perzekjušn menijak Posted July 15 Report Share Posted July 15 https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6550121 https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6550117 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 15 Report Share Posted July 15 Leglo mi je ko budali šamar, po ovoj vrućinštini... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 19 Report Share Posted July 19 E dobri su remasteri, u sustini samo pojacan zvuk sto mi bas odgovara kod The new ordera jer se jasnije cuju gitare, msm da cu ovu verziju pustati kad mi se on slusa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 19 Report Share Posted July 19 Pa već si imao preterano dobru produkciju na First Strike-u, meni ma koliko bolje(?) to zvučalo uvek sam se vraćao originalnim snimcima.. pogotovo kad je reč o New Order-u! Za ove nove nemam ni želju da pustim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted July 19 Report Share Posted July 19 da se podsetimo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 19 Report Share Posted July 19 Da ali to su novi snimci sa modernom produkcijom to me ne zanima nesto.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phallusifer Posted July 19 Report Share Posted July 19 Meni je taj Still Deadly vrh 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 19 Report Share Posted July 19 Meni teško smeće, pesme usporene. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 19 Report Share Posted July 19 6 hours ago, Phallusifer said: Meni je taj Still Deadly vrh +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crusader87 Posted July 26 Report Share Posted July 26 (edited) Lepo bejase sinoc. Prvi put sam ih gledao uzivo. Nema sta, bend ima energiju, hitove i znanje. Sve kako treba - osim sto vokal nisam najbolje cuo. Publika je super reagovala, takodje. Top lokacija za ovakav bend, pravi pogodak! Edited July 26 by Crusader87 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted July 26 Report Share Posted July 26 3 hours ago, Crusader87 said: Sve kako treba - osim sto vokal nisam najbolje cuo. Ништа се није најбоље чуло а не само вокал. Мени је синоћ звук свега био катастрофочан а нисам чак ни неки перфекциониста. 3 hours ago, Crusader87 said: Top lokacija za ovakav bend, pravi pogodak! Верујем да се за ово шалиш јер је локација била бар 70% тог лошег звука. Боље да су свирали на пољани преко пута, кладим се да би се 10х боље и јасније чуло. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 26 Report Share Posted July 26 21 minutes ago, Сале said: Ништа се није најбоље чуло а не само вокал. Мени је синоћ звук свега био катастрофочан а нисам чак ни неки перфекциониста. nisi cak ni bili 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 26 Report Share Posted July 26 Ja sam tražio lokaciju za što bolji zvuk, napred mi bilo bolje ali da, Fabrika je zajebana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crusader87 Posted July 26 Report Share Posted July 26 Jeste zvuk bio los, vokal nejasan - pa sam samo to naveo. Meni je mesto top u smislu estetike i atmosfere, nisam bio upucen da tu lezi problem oko ozvucenja (mislio sam da je do njih)... sada znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 26 Report Share Posted July 26 Ne verujem da smo baš toliki baksuzi kad je ovaj bend u pitanju, na Legacy preglasno (mada meni bilo vrh), na Arsenalu pretiho, bukvalno si mogao da ćaskaš sa strane tokom svirke, sad kažete kršina zvuk?? a kontam da bend u 99% slučajeva gde svira raskiva.. moraće četvrta sreća onda 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Packy Posted July 26 Report Share Posted July 26 Taj deo sa pozicijom jeste tacan i mogao se osetiti prelaz kako se islo napred, ali bilo je trenutaka kada se malo sta moglo razaznati i kada je bilo skoro svejedno da li si napred ili pozadi. Pre koncerta kad smo seli na klupi, prosao pored nas tonac koji je bas pizdeo na zvuk jer se mlatara sa tim poslednja dva dana. Vec smo tada dobili tada hint sta mozemo da ocekujemo Caku bilo do jaja i vratice se, to je najbitnije. 😁 Serbia destroyed😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavyervin Posted July 26 Report Share Posted July 26 Izgleda jesmo baksuzi. Ja sam pored tri domaca koncerta gledao i 2017 u Pesti gde je bio prihvatljiv zvuk mada i tamo preglasan i 2020 u Becu gde su sasvim fino zvucali. Za koji dan cemo ih opet gledati kod Rumuna a krajem godine opet Pesta pa ce biti ponovo sa cime uporedjivati. Meni je bilo odlicno sinoc uprkos zvuku, od Kragujevca je samo bolje moglo biti. :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 26 Report Share Posted July 26 Ako ste vi teški metalci, onda sam ja ćerka Božidarke Frajt . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 27 Report Share Posted July 27 Nele jeste išli ti i Razbijač, kako je bilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 27 Report Share Posted July 27 Kao u Džehenemu, ali sve vreme smo se držali za ruke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts