HUMAN Posted August 15, 2016 Report Posted August 15, 2016 Eto kako je nastala ideja za one metal Dizni verzije Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 16, 2016 Report Posted August 16, 2016 Hahahahahaha ima logike Al kul mi je ova akusticna svirkica Quote
Chicken Little 420 Posted August 20, 2016 Report Posted August 20, 2016 01. Brotherhood Of The Snake 02. The Pale King 03. Stronghold 04. Seven Seals 05. Born In A Rut 06. Centuries Of Suffering 07. Neptune's Spear 08. Black Jack 09. Canna-Business 10. The Number Game Quote
Angelystor Posted August 20, 2016 Report Posted August 20, 2016 Trebalo mi je malo da se zamislim da skontam ovu #9 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 20, 2016 Report Posted August 20, 2016 Nesto mi govori da ce ovo biti jako dobar album Quote
miter Posted August 20, 2016 Report Posted August 20, 2016 A meni da će biti lapo lapo, bolje i to nego kvoter Quote
Zaklani_Analizator Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 cover odlično izgleda, sad još samo album da se čuje. Quote
jovan888 Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 Интересантан омот само ми није јасно каква им оно црева ил шта већ излазе из уста?? Koliko vidim, to su kose. 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 http://www.blabbermouth.net/news/testament-singer-didnt-have-fun-making-brotherhood-of-the-snake-album/ Ovo postaje zajebano. Quote
Angelystor Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Ignorisati album dok ne ostane ništa drugo što može da se sluša sem toga. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Prvo se pricalo kako je sve do jaja i kako sve kida, a onda dolaze s pricama prvo da je album zbrzan, a onda da su nezadovoljni. Quote
Сале Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Koliko vidim, to su kose. Потпуно си у праву. Тек сад видех да су зуби у ствари косе. Свака част на запажању Quote
perzekjušn menijak Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Dajte komentare, na šljaci sam. p.s. Za Human-a znam da će da deli hvalospeve. 2 Quote
Chicken Little 420 Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 (edited) blast na 20. sekundi, posle metalcore riff Edited September 2, 2016 by Chicken Little 420 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Kad sam cuo pocetni rif, usrao sam se u gace. Ocekivao sam da ce biti neko deljanje keca, s obzirom na to da su najavljivali da ce ovo biti najbrzi album do sad. Malo mi krivo sto je pesma ipak otisla u metal core smeru, al nema veze. Dobra je i slusace se. Obecava ! 1 1 Quote
Kumodraski Vo Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Skroz je ok s obzirom da su prematori.. 1 1 Quote
SkullKrusheR Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 solidna stvar. ne znam gde čujete taj metalkor. 1 1 Quote
miter Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Može da prodje ali ništa više od toga Quote
perzekjušn menijak Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Izadjoh iz ofisa da je čujem na fonu. Jebem li ga, niš' posebno na prvo slušanje. Quote
HUMAN Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Na prvo slušanje sasvim solidna stvar, ima svega na njoj, malo death loženja, malo melodije, ritam zapravo najviše podseća na More Than Meet the Eyes! Ni ja ne razumem gde čujete metalkore, ako se odnosi na melodične delove, oni su ih odavno patentirali! Biće ovo sigurno dobar album, u rangu poslednja dva, ništa mnogo bolje ili lošije! Zapravo ovaj početni rif je kopija The Persecuted Won't Forget rifa Quote
Bernard Panasonik Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Ako ćemo realno Testament je privatno preduzeće Erika i Bilija, koje zapošljava još trojicu svirače, te pretpostavljam još neki broj menadžera, roudija i tonaca. Malo je čudno da Bili izlazi u javnost sa svojim nezadovoljstvom, ipak je on jedna od glava firme, ali izgleda da se Erik više pita oko pravljenja albuma. Činjenica da je Erik sve sam radio ne obećava, ali mislim da realno i njih zabole, a i većinu fanova. Ova nova pesma ne obećava da će album biti iznad suvog proseka, ali ionako će malo ko ići na koncerte zbog novih pesama. Ako se setimo nekih ranijih izjava, te toga kako je Christian otišao, jasno je da će ova postava trajati dok budu mogli da plaćaju preostalu trojicu, a da njima ostaje ponajviše. Slušao sam live sa Wackena i definitivno zvuk Hoglanovog doboša jako kvari ceo sound, a to traje otkad je on u bendu. Žao mi je što ne sviraju više pesme iz perioda Souls Of Black-The Ritual-Low, nego su se uhvatili za The Gathering. Meni je taj album bio znak da su oni kao kreativan bend završili i da kreće recikliranje samih sebe. Ne kažem da je loš 3 Quote
HUMAN Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Bernarde uglavnom se slažem sa tobom, ali opet ja ovaj bend izuzetno cenim, jer za razliku od većine bendova, medju kojima su i tvoja dva omiljena, nikada nisu izdali toliko loš album koji je ispod svakog proseka! Možda si malo grub kad kažeš prosečan album, jer zaista mislim da su gotovi svi njihovi albumi dovoljno kreativni i kvalitetni, te ne zaslužuju baš takav epitet! Ok ne kažem ja da su im svi albumi vrhunski, ali su svakako iznad nekog proseka i barem drže pažnju nekoliko meseci nakon izlaska, a bogami kada pustim te albume i posle izvesnog vremena, uopšte mi ne zvuče loše ili kao totalni krš, za razliku od "novijih" Met-Slay-Sep albuma, koje čovek ne poželi u životu više da pusti, ili se pita, dodjavola, šta im je ovo trebalo! Quote
Recommended Posts