vudun Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 Da, njemu je keva Japanka ( najruzniji lik u Testamentu, i jedan od najruznijih u metalu, sigurno). Quote
vudun Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 ne mogu da verujem da ima jos neko ko slusa muziku a ne sugave textove... Pa jedino blekeri slusaju Black Metal zbog tekstova, a ne zbog muzike. Na prste mogu da se nabroje black bendovi, koji imaju dobre muzicare.... Urotsukidoji Quote
RNA Posted April 26, 2004 Author Report Posted April 26, 2004 Па, црни метал (са једног од плаката Ракићевих концерата) и јесте идеолошка категорија у музици, а не стриктно музичка. Ни у једној другој врсти метала се не гледа толико на садржај текстова. Зато многи трпају Venom у црни метал, иако они то, музички гледано, никада нису били. Исто је и са Mercyful Fate и Celtic Frost. Quote
voodoo_ Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 (edited) Ja slusam Slayera samo zbog muzike! Prosto sam odusevljen tolikim melodijama, a i harmonijama! Muzicko obrazovanje zraci iz Hannemana, a narocito iz Kinga Zajebavam se, naravno... Thrash mozhda i nema neku ekstravagantnu muziku, ali je dobar ritam sa jakim gitarama dovoljan za headbanging... ovom prilikom preperuchujem uvod u "Hell Awaits"... Edited April 26, 2004 by xvoodoo Quote
RNA Posted April 27, 2004 Author Report Posted April 27, 2004 Мислиш оно 'sanjođ, sanjođ, sanjođ', што се кад вртиш у назад чује као 'đojnas, đojnas, đojnas', тј. 'join us, join us, join us'??? Има нешто још боље. Задња 'песма' на албуму Vicious Rumors "Digital Dictator" је у ствари нека луда музика на клавиру и глас који иде уназад. Када узмш да окрећеш уназад плочу, чује се: "Be nice to your mom and dad, don't abuse, don't blow your brains out on drugs, rock your brains out. By the way, you're ruining your needle." Quote
voodoo_ Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 Мислиш оно 'sanjođ, sanjođ, sanjođ', што се кад вртиш у назад чује као 'đojnas, đojnas, đojnas', тј. 'join us, join us, join us'??? mislio sam na uvod posle toga, koji mi je ujedno i jedan od omiljenih... Quote
lemmy sixx Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 Skoro 20%? xexexe Kalifornijska obala... Kako tek sad sazna za Bilija - tekst 'Trail of Tears' govori o problemima indijanaca... A Ramirez dođe Biliju neki rođak, svirao je on i sa Testamentom, a 'True Believer' rif je njegov (i još neki, ne znam sad tačno)... I Hetfield je postao meksikanac. Mene brine Peterson - on je kao neki japanac... Da li si nekada video momke iz Death Angela?To su ti egzoticni ljudi. A Araya?Cileanac bre. Quote
Vlaja Buraz Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 Da li si nekada video momke iz Death Angela?To su ti egzoticni ljudi. A Araya?Cileanac bre. Nisam vidio likove iz DA... Potražiću, a za Araju znam, ali mi nije bio on na pamet... A i nije bio cilj nabrajati... Quote
Vlaja Buraz Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 Aveti prošlosti: Jon Dette and Greg Christian update -------------------------------------------------------------------------------- HAVOCHATE: Former SLAYER Drummer, Ex-TESTAMENT Bassist Join The Fold - Apr. 26, 2004 Drummer Jon Dette (ex-SLAYER, TESTAMENT) and bassist Greg Christian (ex-TESTAMENT) have officially joined the New York-based metal band HAVOCHATE. The group will enter Pyramid Sound Recording Studios in Ithaca, New York on April 26 with producer Alex Perialas (TESTAMENT, ANTHRAX, OVERKILL) to begin recording their second album, due later in the year. HAVOCHATE's forthcoming CD will be the follow-up to last year's "This Violent Earth", which was released through Root Of All Evil Records. In addition to Dette and Christian, the as-yet-untitled effort will mark the recording debut with the group of new frontman Tim Bouchee, who was brought into the fold last year after the departure of vocalist Jon Mallek. source Blabbermouth Otkad nisam čuo za pojmove... Živ producent, zdrav studio... Na šta će to ličiti... Poslednje što znam za Perialesa je da je radio sa Overkillom na I Hear Black... Quote
Vlaja Buraz Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 Although no official word has yet come down on the matter, it is believed that former HALFORD/current PAINMUSEUM guitarist "Metal" Mike Chlasciak is the leading candidate to fill the slot. It is presently unclear if Chlasciak would be joining TESTAMENT on a permanent basis or if he would only be assisting the group during their upcoming European tour, which is scheduled to kick off in early June. Maloprije sam našao da je moderator na zvaničnom Testament forumu potvrdio da će Metal Mike svirati sa njima ovog ljeta... Ništa o trajnom rješenju. Quote
Grobodan Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 The rumors are true! Testament would like to announce that "Metal Mike" Chlasciak, formerly of Halford, will be handling lead guitar duties for the European festivals scheduled this summer. The guys jammed with Mike over this past weekend and had a great time. Also, the band has been continuing work on the next record. A lot more later! Source: http://www.testamentlegions.com Istina je!!!!!!!! Quote
Youndivian Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Ljudi ako neko ima neki Testamentov koncert na DIVXu neka mi napise pp. Odavno ga trazim...uzdravlje Quote
Pharmaceut Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 Jel cuo neko price da ce Testament svirati u Bg-u u julu Cisto sumnjam ali bilo bi do jaja Quote
Kai Hansen Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Slusah sinoc "PRACTICE WHAT YOU PREACH". JAO MAJKO KAKAV ALBUM!!!! Od Practice pa do Fusion..album nema jedan los trenutak. Stvarno genijalno. Tu je i pri kraju odlicna balada.(za odmaranje ) "The Ballad" koja je IMO najslabija Testalada :\ Ali zato ostale pesme...VRH VRHOVA! Favoriti sa 'buma: Title song, Sins Of Omission, Nightmare, Perilous Nation, Envy Life.. Ovo mi je posle Legacy- a definitivno najbolji album testamenta...zatim ide Gathering, pa new world order, pa low Quote
vudun Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Slusah sinoc "PRACTICE WHAT YOU PREACH". JAO MAJKO KAKAV ALBUM!!!! Od Practice pa do Fusion..album nema jedan los trenutak. Stvarno genijalno. Tu je i pri kraju odlicna balada.(za odmaranje ) "The Ballad" koja je IMO najslabija Testalada :\ Ali zato ostale pesme...VRH VRHOVA! Favoriti sa 'buma: Title song, Sins Of Omission, Nightmare, Perilous Nation, Envy Life.. Ovo mi je posle Legacy- a definitivno najbolji album testamenta...zatim ide Gathering, pa new world order, pa low Dobro jutro! Ma kakvi, meni je "The Ballad" definitrivno najbolja Testolada, i jedna od najboljih u celokupnom metal opusu, tu barem nema nikakve sumnje. Hail To ChucK! Quote
Kai Hansen Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Dobro jutro! Ma kakvi, meni je "The Ballad" definitrivno najbolja Testolada, i jedna od najboljih u celokupnom metal opusu, tu barem nema nikakve sumnje. Hail To ChucK! Meni...ne znam..ne moze da se meri sa "Legacy" , "Trail Of Tears", "Return To Serenity"...Ma Testove lade su mnogo jake bre! Mozda na sledecei album ubace neku Quote
vudun Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Imam neki predosecaj da ce to biti pljunuti Vader album. Quote
Kai Hansen Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Zbog toga se i nadam da ce da ubace neku baladu Quote
vudun Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Jebote sve ovo vreme slusam song "Stone The Crow" Kakva genijalna pesma! Nek' ubace nesto poput toga. Quote
Kai Hansen Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Uh sto bi bilo lepo kada bi Hoglen opet svirao drummove na sledecem albumu Quote
RNA Posted May 4, 2004 Author Report Posted May 4, 2004 Тешко да ће се то десити, али стварно би било лепо. Мада, није ни овај бубњар што је сад у бенду уопште лош. Quote
vudun Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 U postavi je Paul Bostaph , samo da se ne vracja Louie Clemente! Urotsukidoji! Quote
Recommended Posts