Jump to content

Testament

RNA

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ovo sa Gregom im bas i nije trebalo. Jesu oni firma i posluju kapitalisticki, ali ne moraju bas da ga iskoriscavaju u tolikoj meri. Prljav ves valja drzati izvan javnosti. Sto se mene tice i Ritual i Low su albumcine za poslednja dva. Od poslednja dva je jedino slabiji Demonic, mada je on u sustini i bio dobar kada se pojavio (ne same pesme, koliko sam zvuk, ko je to ocekivao 1997?)

• Upvote 1

Evo, evo... Ma go kurac je Demonic, crna ovca. Ne znam koji moji im je to trebalo.

Jasna je stvar zašto ga toliko dugo nisam slušao, čak su i tekstovi proliv totalni. Chuck se načisto ispovraćao u mikrofon.

Kontam da su imali nameru da obraduju Nutella pankere.

Mada, kad se malo bolje razmisli, smatram da je kvalitetniji od npr. komplet diskografije Alogije. Karao bih Džajićevu ćerku žestoko. Riba i po, da ti pamet stane.

Edited by vudun
  • Downvote 2

Слушао сам и Демоник. Јесте црна овца, али мени су се свиделе гитаре, јебига, не могу да одолим рифчинама, али свакако јесте другачији.

Има пар солидних песмица.

Meni ovako:

1. The Legacy

2. The New Order

3. The Gathering

4. The Ritual

5. Low

6. Souls Of Black

7. Practice...

8. Dark Roots...

9. Formation

10. Demonic

Nista bez liste.

S tim sto poslednja tri, mogu i da menjaju mesta, nekako svejedno, bez premca najslabije od benda. Isto tako Low i Ritual, dobri albumi, ali poprilicno razliciti, vise je do trenutnog raspolozenja koji je iznad,a koji ispod.