Bernard Panasonik Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Manje-više Vlaja i Anglystor sve objasnili u svojim postovima, pa da ne širim sada ja priču dalje Nekada su albume radili celi bendovi i to je ključ svega. Nemam pojma i mrzi me da guglam da li Deni Spic ima kakvih autorskih kredita na Anthrax pločama, ali skoro je napao Čarli Benantea kada je ovaj tvrdio da je i on svirao solaže dok je Spic bio u bendu. Tvrdi da i dan danas ima kasete sa raznim verzijama solaža, radne varijante i pokušaji i slično što znači da je radio na tome temeljno. Kirk išao kod Satrianija pošto nije znao šta da svira preko nekih harmonija koje je James radio. Danas svi oni naprosto saspu neko rendom brzanje (kod Kirka sa nešto vaha) i eto sola. Možda mi je primer banalan, ali nije daleko od istine. Svi si bili mlađi, evidentno napaljeniji i dokoniji, imalo kada da se sve lepo skocka i osmisli. Što bi se Skolnik cimao oko solaža kada mu je plata ionako ista šta god da odsvira. Repertoar Testamenta poslednjih xy godina: 50% sa prva dva albuma, naslovna sa trećeg, eventualno još jedna sa istog, možda neka sa četvrtog i petog (a i ne mora), tri sa Gatheringa, naslovna sa Formationa, još 3 nove i to je to. Testament je zgodan primer pošto je dosta toga isplivalo kroz intervjue. Tek su Slayer ljuti kapitalisti i ne smeta meni to samo po sebi, koliko to što se oni to i ne trude da to prikriju. 2 Quote
Kumodraski Vo Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Vidim humane ti poznajes konkurenciju cim vadis te bisere.. Quote
HUMAN Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Pa ja vas ko ljude pitam da mi preporučite, možda propuštam nešto bitno? @Bernard, vidim svi ostali bendovi se ubiše od sviranja stvari sa nekih "veoma bitnih" albuma! 1 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Nije toliki problem da samo jedan lik pise muzikum problem je koliko on dobro radi. Neko je tamo pisao i o bas deonicama. Ja mislim da se ne treba plasiti za to, jer ipak je tu Steve DiGiorgio, a on zna sta radi. Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 Prosek od pesme, ali bas teski. Trte mrte, ovo ne moze u istu recenicu sa bilo cime sa poslednja dva albuma. Nadam se da ce ostale pesme biti dosta bolje. 1 Quote
Angelystor Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 S tim što smo Grob i ja glasali za sve Quote
vudun Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 Pa kad je album jebeno remek delo iz ponora užarenog vapaja. 3 Quote
Demon Seed Posted September 10, 2016 Report Posted September 10, 2016 S tim što smo Grob i ja glasali za sve Onda kao da niste xD Ja sam glasao za 5 komata, Order, Trial, Disciples, Preacher, Dirge, jeste ceo album dobar ali mi nije bilo posebno teško da odaberem... Quote
HUMAN Posted September 10, 2016 Report Posted September 10, 2016 E Dimone vidi se da nisi trEšeeer, dje ti je INTO THE PIT? Ma bilo šta sa ovog remek dela, meni je čak i A Day of Reckoning keva, i obrada takodje! 1 1 Quote
Demon Seed Posted September 10, 2016 Report Posted September 10, 2016 Dobar Into the Pit, al' manje sadržajna od ove 4 'normalne' za koje sam glasao, a da ne pričamo koja je Musical Death fantazija <3 Quote
vudun Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 Jok, Leprous je najbolji. Iz koje li su skandinavske pećine pederizma izmilili, da mi je samo znati 5 Quote
Сале Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 Prosek od pesme, ali bas teski. Trte mrte, ovo ne moze u istu recenicu sa bilo cime sa poslednja dva albuma. Nadam se da ce ostale pesme biti dosta bolje. Тако је. Quote
Guest Hell serpent Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 Da mogla je ova nova pesma biti bolja, predhodni albumi su dobri, ali ipak dosta lošiji od starih, pogotovo od prva dva i The Gatheringa! 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 Nije mi jasno sto ljudi toliko silje paju na taj The Gathering. Quote
Talvi Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 zato što je presveta bogorodica za ovakve pesme kao što je nova Quote
perzekjušn menijak Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 (edited) @Dekapitator_Prisoner Iskreno ni meni ali ukusi su ukusi. Meni se samo 2-3 stvari svidjaju sa tog albuma. Inače sam odrastao uz Testament i bili su medju prvim metal bendovima koje sam počeo da slušam. Edited September 12, 2016 by perzekjušn menijak Quote
Morphy Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 Nije mi jasno sto ljudi toliko silje paju na taj The Gathering. Je l' sad malo jasnije? 2 Quote
perzekjušn menijak Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 I uvek svi ističu prvu stvar a drugu Down For Life gotivim samo ja i pilići. 2 Quote
Guest Hell serpent Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 Upravo htedoh da odgovorim, album ima predobrih pesama, od onih brzih razbijačina kao D.N.R i Legions of the dead do odličnih mid tempo pesama u najboljem Testament fazonu Down for life i Eyes of wrath, a sjajna je i True believer! Quote
Grobodan Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 Jesi ti Humanov fejk? Btw evo jedne zanimljive i pomalo skandalozne liste http://decibelmagazine.com/blog/2016/9/8/the-legacy-testaments-albums-ranked-worst-to-best 2 1 Quote
Јарослав Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 lol sva sreća pa nikog normalnog ne zanimaju te liste Quote
Guest Hell serpent Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 Kakav fejk? Baš glupa lista Testament albuma, iako su skoro svi dobri, ali su prva dva najbolji! Quote
Recommended Posts