quote
lemmy sixx Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Sjajna je bila. Pista iz Hard Time vodio. Vrh spotovi se vrteli, metalcuga do panja em su novitete imali konstantno.. Isla sredom u 21h. A sredom isao i VJ Svom snagom na 3k, mislim u 19:30. 1 Quote
kuruz Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 trance je sjajna muzika mnogo metalaca, posebno trešera, pređe na to kad omatore 4 Quote
HUMAN Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 ..znači još nisam dovoljno omatorio 2 Quote
Koroviev Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 trance je sjajna muzika mnogo metalaca, posebno trešera, pređe na to kad omatore Quote
perzekjušn menijak Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 (edited) trance je sjajna muzika mnogo metalaca, posebno trešera, pređe na to kad omatore Ja prešao na EBM, nije mi trance legao. http://www.youtube.com/watch?v=fMiQmdHwjKs :blek: Edited January 30, 2016 by perzekjušn menijak Quote
Сале Posted May 27, 2016 Report Posted May 27, 2016 http://www.blabbermouth.net/news/video-testaments-chuck-billy-sings-rockabilliy-version-of-motorheads-ace-of-spades Quote
Recommended Posts