Metal_Heart Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 Steta sto talenat trosi u JAZZ vodama.... sto se tice "Over The Wall" mislim da ti se ta solaza bas toliko svidja zato sto ima onaj deo koji se nekaoliko puta ponavlja' date=' sto itekako utice na formu te ipak kvalitetne sole koja po nacinu sviranja dosta podseca na HEAVY solazu.... :x Koliko puta upotrebih termin "solaza" [/quote'] JAZZ muzicari su najbolji muzicari na svetu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 Testament je odlican bend!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 19, 2003 Author Report Share Posted November 19, 2003 Izem ti poruku. To smo svi ovde konstatovali već X puta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 Pa imam ja pravo da iskazem svoje misljenje... Neces mi ti to zabraniti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 Steta sto talenat trosi u JAZZ vodama.... sto se tice "Over The Wall" mislim da ti se ta solaza bas toliko svidja zato sto ima onaj deo koji se nekaoliko puta ponavlja' date=' sto itekako utice na formu te ipak kvalitetne sole koja po nacinu sviranja dosta podseca na HEAVY solazu.... :x Koliko puta upotrebih termin "solaza" [/quote'] JAZZ muzicari su najbolji muzicari na svetu!!! Zar niste rekli ti i kasapin da pravi ''metalci'' ne treba da slusaju jazz :roll: :roll: PA taj jazz sto kazete ja zovem progresiv rockom ali maniack nije izgleda slusao nikad ni Genesis niti Yes da bih zakljucio to.Pocetak pesme Souls of black je progresivan.Mene nervira Chuk sa onim dredovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 20, 2003 Report Share Posted November 20, 2003 A mene nerviras ti jer ti je omiljeni bend Nightwish :ne: :ne: DUMB! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 20, 2003 Author Report Share Posted November 20, 2003 Pa imam ja pravo da iskazem svoje misljenje...Neces mi ti to zabraniti! Bože sačuvaj, samo trudi se da budeš malo rečitiji. Kao što rekoh, svi smo već mali milion puta konstatovali da je Testament odličan bend i stoga se nećemo vraćati valjda na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 20, 2003 Author Report Share Posted November 20, 2003 Mene nervira Chuk sa onim dredovima. Nema Čak više dredove. Oćelavio je od zračenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasapin Posted November 20, 2003 Report Share Posted November 20, 2003 Steta sto talenat trosi u JAZZ vodama.... sto se tice "Over The Wall" mislim da ti se ta solaza bas toliko svidja zato sto ima onaj deo koji se nekaoliko puta ponavlja' date=' sto itekako utice na formu te ipak kvalitetne sole koja po nacinu sviranja dosta podseca na HEAVY solazu.... :x Koliko puta upotrebih termin "solaza" [/quote'] JAZZ muzicari su najbolji muzicari na svetu!!! Zar niste rekli ti i kasapin da pravi ''metalci'' ne treba da slusaju jazz :roll: :roll: PA taj jazz sto kazete ja zovem progresiv rockom ali maniack nije izgleda slusao nikad ni Genesis niti Yes da bih zakljucio to.Pocetak pesme Souls of black je progresivan.Mene nervira Chuk sa onim dredovima. pa ako su metalci ne bi trebalo da slusaju dzez ili bilo koju drugu vrstu muzike, osim metala - zato se i zovu metalci valjda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted November 20, 2003 Report Share Posted November 20, 2003 Kasapine sine... Blago majci, blago ocu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 24, 2003 Author Report Share Posted November 24, 2003 pa ako su metalci ne bi trebalo da slusaju dzez ili bilo koju drugu vrstu muzike, osim metala - zato se i zovu metalci valjda Otkud ti tako ograničeno mišljenje o muzici? Ako si metalac, to ne znači da automatski treba da odbaciš sve druge vrste muzike. To što ja slušam metal ne povlači samo po sebi da ne trebaju da mi se sviđaju bendovi poput Frankie Goes To Hollywood, ili da ne smem slučajno da volim recimo Rokere S' Moravu. Svašta! Uostalom, najveći metal bendovi su crpli inspiraciju uglavnom od ne-metal bendova. Ti bi samim tim izbacio Mileta Petrozu sa liste metalaca samo zato što mu je omiljeni bend Rush, a oni nisu metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted November 24, 2003 Report Share Posted November 24, 2003 Da ne spominjemo na koliko koncerata i spotova je Mille nosio i majicu Bad Religion, sto je jedan od mnojih oniljenih bendova, samo sto ni slucajno nije metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 24, 2003 Author Report Share Posted November 24, 2003 Je l' jeste? Uuuuuuuuu, Bad Religion i Kreator... E, to tek nema nikakve veze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 24, 2003 Report Share Posted November 24, 2003 A Mille je izjavio da mu je omiljeni bend "Judas Priest" - dobro to i ima neke analogije....ali ipak ne mogu da razumem tebe RNA. Thrash si moderator i najangazovaniji na ovom forumu (ma na sajtu uopste),a ovamo obozavas Iron Maiden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 25, 2003 Report Share Posted November 25, 2003 E vidis to je Boskov veliki minus...da nema tih Maidena,bio bi savrsen kao persona.Ovako...jebiga kolega,poradi na tome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 25, 2003 Report Share Posted November 25, 2003 Pa imam ja pravo da iskazem svoje misljenje...Neces mi ti to zabraniti! Kao sto rekoh, svi smo vec mali milion puta konstatovali da je Tetsament odlican bend... Ja se nesecam da je bilo ko od nas konstatovao da je TeTSament odlican bend.Sta vise,nikada nisam ni cuo za njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted November 25, 2003 Report Share Posted November 25, 2003 ALONE IN THE DARK za himnu thrash metala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 25, 2003 Report Share Posted November 25, 2003 Tesko je lemilice da ce se sada promeniti...a vidim Kai spominje "Alone In The Dark" kao buducu thrash himnu, za mene je jedna od najosecajnijih thrash pesama "The Ballad" - ne tako textualno,koliko muzicki - non stop je vrtim u CD player-u a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 26, 2003 Author Report Share Posted November 26, 2003 A Mille je izjavio da mu je omiljeni bend "Judas Priest" - dobro to i ima neke analogije....ali ipak ne mogu da razumem tebe RNA. Thrash si moderator i najangazovaniji na ovom forumu (ma na sajtu uopste),a ovamo obozavas Iron Maiden Zašto, pobogu??? Iron Maiden je moj omiljeni bend uopšte! Da ne beše njih, ne bih ja ni sluašo metal, pa ni moj omiljeni pravac danas, tj. thrash. Kako ne reći da je "Somewhere In Time" najbolji album svih vremena. Lemmy, niko nije savršen!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 26, 2003 Report Share Posted November 26, 2003 E vidis to je Boskov veliki minus...da nema tih Maidena,bio bi savrsen kao persona.Ovako...jebiga kolega,poradi na tome. Nije nam odgovorio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 26, 2003 Author Report Share Posted November 26, 2003 ALONE IN THE DARK za himnu thrash metala! "In Union We Stand" za himnu metala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 26, 2003 Report Share Posted November 26, 2003 A Mille je izjavio da mu je omiljeni bend "Judas Priest" - dobro to i ima neke analogije....ali ipak ne mogu da razumem tebe RNA. Thrash si moderator i najangazovaniji na ovom forumu (ma na sajtu uopste),a ovamo obozavas Iron Maiden Zašto, pobogu??? Iron Maiden je moj omiljeni bend uopšte! Da ne beše njih, ne bih ja ni sluašo metal, pa ni moj omiljeni pravac danas, tj. thrash. Kako ne reći da je "Somewhere In Time" najbolji album svih vremena. Lemmy, niko nije savršen!!! Somewhere In Time jeste odlican album, i jedini koji mi se od njih svidja...ali ga negde zagubih...tj. leek kome sam ga pozajmio nije vise u Nishu UUh udaljismo se od naseg dragog Testament-a. Bosko koliko sam zakljucio ti poznajes Skolnick-a...mozda bi mogao da ga cimnes malko, a on svoje stare drugare iz benda pa da gostuju ovde u BG ....MNOOOGO mi se gledaju. Samo problem je naravno - lova. Tesko da bi organizatori profitirali, jer ne bi mnogo ljudi islo da ih gleda iako su majstori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 26, 2003 Author Report Share Posted November 26, 2003 Mogao bih ja da ih kontaktiram, ali nisam ja prganizator koncerta i ne mogu zvanično da ih pozovem da sviraju ovde. To što bih ja rekao bi značilo isto koliko i poziv bilo kog fana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kecman Posted November 26, 2003 Report Share Posted November 26, 2003 ALONE IN THE DARK za himnu thrash metala! "In Union We Stand" za himnu metala! a: a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 26, 2003 Report Share Posted November 26, 2003 Lemmy, niko nije savršen!!! Apsolutno. a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts